10 gekke en interessante feiten over China10 gekke en interessante feiten over China

China is een van de grootste landen ter wereld, en het had ook een van de sterkste economieën. Het is ook de thuisbasis van meer miljardairs dan elders op de planeet. Maar voor veel mensen, China blijft een van de grootste mysteries van de wereld. Naast het feit dat bekend staat om zijde, Confucius, maoïsme, communisme en Chinees eten, China lijkt te zijn bekend om weinig anders.

Maar China is eigenlijk een heerlijk exotisch land met een hele schat aan interessante en bizarre geheimen verborgen onder haar vlaktes afstandsbediening, en omdat het is de thuisbasis van 1,3 miljard mensen, het moet een beetje 'gek, toch? Immers, je kunt niet hebben dat veel mensen in hetzelfde land, en

niet

ga een beetje 'gek.


Dus zonder verder oponthoud, laten we eens een reis naar het hart van één van de laatste provincies communistisch links in de wereld en ontdek 10 interessante feiten over China en gek, de meest fascinerende, vreemde en grillige land ooit hebben bestaan. Gewoon ons niet kwalijk nemen als je nachtmerries vanavond ...

1. In China, kunnen Rich Mensen huren Body Doubles doen hun gevangenschap

Je bent rijk? Woon je in China? En je iedereen de laatste tijd gedood? Als je antwoord 'ja' op al deze vragen, zul je geen zorgen te maken over het dienen van zijn gevangenis straf, omdat in China de rijke mensen daadwerkelijk kan huren van een body double om hun gevangenis termijn dienen.

In feite, in China, geld kan alles kopen, en omdat er 1,3 miljard mensen om uit te kiezen, het vinden van uw exacte replica lichaam is niet echt moeilijk. Ik moet gewoon weten waar te kijken.

2. Rijke mensen in China Huur ook Traffic Jam Stand-Ins

Je kunt geen baan krijgen? Geen probleem. U kunt vliegen naar China en uitgegroeid tot wat bekend staat als een 'file staan. " De enige ervaring die hij nodig heeft is "ervaring met het zitten in het verkeer voor uren."

Het is niet de meest leuke baan in de wereld, maar het betaalt goed. Kijk, als ondernemers en rijke mensen vast komen te zitten in een file, de Chinese economie zou kunnen

instorten.

Om dit probleem op te lossen, worden motorrijders naar de jongens te redden in pakken, terwijl een file stunt zijn plaatsvervanger aan het stuur.

Gek

.

3. De Chinese minder eten Honden These Days

Slechts 20 jaar geleden, je letterlijk kon niet in een restaurant lopen zonder het zien van het menu 'DOG'. Als u wilt ontbijt, lunch, diner of een kopje thee, iedereen om je heen was bestellen honden en chips. Deze dagen, maar de Chinezen hebben effectief beteugeld de eetlust voor honden, en ze liever als huisdier te houden. Aww.

Snake is nog warm op het menu, hoewel, als ze gebakken zijn. Ew.

4. Bird's Nest Soep is erg populair

Oke, dus de Chinezen hebben hun eetlust voor honden gegeven, maar wist u dat een van hun favoriete soepen bestaat volledig uit vogelnesten? De vogel wordt genomen uit de vergelijking, maar blijkbaar is er iets zo verdomd lekker over eetbare vogels nestelen. De vraag is of het tot de taak om het te proberen zou zijn! We denken dat we zullen gewoon vasthouden aan de eieren op toast ...

5. China is verantwoordelijk voor 29% van de atmosferische San Francisco

Het is zo makkelijk om de schuld van China voor bijna alles deze dagen, omdat ze zijn altijd up-to

iets.

Als uw computer is gehackt, de schuld aan China. Als je hebt gehad uw identiteit gestolen, toegeschreven aan China. En als uw stad is bedekt met smog, de schuld aan China!

San Francisco, die is gelegen aan de westkust van Amerika, is vrij veel een doelwit voor China luchtvervuiling en smog problemen, en als gevolg daarvan, brengt een groot deel van de last. Wat er gebeurt is dat alles smog drijft over de oceaan en recht in het hart van de binnenstad van Frisco. Niet cool.

6. China heeft een Bigfoot

Een van de interessante feiten over China is dat, net als in Noord-Amerika, China heeft zijn eigen Bigfoot! Zijn naam is Yeren, en het lijkt erop dat hij leeft in de provincie Hubei. In 2010 was er een grote druk om te proberen de verlegen, eenzame oude man te vinden.

Iemand het ziet?

7. IJs werd uitgevonden in China

Ben & Jerry zou kunnen zijn over de Chinese, zoals fish and chips, maar het ijs was niet uitgevonden in Amerika, zoals velen misschien denken; in plaats daarvan werd uitgevonden in het land van de noedels en dim sum - China! In feite was het ijs uitgevonden in 2000 voor Christus, wat betekent dat ouder is dan het ijs van ongeveer 2.000 jaar. Wowzers.

8. In China, met automaten verkopen levend krabben

In de Westerse wereld, automaten herinneren ons aan de goede dingen in het leven. Een blikje Pepsi op de werkplek, een bar op Mars voor een film. Wij houden van automaten.

Een van de interessante feiten over China is dat in sommige delen van het land, in plaats van blikjes Pepsi en chocoladerepen, er zijn automaten vol met levende krabben. Daarnaast is er een tekst op de machines die ervoor zorgt dat de crab

definitief

komen tot leven. Mooi.

9. Meer mensen spreken Engels in China dan in Amerika

Ah, Amerika. Het land van de vrije ...

Maar sommige delen van Amerika hebben iets van een probleem met de alfabetisering, en als gevolg daarvan zijn er nu meer Engels sprekende Chinezen Engels sprekende Amerikanen. Dit is een feit, dat is gek naar beneden is de hoeveelheid mensen die in China, evenals het feit dat het gewoon leuk om te leren.

10. 35 miljoen mensen in China wonen in grotten

Nooit gedacht holbewoners verdween na de IJzertijd en de uitvinding van de woningen? Think again! Er zijn gezinnen Cave eigenlijk nog in China, en hoewel ze zijn zeker verfijnder dan hun Neanderthaler broers gebogen over 5000 jaar geleden, hun manier van leven is in wezen hetzelfde. De regering heeft geprobeerd deze holbewoners een paar jaar geleden plaats, maar toen hij zich realiseerde dat 35 miljoen Chinezen hou gewoon hun holen te hebben besloten om hun holen te verbeteren. Wat een leuke ding om te doen!

Kent u andere interessante feiten over China?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha