10 geweldige voordelen van Alchemilla voor huid, haar en GezondheidVrouwenmantel is gebruikt sinds de Middeleeuwen om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Velen ook van mening dat de verzamelde gegevens over de bladeren van de plant regenwater had magische krachten, maar natuurlijk, geloof je niet in de moderne tijd. Dit gunstige kruid wordt gebruikt om vele ziekten vandaag. En, weet je dat zelfs als je niet veel van de voordelen ervan vinden voor haar en huid, kunt u deze gebruiken voor uw huid jong en goed uitziende haar?

Huid Voordelen van Alchemilla:

Anti-aging:

Uw zoektocht naar de 'fontein van de jeugd "spreekwoordelijke kan nu stoppen. Waarom? Groeien plantendek dame in uw tuin, en u zult de mogelijkheid om de zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden slechts een armlengte afstand te hebben. Antioxidanten in gras kan helpen zich te ontdoen van vrije radicalen en te zorgen voor de elasticiteit van de huid gedurende een lange tijd.


Huidinfecties:

Grass mantel van de Madonna is ook zeer geschikt voor de behandeling van infecties van de huid, eczeem, huiduitslag, steken en beten. Gewoon een kompres van kruiden en toe te passen op het getroffen deel van uw huid en laat het werk zijn magie.

Samentrekkende Effectief:

De tannine gras geeft samentrekkende eigenschappen. Dan kunt u het gras te gebruiken op je huid als een samentrekkende normaal. Er is echter geen garantie dat functioneren, in dat er geen wetenschappelijk bewijs om deze bewering te staven. Maar het is het proberen waard, is het niet?

Voordelen haar Alchemilla:

Natuurlijk zal je niet een directe verwijzing naar Alchemilla helpen met haar gezondheid te vinden. Maar als de voordelen ervan te verdiepen, zul je beseffen dat het de mogelijkheid heeft om te helpen uw haar gezond en glanzend.

Scalp Gezondheid Tonic:

Vergeet niet anti-oxidanten in het gras? Nou, de hoofdhuid moet ook anti-oxidanten om zich te ontdoen van de vrije radicalen die kan voorkomen dat uw follikels van de hoofdhuid en het haar om gezonde cellen te produceren.

Gezondheidsvoordelen van Alchemilla:

Europeanen, vooral Duitsers en de Zweden zweren bij alle gezondheidsvoordelen die vrouwen jas kan bieden.

Wondgenezing:

Sommige kruidendokters en alternatieve geneeskunde beoefenaars gebruiken Alchemilla voor de behandeling van wonden, zo heeft samentrekkend. Zo eenvoudig wonden, brandwonden en schaafwonden zeer effectief thuis kunnen worden behandeld als je je handen kunt krijgen op de bladeren.

Menstruatieproblemen:

Als u een vrouw bent, zult u van de diverse vormen van gebruik van dit kruid voor zaken met betrekking tot de gezondheid van vrouwen. Bruikbaar bij postmenopauzale vrouwen, omdat het kan helpen om hun menstruatie regelen. Salicylzuur in kruid werkt als pijnstiller en kan u helpen omgaan met pijnlijke menstruatie.

Vaginale infecties:

Het kruid kan ook worden gebruikt om de vagina te reinigen als een vrouw lijdt infectie, witte vloed of jeuk. Het gras kan worden gebruikt als een douche of aangebracht op een tampon en ingebracht in de vagina zonder te zijn negatief effect.

Na de bevalling:

Lang geleden, was er een mythe in verband met vrouwenmantel. Mensen geloofden dat het gras een kans om de maagdelijkheid van een vrouw te herstellen heeft gehad. Deze folklore heeft zijn weg gevonden naar de moderne tijd, en de bladeren worden gebruikt zelfs vandaag moeders die borstvoeding geven, vooral op de borst en buik, om de zichtbare tekenen van de bevalling te verminderen.

Oral Health:

Na een tandheelkundige procedure, probeer je mond met een extract van vrouwenmantel spoelen. Het zal de doorbloeding bevorderen en healing.

Andere voordelen voor de gezondheid:

In een wereld die geobsedeerd met zijn dun, vrouwenmantel komt als een verademing. Kan helpen om de eetlust te stimuleren, verlichten buikpijn en tevens het gemak indigestie. Als u een diabeticus, kunt u kruiden te gebruiken om problemen met de bloedsomloop kunt u worden geconfronteerd met te bestrijden.

Mantel van Lady kan lokaal of intern gebruikt worden als een infusie. Voordat u begint met het gebruik van dit kruid voor medicinale redenen, geen medische hulp te zoeken. Dit geldt vooral als u het nemen van voorgeschreven medicijnen of als u zwanger bent.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha