10 geweldige tips te BLAUWE OGEN MAKEN10 geweldige tips te BLAUWE OGEN MAKEN

Kies de juiste kleuren om blauwe ogen compliment is niet zo makkelijk als mensen denken. Heldere blauwe ogen zijn mooi, geen twijfel over dat, maar de verkeerde kleuren kan uw mooie blauwe ogen lijken verdwenen, terwijl de rechter die zal je ogen schitteren en glans zijn mensen stoppen in hun sporen om een ​​horloge te maken. Als u op zoek bent om uw baby blues pop, dan zijn hier enkele kleuren en suggesties om uit te proberen:

1. Houd de mascara eenvoudige

Houden mascara eenvoudig, meestal kiezen voor een basic zwart, het is onze eerste tip voor make-up blauwe ogen, zal dit de focus te houden op de mooie kleur van je ogen. Met blauwe ogen, de belangrijkste overweging is de kleur van oogschaduw en liner. Als u iets anders dan zwarte mascara wilt, dus het is best om te proberen een donker blauwe oogschaduw, mascara en eyeliner voor een krachtiger uitstraling.


2. Selecteer eyeliner

Hoe doen make-up voor blauwe ogen? De eenvoudige regel om te onthouden met eyeliner en blauwe ogen is de donkere schaduw van de liner, verschijnt helderder je ogen. U kunt experimenteren met verschillende kleuren: blauw, grijs, bruin, groen of zwart, maar vasthouden aan donkere tinten, als u wilt dat uw mooie blauwe ogen te schijnen.

3. warme bruine en koraal tinten oogschaduw

Wat is de beste kleur oogschaduw voor blauwe ogen? Warme kleuren zal brengen alle schakeringen van blauw en warme bruine ogen, koraal en oranje tinten zijn een goed voorbeeld van. Als je de theorie van kleur te volgen, dan is het tegenovergestelde kleuren kleur van uw ogen op het kleurenwiel, brengen het beste in uw ogen, dat is de reden waarom warme bruine en brons kleuren, koraal en oranje tinten zo goed werken met de blauwe.

4. tinten van koper oogschaduw

Nog een tip voor make-up blauwe ogen is een geweldig voorbeeld van hoe warm kan de blauwe kleur van je ogen te verbeteren, probeer dan met behulp van koper oogschaduw tinten. De mix metallic oranje en bruin maakt een mooi contrast met de doordringende blauwe van je ogen, en het is een trefzekere manier om je ogen opvallen.

5. goud tinten

ooglidstunje

Voor een meer dramatische manier om uw blauwe ogen pop proberen een glinsterende gouden oogschaduw voor een verandering. Goud en blauw waren net voor elkaar gemaakt en maken een opvallend contrast dat is zeker te stellen wat bewonderende blikken je mooie blauwe ogen.

6. Vermijd het gebruik van hetzelfde blauw als je ogen

Je moet altijd voorkomen dat het gebruik van dezelfde kleur of een soortgelijke schaduw van blauw voor uw oogschaduw of liner, zoals je ogen. Als je dat doet, kunt u uw ogen kijken bleek en waterig. Wat je echt op zoek naar een contrast van kleuren, om zich te concentreren op je mooie blauwe ogen.

7. Ken uw tinten blauw

Er zijn veel verschillende tinten blauw, van diep en donker naar licht blauw, en de ogen kunnen hints van andere kleuren eveneens bevatten. Je moet nadenken over deze tonen en kleuren, bij de beslissing van de nuances van oog make-up die haar eigen nuance en de variatie van de blauwe zal aanvullen, dus niet van uitgaan dat betekent blauw blauw.

8. Sparkly shadow en metalen oogje

Kies een oogschaduw met reflecties en glans, en het zal geweldig met blauwe ogen. Zilver, koper, goud en andere metalen kleuren, voeg een beetje 'schijnen je ogen, of het nu voor een avond of een dag op het kantoor, zal je look te maken en brengen het mooie blauw in je ogen.

9. Probeer de rokerige ogen kijken

Een van de grootste make-up tips voor de blauwe ogen is - probeer kijken prachtig smokey eye. Geweldig voor de avond, kijken smoky eye ziet er absoluut fantastisch met blauwe ogen. Donkerblauwe mascara gecombineerd en gemengd met besmeurd eyeliner kolen zal u een mooi en dramatisch voor uw avondje uit te geven.

10. winged eyeliner of oog van de kat

Make-up tips voor blauwe ogen kan niet compleet zijn zonder vermelding van gevleugelde eyeliner zijn. Eyeliner kat oog ziet er absoluut geweldig met blauwe ogen. De gevleugelde eyeliner kijken naar plaatsen rond het vuur op het blauw van je ogen en je veel keuzes van tinten van ervaring, als je naar deze prachtige look. Je zou kunnen proberen zwart, turquoise of paars, als je wilt gaan voor een meer subtiele blik lichtjes gevleugeld, zal goed werken voor overdag dragen ook.

Hoe doen make-up voor blauwe ogen? Kent u een andere make-up tips voor de blauwe ogen? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha