10 geheimen van een lang leven van de mensen die hebben geleefd voor meer dan 100 leren10 geheimen van een lang leven van de mensen die hebben geleefd voor meer dan 100 leren

Sommigen zeggen dat het regelmatige lichaamsbeweging dat zal je helpen te leven tot op hoge leeftijd, sommigen zeggen het is het dieet en anderen zeggen dat het een positieve mentale houding die ervoor zal zorgen dat je leven om je 100ste verjaardag te zien. In het oude Rome, zou je blij zijn als je zag door je jaren '40, maar nu, met een betere levensstandaard en de vooruitgang in de moderne geneeskunde, in de meeste ontwikkelde landen mensen kunnen over het algemeen verwachten om te leven in hun jaren '80, ten minste. Echter, het aantal mensen die nu leven aan hun 100ste verjaardag te zien neemt toe, dus wat zijn de geheimen van een lang leven? Hier zijn enkele tips van mensen die hebben geleefd voor een eeuw.

1. Olijfolie

Jeanne Calment woonde in Frankrijk en heeft de hele weg te komen tot de leeftijd van 122. Hij legde zijn levensduur om het gebruik van olijfolie, die al zijn voedsel heeft gebruikt, en ook gebruikt als een moisturizer . Interessant, lijkt het was niet een bijzonder sportief type persoon en ze rookte tot zijn 117e verjaardag, niet dat we nooit zou adviseren iedereen om te roken.


2. Doe de dingen die je liefde

Leila Denmark Alice leefde in de Verenigde Staten en die ouder was kinderarts praktijk in de wereld tot ze met pensioen op de leeftijd van 103. Ze aanbevolen om altijd te doen de dingen die je liefde en goed eten. Hij ook weigeren hun verjaardagstaarten eten, omdat de suiker die ze bevatten. In feite heeft hij nooit een ding dat suiker toegevoegd gegeten. Misschien is dit zijn belangrijkste suggestie levensduur?

3. Bemoei je met je eigen zaken!

Dit is een voor alle roddels in gedachten te houden. Besse Cooper, die tot de leeftijd van 116 woonde, zei dat zijn geheim voor een lang leven niet te eten elke junk food, hard werken en opvang van uw eigen bedrijf! Besse toen hij stierf in 2012, had vier kinderen, 11 kleinkinderen, 13 achterkleinkinderen en twee achter-achterkleinkinderen.

4. Eieren en slapen

Op de leeftijd van 115, Emma Morano, die woont in Italië, is de oudste persoon die in Europa wonen. Zijn geheim van een lang leven is niet zoals je zou denken, het mediterrane dieet, maar het eten van twee eieren per dag. Eet altijd een rauw ei en een gekookt ei elke dag en ze doet altijd goed, zodat je ten minste acht uur van goede slaap elke nacht.

5. Een goed gevoel voor humor

Emiliano Mercado Del Toro, die op de leeftijd van 115 overleed, zette hij zijn lange leven aan zijn goede gevoel voor humor en zijn het eten van een schotel van gekookte tarwe, kabeljauw en melk elke dag. Hij moet hebben gedeeld zijn smaak in voedsel en zijn liefde van het lachen met zijn vrouw, omdat hij leefde tot de leeftijd van 116.

6. Hebben een goede vrouw

Een goede en stabiele relatie is nog een reden voor een lange levensduur, die door veel mensen ouder dan 100. Samuel Ball gezegd, wanneer bereikte 102 wordt aangehaald, kan de lange levensduur worden toegeschreven aan zijn makkelijke houding leven en zijn het hebben van een goede vrouw. Het werd ook gezegd dat dronken twee glazen whisky te hebben elke avond voor het slapen gaan.

7. Eet goed en krijgen volop ontspanning

De oudste persoon ooit Japanse Misao Okawa die werd geboren in 1898 en stierf in 2015, op de leeftijd van 117. Toen ze werd gevraagd wat zijn geheim was, ze zei dat ze vroeg zich af hoe het gebeurde ook. Hij kon alleen maar zette haar levensduur om haar liefde voor sushi en ontspanning.

8. hard werken

Anthony Mancinelli was de oudste kapper werken op de leeftijd van 102 en had een aantal basisregels te volgen als je wilt zijn levensduur overeenkomen: niet drinken, niet roken, eten van gezonde voeding en niet te overdrijven. Hij zei ook dat het werk was wat hield hem gaan.

9. goede genetica

Amerikaanse schrijver en parapsycholoog, Alexander Imich, leefde tot de leeftijd van 111 en zette zijn lange leven neer voor oefening, goed eten en genetica. Hij merkte ook op dat hij had nooit kinderen had hem geholpen om een ​​honderdjarige worden.

10. kalm blijven

De langst levende persoon ooit in de Verenigde worden ingediend, was Sarah Knauss, die leefde te zijn 119. Haar dochter, Kathryn, die ook leefde te zijn 101, zei dat de levensduur van haar moeder was te danken aan zijn verblijf rustig en niet laten niets aan de slag.

Kent u andere geheimen van een lang leven van de mensen die hebben geleefd voor meer dan 100?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha