10 GENIUS COUGH VERHAAL koud voor snelle verlichting10 GENIUS COUGH VERHAAL koud voor snelle verlichting

Het koude seizoen is in volle gang, en als je niet hebt één, is er nog genoeg tijd! Het is verbazingwekkend om te denken dat er nog steeds geen remedie voor de gemeenschappelijke koud en alles wat je kunt doen is om het uit te rijden. U kunt echter, maken het leven een beetje 'meer draaglijk met enkele eenvoudige home remedies voor verkoudheid en hoesten. Hier zijn onze top tien genie verkoudheid en hoesten remedies die snelle verlichting zal brengen.

1. Chicken Soup

Het blijkt dat oma was al die tijd gelijk, een kom dampende warme kippensoep voel je je beter als je verkouden bent. Het is nu wetenschappelijk bewezen dat de ingrediënten die in kippenbouillon kan verminderen ontstekingen en slijm, en help uw lichaam antistoffen die een verkoudheid of griep virus te bestrijden produceren.


2. Neem een ​​pauze

Een van de grote hoest en verkoudheid is eenvoudig - neem een ​​pauze. De symptomen van een verkoudheid kan niet genoeg om een ​​paar dagen te rechtvaardigen uit het werk lijken, maar de artsen het erover eens dat in rust helpt uw ​​lichaam bij het bestrijden verkoudheid. In ieder geval, co-werknemers waarschijnlijk niet zal u dankbaar zijn voor je spreid je ziektekiemen rond de baan.

3. Het eten van kruidig ​​voedsel

Het eten van gekruid voedsel kan helder slijm helpen van uw systeem en gemak chesty hoest. De stof in pepers die ze warm maakt wordt capsaicine genoemd en die zeer vergelijkbaar met de decongestiva die worden gebruikt in over-the-counter verkoudheid.

4. Honing en zwarte peper thee

Voor diepe, brede borst hoest, een huis voorbereid honing en zwarte peper thee is een oude leeftijd huis remedie voor verkoudheid en hoesten, met zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Crush een theelepel zwarte peperkorrels en voeg twee eetlepels honing in een kopje heet water. Laat steil voor vijftien minuten, stam en daarna genieten van, voor onmiddellijke verlichting van de aanhoudende hoest.

5. Havermout

Havermout en andere volle granen bevatten zink en selenium, die helpen goed functioneren van het immuunsysteem van het lichaam. Een kom havermout met een eetlepel yoghurt zal warm je, voel je je beter en helpen stoppen met de koude virus te krijgen in je borst.

6. Maak een hoestsiroop

Om uw eigen natuurlijke en eenvoudige oplossing voor home verkoudheid en hoesten, meng een kwart kopje honing met een kwart kopje appelazijn. Neem een ​​eetlepel van het mengsel om de vier uur of zo, en dat zal een hoest te verlichten en kalmeren een zere keel.

7. zuigen een citroen

Dit is een andere populaire hoest en verkoudheid. Voor onmiddellijke verlichting van een zeurende hoest, sommige mensen zweren bij het zuigen op een citroen als een remedie. Neem een ​​schijfje citroen en bestrooi op een goede hoeveelheid zout en peper en, als je kunt dragen, zuigen op het en het zal onmiddellijk stoppen gekieteld.

8. Drink veel sinaasappelsap

Vitamine C u niet voorkomen dat het vangen van een verkoudheid, maar het zal helpen uw lichaam te ontdoen van het virus sneller. Je moet streven naar 500 mg vitamine C per dag te krijgen, wanneer u een koud, en een kopje sinaasappelsap bevat ongeveer 124 mg.

9. Steam

Steam is een effectieve hoest en verkoudheid. De stoom is gewoon een geweldige manier om slijm los te maken. Hou je hoofd boven een kom dampende water met een handdoek gedrapeerd over zijn hoofd, en de stoom zal het slijm los te maken en voel je je een stuk comfortabeler.

10. Maak een neusspray

Het gevoel vast te zitten en de verstikkende je krijgt met een verkoudheid wordt veroorzaakt wanneer het lichaam maakt eiwitten genaamd cytokines die uw lichaam releases om infecties te bestrijden. Een eenvoudige manier om de zwelling die deze eiwitten leiden verminderen is spray de neus met een eenvoudige zoutoplossing.

Wat zijn uw hoest en verkoudheid favorieten?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha