10 gevaarlijke bijwerkingen van NotenIk hou van noten! Er is iets bijzonders aan de smaak fris dat ik gewoon niet kan weerstaan. Maar, misschien moet ik!

Maar, waarom zouden we ons verzetten tegen het prachtige noten? Ze zijn ongelooflijk gezond, na al!


Ja, noten zijn gezond. Ze zijn verpakt met veel voedingswaarde-eenvoudige 25gms walnoot bevat 123 calorieën en geeft ons lichaam een ​​stoot energie. De noten zijn ook rijk aan omega-3 en bieden een aantal voordelen voor de gezondheid. Maar, kan de moeren ons lichaam te beschadigen.

10 Bijwerkingen van Walnut:

Noten kunnen een negatieve invloed op het lichaam op verschillende manieren. Sommige van deze bijwerkingen zijn gering, terwijl anderen zijn die behoefte hebben aan medische zorg. Sommige van de bijwerkingen van noten besproken. Lees verder om meer te leren:

BMI en gewicht wijzigen:

Een groot aantal studies hebben aangetoond dat de consumptie moer kan leiden tot een gewichtstoename vanwege de hoge energie-inhoud. Als je noten verbruikt in grote hoeveelheden en zonder controle van het verbruik van andere vette voedingsmiddelen, kunt u verzekerd zijn van ongewenste gewichtstoename.

Walnoten zijn zeer geschikt voor mensen die proberen om gewicht te winnen. Maar voor anderen, zeker behoort tot de 'kan worden vermeden' food mand!

Allergie:

Allergische reacties worden vaak geassocieerd met de consumptie van noten over. Sommige mensen kunnen allergische kinderen hebben, terwijl het voor anderen een notenallergie kan een levenslange gevangenisstraf betekenen. Dus wees voorzichtig! Als u krijgt een allergische reactie na het nuttigen van notenhout, stop het gebruik en raadpleeg een arts.

Huiduitslag en zwelling:

Het verbruik van grote hoeveelheden noten kunnen huiduitslag en zwelling in het lichaam. De mensen die gevoelig zijn voor andere soorten gedroogde vruchten hebben meer kans om te lijden heeft van deze symptomen.

Diarree:

Net als alle andere noten, walnoot is ook een top pool van het allergeen. Walnut verbruik kan verschillende soorten spijsvertering complicaties veroorzaken. In het geval van diarree en andere spijsverteringsproblemen verbonden na de consumptie van noten, misschien is het tijd om afscheid te nemen van uw favoriete snack. Raadpleeg uw arts voordat betast weer te eten. Vroeg ingrijpen kan deze bijwerkingen te voorkomen.

Misselijkheid:

Zoals eerder vermeld, de noten allergenen. Ze bevatten antilichamen die witte bloedcellen histamine in het lichaam te stimuleren. Deze histamine bevorderen allergische reacties zoals misselijkheid, maagpijn en diarree.

Zwangerschap en borstvoeding:

Als een allergeen, de noten zijn in de categorie 'onveilig' voedsel voor zwangere en zogende vrouwen. Dit geldt vooral voor zwarte walnoten. Als u borstvoeding geeft en zwanger, probeer noten buiten te blijven om eventuele complicaties te vermijden.

Lip Kanker:

Walnut, indien toegepast op de huid op een dagelijkse basis, kanker van de lippen veroorzaken zij een chemische stof jugione. Dit is een zeldzame bijwerking en komt na langdurig gebruik. U kunt praten met uw arts voor meer informatie over de voordelen en bijwerkingen noten uit te vinden.

Astma-aanvallen:

Astma wordt steeds populairder vandaag. Als u lijdt aan astma en hebben een gevoeligheid van walnoot, moet u zeker vermijden deze knapperige moer. Mensen die gevoelig zijn voor noten zijn meer vatbaar voor astma-aanvallen.

Keel en tong zwelling:

Mensen die lijden aan notenallergie kan ook te maken met een aantal ernstige problemen. Deze mensen kunnen zwelling van de keel, de tong, en zelfs de longen ervaren. Deze symptomen ademhaling bemoeilijken en kan zelfs leiden tot de dood. Direct medische hulp is van vitaal belang in dit scenario.

Acne en zweren:

Walnut blad, wanneer topisch aangebracht op de huid, acne, eczeem, zweren en andere huidinfecties veroorzaken. Ze kunnen ook leiden tot overmatig zweten van de handen en voeten. Als je iets dat walnoot bladeren bevat gebruiken, doe een patch test om een ​​allergische reactie uit te sluiten.

Voor mensen met allergieën noten, kan noten een geschenk zijn. Maar, voor mensen met een allergie, deze noten zelf lijken een vloek! Als je notenallergie te ontwikkelen, zeker om weg te blijven mogelijk. Dus wees voorzichtig met deze bijwerkingen van het eten van te veel noten. Raadpleeg uw arts voor ideeën over hoe je deze allergie te behandelen.

Last van een notenallergie? Of u lijdt aan een andere vorm van allergie? Heeft u suggesties voor onze lezers? Aandeel in de commentaren hieronder.

Referenties: 1

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha