10 gemeenschappelijke mythes over veganistische diëten10 gemeenschappelijke mythes over veganistische diëten

Hoewel veganisme en vegetarisme is verre van zeldzaam, de mythen over de mensen en de gevolgen die de keuze van hun dieet zal op hen aanhouden. Veganisten, maar doe alle dingen die vleeseters, vegetariërs zijn en kan gevonden worden in alle geledingen van de samenleving, dus het is nogal vreemd dat er zoveel mis-informatie dieet. Om het record zetten rechtdoor, hier zijn we tien van de meest voorkomende mythes over veganisten, en het dieet ze kiezen, ontmaskerd.

1. Alle veganistisch hippies

Dit is waarschijnlijk een van de domste van alle mythes veganistisch. Veganisten zijn artsen, leraren, politieagenten en andere beroep dat u de zorg om op te noemen. Het is waar dat veganisme is in verband gebracht met de hippie-cultuur van de jaren zeventig, maar nu is een traditionele dieet en de etikettering van levensmiddelen ook de belangrijkste voedings- merk begon als een veganist, in voorkomend geval.


2. Alle personen veganisten zijn bleek, zwak en ziekelijk

Net als alle andere dieet keuzes, heb je een gevarieerde voeding om ervoor te zorgen dat u krijgt alle eiwitten, vitaminen, voedingsstoffen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Dat moet niet uit dierlijke eiwitten, en een veganist die goed eet, zal minder gezond dan een vleeseter zijn.

3. Er is geen eiwitten in planten

Natuurlijk is er! Vrijwel alle voedingsmiddelen bevatten sommige eiwitten en een kopje bonen bevat bijna evenveel eiwitten als vlees floss.

4. Een veganistisch dieet is duur

Het is waar dat sommige alternatieven voor melk kan duur zijn, maar dit is meer dan gecompenseerd door het feit dat veel van vegetarische nietjes, zoals bonen, rijst, pasta, tofu en veel goedkoper dan vlees.

5. Het eten is saai

Elke voedsel kan saai zijn; het is allemaal over hoe je kookt. Er is een breed scala aan vegetarische recepten uit de hele wereld, waaronder veel vegetarische gerechten van de Indiase en mediterrane groenten. Een dieet van vlees net gerijpte en unimaginatively bereid zou te saai zijn!

6. De planten voelen pijn zo

Dit is de nogal cynische opmerking dat vleeseters vaak direct in veganisten. In feite, planten hebben geen zenuwstelsel, geen hersenen en geen zenuwuiteinden. Kom op, je kunt niet komen met iets een beetje 'origineler dan dat!

7. Veganisten krijgen meer gas

Spijsverteringsstelsel iedereen is gevoelig voor gas, vooral als je iets dat meestal niet te veel of als het niet eten eten. Veganisten niet breken wind vaker dan vleeseters en, in ieder geval, heb je ooit in hetzelfde bed met iemand die net gegeten een kip vindaloo knoflook geslapen ?!

8. Veganisten hebben minder energie

De meeste mensen vinden dat als ze snijden alle verwerkte levensmiddelen en heks op een veganistisch dieet, heb je meer energie dan voorheen. Als een veganist lijdt aan een gebrek aan energie, dan kan het zijn dat ze niet genoeg ijzer en vitamine B12. In dit geval, alles wat je hoeft te doen is te eten meer ijzer-rijke voedingsmiddelen zoals spinazie, bonen en broccoli en hopelijk, het verhogen van uw inname van vitamine C.

9. 'te moeilijk om een ​​veganist te zijn

Dit kan het geval zijn in het verleden, maar zeker niet het geval is. OK, dus sommige restaurants kan nog steeds niet zo creatief als ze zouden kunnen zijn met hun vegetarische opties, maar de meeste verzorgen voor vegetariërs en veganisten.

10. Veganisten zijn altijd honger

Gewoon je niet het gevoel voortdurend honger in een veganistisch dieet, als je genoeg van de juiste soort voedsel te eten. Als je voldoende vezels en eiwitten te eten zult u een vol gevoel. Als er niets anders, zal dieet rijk aan vezels te houden voel je je voller, langer.

Ongeacht dieet, of liever de manier van leven, je hebt gekozen, zolang je comfortabel, gelukkig en gezond met het voelen, het is fantastisch!

Er zijn enkele andere veel voorkomende mythes over veganistische diëten die we ons herinneren?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha