10 geweldige liefde REGELS VOOR gelukkige relatie10 geweldige liefde REGELS VOOR gelukkige relatie

Wanneer u uw ideale match te vinden, is de moeite niet stoppen. En 'dan heb je echt nodig hebt om te beginnen werken aan je relatie. Het kost moeite om een ​​relatie te laten groeien tot iets dat is bijzonder en dat zal duren. Het zal allemaal een leien dakje niet, echter, en we maken allemaal fouten en misstappen die een relatie kan verzuren, dus hier zijn tien eenvoudige regels die kunnen helpen om je relatie op de rails:

1. U altijd zeggen wat je bedoelt

Open je geest en je hart voor uw partner en bereid zijn om uw gedachten en diepste verlangens te delen. Deel je gevoelens eerlijk met elkaar en dat zal helpen bij het opbouwen van het vertrouwen dat je relatie sterk zal blijven.


2. de waarheid vertellen

Er kan alleen het vertrouwen zijn waar er waarheid, dus niets te houden van je partner. Als je dat doet, zal die spelen op je geest. Uiteindelijk zelfs de kleinste ligt, indien gedurende een lange tijdsperiode, zal groeien belang voor partner en kan een groot probleem geworden.

3. Blijf trouw

Het maakt niet uit wat iemand zegt, trouw in een relatie is van vitaal belang en ontrouw is zeer zelden vergeven. Eenmaal over de grens, en bedrogen, zal je nooit het gevoel het zelfde ding voor je relatie, niet te vergeten hoe je partner zal voelen.

4. Niet kritiek op je partner, zijn hun grootste fan, plaats

Niemand is perfect, maar je moet meer grote fan van je partner, niet hun zwaarste criticus. Een kleine vriendelijke suggestie, hier en daar, dingen die misschien anders zou kunnen doen is prima, maar een constante spitsvondigheid en vernedering zijn niet de manier om een ​​gelukkige relatie te laten groeien.

5. Leer te verontschuldigen

Een van de regels die nooit mag worden opgesplitst is in staat en bereid om zich te verontschuldigen als je verkeerd bent. Leer hoe om sorry te zeggen en niet tot wrok is een belangrijke les over de manier om te leren leven met en liefde, een andere persoon.

6. Altijd reserve tijd voor slechts twee

Vergeet nooit om tijd te maken voor elkaar, OK, moet de kinderen op school, moet je laat werken, is er altijd wel iets te doen. Dan, als in de dag, of een dag van de week, als je net uit de buitenwereld te zetten voor een tijdje ', en zich richten op wat krijgen' quality time samen.

7. Luister zonder te oordelen

Soms, je partner moet gewoon om te luisteren, hoeft u niet altijd te beoordelen en advies geven. Als je constant beoordelen elkaars acties en gaan ervan uit dat je beter weet, zal u alleen eindigen stoppen vertellen elkaar dingen.

8. Laat uw liefde wordt saai

Het doen van dingen fris en spannend en zal uw liefde sterk te houden en je zult beide gelukkiger zijn. Je moet leren om te omhelzen en houden van de gewone, dat is een deel van het leven, maar wees niet bang avontuurlijk bij tijden te zijn en beleef een beetje 'meer dan wat de wereld te bieden heeft.

9. Respecteer je individualiteit, alsmede alle andere

Bent u een persoon als een partner, zodat je liefde als een individu. Ieder van jullie heeft het recht om een ​​individu en niet alleen 'de andere helft' te zijn, om deze te respecteren en je zal samen meer en meer als een team.

10. Vergeet niet om lief te hebben

Maak een punt van het tonen van uw liefde, ten minste eenmaal per dag. Niemand vindt het leuk om te worden genomen voor verleend. Zorg ervoor dat uw partner weet dat ze worden gewaardeerd om te onthouden om een ​​eenvoudig gebaar van genegenheid te doen, of om hen te vertellen hoeveel u geeft en zal u helpen de relatie te stoppen om muffe gaan.

Wat is het geheim van een gelukkig liefde? Wat is je beste advies relatie?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha