10 GEMEENSCHAPPELIJKE fouten maken TOEPASSING die nodig is om te voorkomen10 GEMEENSCHAPPELIJKE fouten maken TOEPASSING die nodig is om te voorkomen

Goede make-up ziet er geweldig uit, maar fouten make-up kan kijken, nou ja, absoluut verschrikkelijk! Er is geen juiste of verkeerde manier om make-up toe te passen, maar er zijn een aantal veel voorkomende fouten die gemakkelijk kunnen worden vermeden. Hier zijn tien van de meest voorkomende fouten make-up toepassingen die het best te vermijden zijn:

1. make-up die niet past bij uw leeftijd

De keuze van de make-up die past bij uw leeftijd is belangrijk voor zowel jonge vrouwen en een beetje 'ouder. Houd in gedachten, de nieuwste trend in make-up voor kinderen en jongeren, is niet altijd zo goed voor iemand die een beetje 'ouder. Op dezelfde manier, maar een tiener moet niet kijken als haar moeder!


2. Het gebruik van de verkeerde stichting

Stichting mag de kleur van je huid te veranderen, moet het dit aan te vullen. Kies een stichting die is zo dicht mogelijk bij je natuurlijke huidskleur mogelijk, en vergeet niet dat uw huid toon verandert iets met de verschillende seizoenen van het jaar.

3. Forgetting wenkbrauwen

Een goed verzorgde wenkbrauwen kan een verschil maken, zodat ze niet over het hoofd! Houd ze goed verzorgd en voorzien en gebruik maken van een schaduw dun wenkbrauwpotlood, maar een lichtere tint, de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen.

4. voegt de truc

Dit waarschijnlijk op nummer één moeten zijn, omdat een van de meest voorkomende fouten make-up, en de meest voor de hand liggende, is niet mengen truc. Blush, oogschaduw, highlighter en de stichting moet worden gemengd in een goed en niet opvallen schril van elkaar.

5. Lipstick dat is te donker

Donkere lippenstift kan echt jaren toe te voegen aan uw leeftijd en, het ergste van alles is donker, matte lippenstift. Voor een meer natuurlijke, jongere look, gebruik maken van een lichtere tint van glans of lippenstift pure.

6. Veel te veel bronzer

Een andere goede applicatie advies truc is voorzichtig met bronzer te zijn. Bronzer moet een natuurlijke, gezonde gloed toe te voegen aan je huid, niet zodat het lijkt oranje! Toepassing bronzer spaarzaam, want als niemand mededelingen, dan bent u precies goed!

7. Te veel zwarte eyeliner

Zwarte eyeliner, rondom het oog, het ziet er erg 'te' en volledig onnatuurlijk; Het kan ook uw ogen kijken kleiner; om donkere eyeliner gebruiken op de bovenste wimperlijn en een lichte of naakt eyeliner op de binnenkant van de onderste wimperlijn en dit zal de ogen openen en maken ze groter lijken.

8. Het toepassen van make-up op de top van een droge huid

Scrubben een keer per week en bij te houden met uw vochtinbrengende routine, omdat die stichting op een droge huid zal niet bedekken, maakt het er slechter. Stichting toegepast op droge huid niet goed mengen en ziet er erg wankel en onaantrekkelijk.

9. mismatching je gezicht nek

Een andere grote fout is dat meteen duidelijk is het verlaten van een harde lijn, waar uw stichting eindigt in je kaak. Mengen altijd stichting beneden, voorbij de kaaklijn, op je nek, en vergeet niet dat uw stichting onzichtbaar voor het oog zou moeten zijn.

10. Bewijs truc op uw handen

Het is heel gebruikelijk voor vrouwen om make-up tinten op de rug van hun handen te testen, maar dit is de verkeerde dingen te doen. De huid op zijn rug op de handen kan een heel andere kleur van de huid van je gezicht zijn, dus altijd testen van de truc, die moet worden gebruikt, maar altijd rekening met de hygiëne als je dat doet.

Hoe je make-up goed toe te passen? Wat is uw favoriete make-up tips?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha