10 geweldige voordelen van alpha hydroxy zuur huidWij zijn voortdurend bezorgd over onze huid. Het is immers het meest zichtbare deel van het lichaam. Acne, rimpels, vlekken-all zijn veel voorkomende problemen die we dagelijks worden geconfronteerd. Naast een goede huidverzorging routine, sommigen van ons op zoek naar huidverzorging behandelingen voor de huid van onze dromen.

Alpha hydroxy zuur (AHA) is een populaire optie voor de behandeling huidverzorging die op grote schaal wordt gebruikt door de huid specialisten. Deze zuren zijn ook gevonden in verschillende producten, die worden gebruikt om rimpels en andere tekenen van veroudering te minimaliseren. Deze zuren gemakkelijk doorboord door de huid en maakt de huid zorg gemakkelijk.


Voordelen van alfa-hydroxyzuur op de huid:

Er zijn verschillende voordelen van AHA voor uw huid. Laten we eens een kijkje nemen:

Verwijdert dode cellen:

Alfa-hydroxyzuur om de huid werkt als een exfoliërende middel en verwijdert dode cellen van de huid en helpt om zich te ontdoen van donkere cellen van de bovenste lagen van de huid.

Vermindert Fixing Cell:

Gevonden werd dat het zuur minimaliseert cellulaire adhesie of binding aan het bovenoppervlak van de huid. U kunt alfahydroxyzuur producten te gebruiken voor een zoektocht zonder huid rimpels en jonger.

Beschermt de huid tegen beschadiging door de zon:

De huid kan het slachtoffer van de schade door de zon, vlekken en andere problemen zijn, wat resulteert in hyperpigmentatie en vlekken op de huid. Hoewel, een vleeskleurig cosmetische stok het teken pleister op de huid kan verbergen, maar voor de lange termijn behandeling, kunt u de AHA behandeling gebruiken.

Assist Assimilatie:

De buitenste lagen van huidcellen en dof dode belemmeren het vermogen van de huid om de belangrijke componenten zoals serums en crèmes absorberen. AHA afpellen deze lagen aan de primaire cellen te ontdekken, helpt de huid te absorberen de goedheid van uw schoonheid regime beter.

Vermindert rimpels:

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, alfahydroxyzuren helpen om de verschijning van rimpels in een kortere tijd te minimaliseren. U kunt AHA vinden in verschillende beauty producten zoals zonneschermen, anti-aging en acne crèmes, shampoo enz.

Voorkomt beschadiging van de huid:

AHA helpen genezen van het beschadigde oppervlak van de huid en helpen de groei van nieuwe cellen. AHA ook helpen bij het verhogen van de productie van collageen in je lichaam, het voorkomen van schade aan de huid.

Verhoogt de stroom van bloed naar de huid:

Volgens de Harvard Medical School, met AHA verhoging van de bloedtoevoer naar de huid en helpen zich te ontdoen van rimpels en verfrommelt. Het natuurlijke resultaat en uw huid toon helder!

Het geeft een frisse blik:

Op zoek cool is niet alleen om goed te slapen! Een doffe huid kan nooit zien er cool uit. Een van de belangrijkste voordelen van AHA is de mogelijkheid om de donkere vlekken op de huid te verminderen, de punten zwarten en acne minimaliseren. Met deze verdwenen, zal de huid automatisch koeler verschijnen!

Bevrijdt de huid Of Sun Tan:

Zoals eerder vermeld, werken als een AHA exfoliërende agenten. Deze woning kunt u de lagen van de huid en donkere tan gemakkelijk verwijderen. Maar vergeet niet dat de bescherming is altijd beter dan genezen! Gebruik een zonnebrandcrème elke keer dat je uit je huis zon schade te voorkomen.

Hij werkt als een anti-aging:

Hoe AHA werk om rimpels te verminderen en voorkomt schade aan de huid, zijn ze bekend als anti-aging. Regelmatig gebruik kan uitstekende resultaten binnen een maand te produceren.

Als u overweegt het upgraden huidverzorgingsproducten van uw kitten, ga dan voor producten met AHA en zeker om een ​​extra zonnebrandcrème te kopen. En als u op zoek bent naar manieren om uw huid te behandelen, dan kunt u ook terecht voor het gezicht AHA. Ga gewoon naar een goede huidverzorging kliniek en krijg een afspraak! Soms moeten we toestaan ​​specialisten om hun werk te doen!

Je bent mooi, met of zonder vlekken. Maar, als een mooie huid geeft extra vertrouwen, waarom dan niet? Het is toegestaan ​​om voor zichzelf te zorgen!

Uw huidverzorgingsproduct bevat AHA? Geven je niet dat extra voordelen? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha