10 gevaarlijke bijwerkingen van kruidnagel

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 24, 2015 Admin Schoonheid 0 4342


Kruidnagel (wetenschappelijke naam: Eugenia Carylphyllata) is een populaire specerij, die wordt gebruikt als een kruidensupplement en een agent van aromatische gerechten. De helende eigenschappen van het levensmiddel zijn bekend en dit is de reden waarom we moeten nemen in onze reguliere voeding in een matige hoeveelheid.

Top 10 Bijwerkingen van kruidnagels:

Er zijn ook een aantal mogelijke bijwerkingen van het kruid die aanzienlijk kunnen kwetsen. Ja, het kleine teentje kan het lichaam beschadigen. Hoe? Houd het lezen van deze bijwerkingen van kruidnagels om uit te vinden!


Bloeden toeneemt:

Overmatige teentjes kan het bloed te verdunnen en verhogen het risico van bloeden. Het kruid bevat een chemische stof genaamd 'eugenol', dat dat een bloedverdunnende middel, kunnen vertragen het proces van de bloedstolling, het bevorderen van abnormale bloeden. Het is raadzaam om weg te blijven van het eten van te veel van kruidnagel, terwijl die lijden aan bloeden aandoeningen, zoals hemofilie, of het nemen van antistollingsmiddelen. Het is ook geadviseerd om te stoppen met het nemen van kruidnagel, een paar weken voor het ondergaan van een operatie.

Het verlaagt het niveau van suiker in het bloed:

Degenen die lager dan normaal niveau van de bloedsuikerspiegel hebben, moeten hun consumptie van kruidnagelen onmiddellijk te verminderen. Gebleken is dat het gras de hoeveelheid glucose in het bloed aanzienlijk, hetgeen zeer schadelijk voor patiënten hypoglycemie kan kan verminderen. Dus, probeer een dicht oog op uw bloedsuikerspiegel te houden en de inname kruidnagel dienovereenkomstig te veranderen.

Toxiciteit:

Kruidnagel kan ook ernstige toxische effecten op te leggen aan jou. Of je eet niet behouden teentje of gebruik grote doses van haar ruw extract, is de kans groot dat je uiteindelijk zal ontwikkelen verschillende symptomen zoals misselijkheid, braken, kortademigheid, keelpijn, sedatie, vochthuishouding, nieraandoeningen, leveraandoeningen , enzovoort.

Allergische reacties veroorzaken:

Allergie is een andere veel voorkomende bijwerking van kruidnagel, die weer wordt veroorzaakt door eugenol. Verschillende allergische reacties die je kan hebben om te worden geconfronteerd als gevolg van overmatige inname van kruidnagel zijn huiduitslag, netelroos, zwelling, verstikking keel, enz. In het ergste geval, het kan ook de ontwikkeling van anafylaxie. Omdat het een allergische reactie op het hele lichaam acute, kan ook de dood tot gevolg.

Oorzaak ademhalingsproblemen:

Kruidnagel sigaret is zeer populair geworden deze dagen. Maar als je regelmatig rookt, gevoelig voor een aantal ademhalingsproblemen word je. Het inademen van deze sigaretten, je bent eigenlijk waardoor te veel kruidnagel poeder via de luchtwegen en de longen te passeren. Het kan leiden tot ernstige ademhalingsproblemen, zoals kortademigheid en longinfectie. Dus vermijd deze effecten kunnen kruidnagel sigaretten op afstand te zetten.

Oorzaken aanvallen:

Wanneer u onder andere een heleboel kruidnagel in uw dagelijkse voeding, verhoog je het risico van aanvallen wonen. Dit kruid kan onregelmatige elektrische activiteit veroorzaken binnen onze hersencellen, waardoor het kwetsbaar is voor één of meer aanvallen. Hoewel de aandoening vooral wordt gekenmerkt door bewusteloosheid en convulsies, kan je uiteindelijk het ontwikkelen van epilepsie ook.

Het maakt de huid gevoelig:

Kruidnagel kan een tol op uw huid, waardoor het super-gevoelig. E 'voor de meer voor de actuele toepassing van kruidnagel olie onverdund, die niets anders is dan het extract wordt niet verwerkt of geraffineerde specerijen. Het kan irritatie, huiduitslag, brandwonden of contact dermatitis veroorzaken. Soms kan ook schade aan de huidcellen.

Oorzaken Mond Gevoeligheid:

Slijmvliezen aanwezig op de binnenwanden van de mond kan ontstoken door overmatig anjer of toepassing van olie. Verschillende studies hebben aangetoond dat het ernstige schade kan veroorzaken aan uw tandvlees, tanden, tand pulp, tandweefsel, enz., Het creëren van een branderig gevoel. Het kan ook leiden tot pijnlijke lippen en tandproblemen in de tijd.

Verlies van gevoeligheid:

De inhoud eugenol van kruidnagel kan het veranderen in een verdovende middel. Het is gerapporteerd dat de olie uit kruiden bevordert minder gevoelig terwijl op de huid herhaaldelijk. Dus zorg ervoor dat je maar nooit met synthetische pijnstillers.

Problemen Dysfunction/Premature:

Bij mannen kan teentjes erectiestoornissen of voortijdige ejaculatie veroorzaken. Regelmatig gebruik van crèmes met kruidenextracten van kruidnagel aan de penis kan leiden tot deze seksuele problemen en je man kan extreme moeilijkheid tegenkomen in ejaculeren of blijf rechtop voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd.

Net als alle andere kruiden en specerijen, moet je matiging kruidnagel. Als u een van deze bijwerkingen ervaart, stop dan het gebruik van kruidnagels en ga naar uw arts!

Hebt u het artikel wilt? Laat het ons weten door hieronder te becommentariëren.

Voor u geselecteerd:

  • 18 geweldige voordelen van kruidnagel voor huid, haar en Gezondheid
  • Hoe te gebruiken teentjes verzorgen kiespijn
  • Hoe werkt Cinammon Help diabetes controle?
  • 10 ernstige bijwerkingen van zwarte peper
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha