10 Geheimen van Perfecte wenkbrauwen10 Geheimen van Perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zo klein kleine dingen; je zou hebben gedacht dat ze zou bijna geen verschil in hebben hoe je het allemaal. De waarheid is echter, wenkbrauwen kan de hele look van je gezicht te veranderen. Ze omlijsten de ogen en uit te drukken hoe je je voelt, dus het is de moeite waard om een ​​beetje 'van de tijd om te zorgen voor je wenkbrauwen te nemen en waardoor ze er perfect uitzien. Wenkbrauwen te dik en ungroomed kan je ellendig uitzien, en wenkbrauwen die te dun kan je je constant verbaasd hebben geplukt. Dus, neem een ​​kijkje op deze tien geheimen die zal u helpen om een ​​perfecte wenkbrauwen.

1. Gebruik een vergrotende spiegel niet gebruiken

Als je haren niet kan zien zonder een vergrotende spiegel, dan, noch kan iemand anders ze te zien, dus je hebt geen behoefte aan het plukken. Gewoon gebruik maken van een gewone spiegel in een goed verlichte kamer, omdat een vergrotende spiegel dat het lijkt alsof er meer haar dat echt er zijn en u waarschijnlijk over-plukken je wenkbrauwen. Ook als je het plukken, om een ​​stap terug uit de spiegel van tijd tot tijd om uw werk te controleren, want het is wat andere mensen te zien.


2. Koop een goede pincet

Met behulp van de juiste soort pincet kan een groot verschil met hoe gemakkelijk het is om je wenkbrauwen te begrijpen maken. Niet pincet met scherpe randen te gebruiken; ze kunnen je huid en je haar te maken. Gebruik het type pincet die scherpe randen hebben en geneigd hen. Ze zijn veel gemakkelijker te controleren en je zult minder snel trek te veel haar.

3. Kies uw stijl en de stok met het

Voordat u begint zelfs de wenkbrauwen te begrijpen, moet je hebt besloten op welke stijl van de wenkbrauwen je wilt. Wil wenkbrauwen dikker, die steeds populairder worden, of als u niet wilt dat de meest klassieke, gebogen en goed gedefinieerd? Als u de stijl die u wilt met een wenkbrauwpotlood alvorens te tekenen, kunt u dat als een gids naar de plaats waar het haar moet plukken en welke niet.

4. Houd niet sleutelen aan de wenkbrauwen!

De wenkbrauwen hoeft niet te plukken elke dag, en één of twee haren echt niet van plan om te worden opgemerkt. Zodra u de vorm die u wilt, laat ze met rust, want als u doorgaat met kleine aanpassingen te maken en het plukken uit haren, zal je uiteindelijk met geen haar links naar helemaal scheuren!

5. Pluck na een douche

De beste tijd om je wenkbrauwen plukken is direct na een douche, omdat de huid zachter zal zijn en het haar zal gemakkelijker komen. Als je een douche niet hebben gehad, je gezicht wassen met warm water en, als je tijd hebt, laat, warm nat washandje over de wenkbrauwen tot tien minuten voordat je plukken, zodat de huid zachter en veel makkelijker te zullen zijn grijpen.

6. Wanneer tweeze?

Er zijn drie plaatsen die u de pincet moet gebruiken. Tussen de wenkbrauwen, om de gevreesde unibrow voorkomen, onder wenkbrauwen dun uit indien nodig en slechts een beetje 'boven de wenkbrauwen om ze schoon en netjes te houden. Neem de tijd, en vergeet niet, kunt u altijd tweeze een paar haren, maar je kan het niet terug!

7. Als je wenkbrauwen moet boog

Wenkbrauw ideale cut zal worden besteld en verzorgd, maar toch er natuurlijk uitzien. Make-up deskundigen adviseren dat als leidraad dient de wenkbrauwen beginnen net boven de traanbuis, boog van een piek die in lijn is met de buitenste rand van de iris, en moet eindigen op een punt dat ligt ongeveer een hoek van 45% van de buitenste ooghoek.

8. Borstel de wenkbrauwen

De haren van je wenkbrauwen zijn niet anders dan het haar op je hoofd, en ze moeten op precies dezelfde wijze worden behandeld. Was fronten dag met een wenkbrauw borstel en zal je haar gezond te houden en het bevorderen van de groei van nieuwe en dikker haar.

9. Voorwaarde wenkbrauwen

Wenkbrauwen nodig conditioning ook, om hen gehydrateerd en zien er fantastisch te houden. Wrijf een beetje 'olie levend in hen voor het slapen gaan en laat het de hele nacht. Dat zal je wenkbrauwen te houden in perfecte staat en helpen om ook dikker.

10. wenkbrauwen dikker met een potlood voor ogen

Borstelige wenkbrauwen en volledig niet vanzelfsprekend vele vrouwen, teneinde een potlood voor het oog, of een poeder wenkbrauw, met patches verspreid vullen. Bij het kiezen van een kleur potlood wenkbrauw, op zoek naar een die is als een goede overeenkomst met de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen te vinden. Na het snijden zijn wenkbrauwen en gedefinieerd met een wenkbrauwpotlood, zal je minder oog make-up nodig om je ogen kijken wijd open en alert.

Hoe je een perfecte wenkbrauwen te krijgen? Wat zijn uw beste tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha