10 geweldige voordelen en toepassingen van bentonietklei10 geweldige voordelen en toepassingen van bentonietklei

Bentoniet klei is een mineraal rijke, helende klei die bestaat uit vulkanische as, die bekend staat om zijn vermogen om te genezen en om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen. Clay is gebruikt voor duizenden jaren, zowel intern als extern om stoornissen te behandelen om de zorg voor de huid. Een van de verrassende eigenschappen die Bentoniet is dat wanneer het wordt gemengd met vloeistof, produceert een negatieve elektrische lading die het toxine trekt uit het lichaam. Bentoniet is een verwijzing naar Fort Benton, Wyoming, waarbij de klei wordt gewonnen, maar vergelijkbaar kleien kunnen in andere delen van de wereld, die soms worden genoemd montmorillonietklei. Dus als je niet zeker weet wat bentoniet voor u zou kunnen doen, hier zijn tien van de ongelooflijke voordelen van bentoniet.

1. Voeg bentoniet badwater

Voor een echt ontspannen bad, voeg een of twee kopjes bentoniet badwater. Als de klei wordt gemengd met water, het vrijgeven van de negatieve elektronische lading in de klei, die de giftige stoffen zal trekken uit uw huid. Het helpt ook om de onvolkomenheden te verduidelijken en hydrateert de huid, dus neem een ​​mooie lange weken in een bad bentoniet zal uw huid zacht en glad.


2. Gebruik bentoniet in een masker

Bentoniet is een geweldige gezicht te veel gevraagd. Meng twee of drie eetlepels bentoniet tot een pasta met zuiver water of met een beetje 'azijn appelcider. Breng aan op gezicht en laat op ongeveer tien minuten. Als de klei droogt, zal het de huid strakker en verwijder vuil en giftige stoffen uit de poriën.

3. Vergemakkelijkt problemen met de spijsvertering

Om bentoniet intern te nemen voor problemen met de spijsvertering, meng twee theelepels van klei in een glas water en laat het smelten voor ongeveer dertig minuten voor het drinken. Genezing kleien, zoals bentoniet, worden al duizenden jaren spijsvertering te behandelen. Niet te vaak gebruikt, maar het werkt ook heel goed als laxeermiddel.

4. Gebruik bentoniet als deodorant

Bentoniet is een zeer veelzijdig product en voordelen van bentoniet zijn erg talrijk. Als u last heeft van overmatig zweten, en bentoniet kan het nuttig zijn om u met dit zijn. Wrijf een aantal van de klei onder je armen elke ochtend en fungeren als een natuurlijke deodorant en zweet te absorberen.

5. Gebruik bentoniet voor de behandeling van huidziekten

Een van de voordelen prachtige bentoniet is dat het kan worden gebruikt voor de behandeling van huidziekten. Bentoniet klei kan worden gebruikt als een antibioticum behandeling te helpen bij huidaandoeningen zoals psoriasis, dermatitis en eczeem. Het mengen van de klei met water tot een pasta, toepassen getroffen gebied van de huid en laat het op te drogen, alvorens opnieuw wassen met schoon water. Klei trekt een infectie in de huid en poriën en kalmeert roodheid ook.

6. Gebruik het voor mondgezondheid

Bentoniet kan worden gebruikt als onderdeel van routine mondhygiëne ook. U kan worden gebruikt, gemengd met water, als een spoeling, of als een natuurlijk alternatief voor tandpasta en zal helpen versterken het glazuur op je tanden en alle gevoelens die je kan hebben verminderen. De ontgiftende eigenschappen bentoniet ook helpen om de niveaus van toxinen in de mond te verminderen.

7. Het geneest snijwonden en brandwonden

Een van de voordelen van bentoniet is dat het kan worden gebruikt voor de behandeling van snijwonden en kleine brandwonden. Meng tot een pasta met water, de klei pasta van toepassing op de wond en dek af met een verband of een pleister. De klei zal helpen stoppen met de infectie en helpen de wond sneller genezen.

8. Gebruik bentoniet als shampoo

Voordelen van bentoniet verder te gaan ook. Veel vrouwen zijn ook het zingen van de lof voor de prachtige effecten die bentoniet kan hebben op je haar. U kunt uw eigen shampoo te maken door het mengen van twee eetlepels van bentoniet klei met een beetje 'van het water, of appelazijn. Breng het mengsel aan op vochtig haar en laat ongeveer vijf minuten en dan weer afspoelen met warm water.

9. Gebruik bentoniet om insectenbeten en huiduitslag

Maak een mengsel van bentoniet klei en toe te passen in insectenbeten en huiduitslag, en zal snel de jeuk verzachten en helpen genezen van de huid ook. In dat geval kunt u gewoon Laat het mengsel op uw huid totdat het eraf valt natuurlijk. Het kan worden gebruikt om beten, instellingen, allergische reacties en gifsumak te behandelen.

10. Verwijder de gifstoffen uit het lichaam

Bentoniet drinkwater kan helpen verwijderen van allerlei gifstoffen uit het lichaam. Onderzoek heeft aangetoond dat de klei de mogelijkheid te verwijderen zogenaamde vluchtige organische verbindingen, die een reeks van giftige stoffen die rekening ons lichaam dag die een negatief effect op ons lichaam kunnen hebben zijn. Het is ook bekend om de mogelijkheid om toxische metalen zoals lood en kwik te gevaarlijk te verwijderen.

Let op:

Hoewel bentoniet zeer nuttig en effectief kan zijn, is het het beste om een ​​arts te raadplegen om uw specifieke individuele wensen te bespreken.

Je weet dat de andere voordelen van bentoniet?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha