10 geheimen van een lang leven JAPANSE10 geheimen van een lang leven JAPANSE

De mensen van Japan en de omliggende eilanden kunnen zich verheugen op genieten van enkele van de langste levensduur van de planeet. In Japan, kunnen mensen verwachten te leven, totdat ze op zijn minst 80, en vrouwen tot de leeftijd van ten minste 86, en veel Japanners wonen in hun 100's. Er zijn veel studies gedaan naar de reden waarom de Japanners kunnen verwachten langer dan de meeste van ons en het antwoord niet in een liegen leven. Het is een combinatie van levensstijl, voeding en een positieve houding die lijken op de levensduur van de Japanse leggen. Hier zijn tien dingen die lijkt het geheim van een lang leven in Japan.

1. Ze zijn bereid om zowel westerse als oosterse geneeskunde gebruiken

De Japanners hebben het beste van beide werelden als het gaat om hoe ze hun medische zorg te benaderen. Ze zijn net zo comfortabel behandeld wordt met moderne westerse medische ontdekkingen, zoals ze zijn met eeuwenoude kruidengeneesmiddelen Oost.


2. Zij besteden bijzondere aandacht aan hygiëne

Japan een van de hygiënische ter wereld en mensen grote zorg om ze te beschermen tegen infectieziekten. Hygiëne procedures op openbare plaatsen en in het openbaar vervoer zijn zeer grondig. Bijvoorbeeld openbare bibliotheken, werden de boeken terug zijn gegaan door de UV-stralen om eventuele ziektekiemen te doden, voordat ze terug geplaatst op de planken door de lening aan andere mensen nog.

3. Dagelijkse oefening is de norm

De overgrote meerderheid van de bevolking van Japan is om elke dag te oefenen. De meeste mensen oefenen karate, tai chi, yoga of andere vechtsporten, het uitvoeren van zowel de geest en het lichaam. Ze houden deze oefening regime tot op hoge leeftijd ook, en het is niets ongewoons aan een bejaarde persoon die tai chi beoefenen in openbare gelegenheden als iedereen zien.

4. Niet te veel eten

Er is geen twijfel dat de Japanse dieet heeft veel te maken met de lange levensduur van het Japanse volk, maar het is niet alleen wat ze eten dat telt, het is ook wat je eet. De Japanners eten totdat ze het gevoel dat ze zijn 4 / 5ths vol, maar niet helemaal vol. Deze praktijk is wetenschappelijk bewezen dat veel beter voor u en om het verouderingsproces te houden.

5. Mensen blijven langer actief

Terwijl de mensen in het Westen kijken uit naar een bord zitten in een stoel en ontspannen, de mensen in Japan niet naar uit te kijken naar het pensioen at all! Er zijn bijna 5 miljoen mensen in Japan die ouder zijn dan de leeftijd van 65 jaar en nog steeds werken. Hoewel met pensioen, ze zijn nog steeds zeer actief en blijft volledig betrokken bij de gemeenschap.

6. Eet meer vis, doen dan rood vlees

In Japan, de mensen eten veel meer vis dan zij rood vlees, en dit betekent dat ze krijgen visolie veel gezonder dan mensen in de westelijke slijtage. Het betekent ook dat ze eten veel minder slechte vetten die rood vlees bevat die bijdragen aan cholesterol en uiteindelijk hartkwaal.

7. Ze eten weinig voedsel zuivel

Een andere veel voorkomende oorzaak van hoge cholesterol melk, kaas en andere zuivelproducten, maar de Japanners verbruiken zeer weinig zuivelproducten in hun dieet, of helemaal niet. Het merendeel van het Japanse volk zijn eigenlijk lactose-intolerant, zodat ze niet drinken van de melk, niet eten elke kaas helemaal.

8. Eet veel groenten

Groenten maken een groot deel van elke maaltijd in Japan, zodat de Japanners te nemen aan boord van een veel meer antioxidanten en fytochemicaliën, in vergelijking met mensen die eten een westers dieet te doen. Terwijl veel mensen in het Westen strijd om hun vijf porties per dag van groenten en fruit te eten, mensen in Japan over het algemeen eet meer dan tien per dag, zonder erover na te denken.

9. U geniet meer

De Japanners lijken om gewoon te genieten van het leven meer. Ze werken hard, maar zijn beter in staat om te gaan met stress en genieten van een goede, gezonde, samen leven hun hele leven. Volgens een studie, meer dan 60% van de Japanse senioren deelnemen aan maatschappelijke activiteiten en meer dan 80% nog steeds het gevoel dat ze een doel in het leven en een rol te spelen.

10. Zij zijn zeer gezondheidsbewuste

Een andere reden die vaak wordt gegeven om de levensduur van de Japanners leggen is hun houding gezondheidszorg en preventieve geneeskunde. Anders dan de meeste mensen in andere landen, niet wachten tot ze denken dat er iets mis is, voordat een bezoek aan een arts, die regelmatige check-ups per jaar ontvangt ten minste eenmaal. Regelmatige medische controles zijn een kwestie van routine in alle scholen en in de meeste bedrijven. De Japanners hebben ook een van de beste universele gezondheidszorg systemen wereldwijd.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha