10 geweldige voordelen van Ab Doer Twist oefeningenBen je moe van het werken op verschillende machines in de sportschool? Voelt u zich vaak gefrustreerd om te werken op verschillende machines om de verschillende delen van het lichaam te stemmen? Soms zijn er te veel auto's die trainen op, die wordt bereikt met het werk ontmoedigd out helemaal.

Maar wat als er een oefening machine die je hele lichaam kan de toon? Hoe geweldig het zou zijn, toch? En als u zich afvraagt ​​of er een dergelijke machine, dan moet je geloven dat er een!


En 'de agent Ab twist!

Ab-agent twist is een moderne auto en innovatieve oefening die zich richt op de algehele conditie van het lichaam. Maakt en onderhoudt de duodenale buikspieren. Het is een autostoeltje dat op dubbele concepten van aërobe en spierversteviging loopt.

Klinkt geweldig, niet? Dus u meer wilt weten over deze apparatuur-body toning kickass weten? Dus dit bericht is een must-read voor u!

Basisoefeningen op AB Doer Twist Machine :

Ab-agent twist is een perfecte machine voor beginners. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u een reeks oefeningen twist aan deze machine. Ze gladde spieren van de schouders, buik, armen en dijspieren. Ontdek de verbazingwekkende feiten over de oefeningen torsie basis aangeboden door Ab Doer Twist.

 1. Ab doer twist biedt de goedheid van aerobics (1). Je nodig hebt om te gaan zitten met een perfect op elkaar afgestemd en de wervelkolom rechtop met zijn rug aanraken van de massage roller. Stel de hoogte van de machine volgens uw gemak. Houd je benen op de grond, breed uitgerekt uit elkaar om een ​​betere grip te bieden. Beweeg langzaam je handen in en uit met het handvat met je handen. Verhoog rotaties volgens uw comfort. Draai de stang midden links en rechts, terwijl stretching haar armen en rug. Dit is een manier van besturen Ab terwijl het perfectioneren van de voordelen van aerobics.
 1. Beweeg je benen en rug, terwijl de as te draaien centrum van Ab doer twist. Stel de massage roller precies op het midden van de bovenrug. Draai de handgrepen op de linker en rechter voorpoot. Bijvoorbeeld, wanneer u de handen naar rechts verplaatst de benen naar links en omgekeerd. Dit is een geweldige manier om de spieren van de arm dijspieren en abs, klank tegelijk.
 1. Na het leren van de basisoefeningen van Ab Doer Twist, is het tijd om de juiste procedure rigoureuze workout op deze machine wonder leren. Lees verder om erachter te komen van de volledige procedure van hardcore oefeningen op Ab Doer Twist.
 1. Zitten in een comfortabele positie op de machine en jezelf aan te passen aan een constante beweging en het patroon.
 1. De hoogte van de staven van de arm en breng ze net boven de schouders.
 1. Begin de oefening arm worstelen en geleidelijk verhogen van de beweging. Zorg ervoor dat u geleidelijk verhogen van de frequentie van de beweging. Dit minimaliseert de kans op letsel aan de rug en schouders.
 1. Houd de frequentie van de beweging tot je comfortabel te doen voelen.
 1. Wijzig de draai van links naar rechts en de focus op de benen stretching.
 1. Dit is een continu proces, en je moet een specifiek ritme te behouden. Bijvoorbeeld, een stuk met de hand draai gevolgd door links en rechts handen en benen. Herhaal een specifiek patroon totdat je begint te voelen moe.
 1. Niet meteen stoppen als je begint te voelen de vermoeidheid.
 1. Lager de frequentie geleidelijk, net zoals je het hebt verhoogd.
 1. Het vertragen van de snelheid van de rotatie en langzaam dalen de tralies van de arm.
 1. Ga door met de oefeningen langzaam tot de bar arm reikt het exacte midden van de bovenrug, onder de schouders.
 1. Verlaag de weerstand die je hebt gestegen op de actie knop (als je het hebt verhoogd).
 1. Soepele spieren en haal diep adem voor een paar minuten.
 1. Opstaan ​​uit zijn stoel en langzaam lopen voor vijf minuten.

Het is een leidraad voor een sequentiële ongelooflijke strenge training op Ab Doer Twist. Nog steeds niet overtuigd mee naar huis nemen dit lichaam toning en het vormgeven van de machine? Lees verder voor meer dan de voordelen, dan!

Ab Doer Twist voordelen:

 1. Verzwakt de rugspieren en stijfheid van de nekspieren. Dit geeft een langdurige verlichting van spierstijfheid en pijn.
 2. De roller massage biedt de voordelen van therapeutische massage. Het de-benadrukt de ruggengraat volledige en houdt u tegen rugpijn, spierafbraak of vermoeidheid effecten.
 3. Het maakt je dunner. De dunheid is mondiaal en niet alleen gelokaliseerde buik en handen. Verbrandt extra lagen van vet van de benen, heupen en billen. Dit geeft u een perfecte vorm die u altijd al wilde voor.

De verbazingwekkende machine om vet te verbranden is een must-have voor de gezondheid bewuste mensen. Ab Doer Twist heeft 3 DVD om te helpen. In de spanwijdte van een echte oefening routine, het lichaam de neiging op te halen de ongezonde vetten. Ongezonde vet kan leiden tot ziekten zoals bloeddruk en hartaanval. De Ab Doer Twist machine tonen de spieren en verbetert de algehele conditie van je lichaam.

U bent nu overtuigd van de voordelen van de oefening op deze machine wonder? Bent u een actieve gebruiker van deze machine al de vormgeving? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha