10 geweldige voordelen en toepassingen voor WATER Zagara10 geweldige voordelen en toepassingen voor WATER Zagara

,, Duidelijk water van oranjebloesem geurende, is eigenlijk een bijproduct van de destillatie proces dat de essentiële olie maakt van oranje bloemen amaro-. De bloem water is gebruikt voor eeuwen in het koken en als een beauty product; Het werd vooral begunstigd door de Franse adel, met inbegrip van Marie Antoinette. Vandaag is het op grote schaal beschikbaar en hier zijn slechts tien toepassingen en voordelen van oranje bloem water:

1. Gebruik als een tonic

Oranjebloesem water is uitstekend voor de huid en is zo lief dat het een gemeenschappelijk ingrediënt in producten voor kinderen in Frankrijk. Gebruik het om uw gebruikelijke toner te vervangen, maar zorg ervoor dat de pure, natuurlijke water destillatie kopen.


2. Maak een rustgevend, ontspannend bad oranje bloem water

Als je mix 3-5 kopjes warme melk met een half glas van oranje bloem water en een paar eetlepels honing en voeg het mengsel aan uw badkamer vindt u een ontspannend bad te krijgen en geurende dat zal wonderen doen voor uw huid .

3. Maak een deodorant traditionele hand

In het Midden-Oosten, worden de gasten traditioneel verwelkomd met een kom van oranje bloemen water, om uw handen schoon te maken. Je kunt hetzelfde idee gebruiken voor een uitstekende reinigingsmiddel geur hand voor uw gasten na het eten, vooral als je vinger eten geserveerd.

4. Gebruik het als een luchtverfrisser

In plaats van het vullen van uw huis met de geur van pijnbomen kunstmatig uit een luchtverfrisser bedrijf, waarom niet vullen met de natuurlijke geur van het zuiden van Frankrijk? Giet één of een paar theelepels van het water van oranje bloemen in een kom met kokend water en laat de delicate geur van oranje vullen uw huis.

5. Gebruik het in uw slaapkamer om u te helpen slapen

Evenals ruiken fris water oranjebloesem is ook bekend om zijn kalmerende en geruststellend. Strooi op je lakens en de geur helpt je zachtjes drift in slaap. U kunt ter plaatse een aantal weefsels, hoewel, dus probeer een beetje 'op een hoek van het papier, om zeker te zijn.

6. Voeg water toe als drank

Je weet dat je om water te drinken voor je gezondheid, maar als je je verveelt gewoon water te krijgen, probeer het toevoegen van ½ theelepel oranje bloem water in een glas koud water en genieten van een verfrissend drankje subtiel op smaak en licht gezoet.

7. Gebruik in saladedressings

Oranjebloesem water wordt vaak gebruikt in salade dressings. Probeer het maken van uw eigen met 2 eetlepels olijfolie, een eetlepel limoensap of azijn en ½ theelepel oranjebloesem water en een beetje 'peper en zout. Het is een geweldige manier om groene salades kleden.

8. Gebruik het om een ​​maagklachten te wikkelen

In het Midden-Oosten, is de oranje bloem water gegeven aan kinderen om maagklachten, indigestie en wind te behandelen. Let wel, ik heb schoon, is de smaak verworven!

9. Gebruik in uw stoomstrijkijzer

Voeg slechts een druppel of twee van het water in uw stoomstrijkijzer en laat alle kleren met bloemen duurzame geur.

10. Gebruik met woestijnen

Oranjebloesem water wordt veel gebruikt om voorzichtig smaak en geur woestijnen. En 'vooral goed bij gebruik in sauzen van chocolade en chocolade gebak, maar gebruik het met mate. Niet meer dan een halve theelepel zal ook.

Kent u een aantal andere voordelen en gebruikt voor het water van oranjebloesem?

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   1
September 12, 2015 | 11:21:38 | later 2 uur

Hallo, Ik geniet van het lezen van uw post. Geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha