10 geheimen van de Franse dieet om gezond te blijvenWillen kijken en voelen net zo mooi als die Franse vrouwen? Heb je je ooit afgevraagd wat voor soort gewoonten dat soort persoonlijkheid en schoonheid kan geven? Er zijn twee dingen die elke vrouw wil; een is een prachtige uitstraling, en twee is het geheim van het.

Als het gaat om het handhaven van de gezondheid en uiterlijk, niemand kan winnen van de Franse! En als je wilt om de geheimen te leren kennen en verbeteren van uw schoonheid en persoonlijkheid, dan is deze functie is een must-read voor u!


Genieten van het eten:

De Fransen genieten van hun maaltijden. Meestal gereserveerd veel tijd voor hun maaltijd en ze gewoon concentreren op het eten. Vergeet niet om niet te snel te eten, echter, zoals het eten van fast kan het lichaam overbelasten met voedsel dat niet nodig toch.

Kauw je voedsel:

De Fransen houden alle smaak van het voedsel te ervaren, en daarom, zij willen kauwen. Kauw je voedsel vermindert de eetlust en zorgt ervoor dat uw maaltijd meer, dat is wat de Franse dieet is alles over (1).

Kleinere porties:

De Fransen geloven in kleinere porties van de maaltijden aan de hoeveelheid voedsel die ze consumeren te verminderen. Je moet niet vergeten om te eten kleinere porties, zoals de Franse keuken de voorkeur aan de smaak, aroma en presentatie over het voedsel zelf. Dus vergeet niet om uw voedsel er goed uitzien en het verminderen van dat deel (2).

Concentreer je op het eten:

Het geheim Franse dieet komt meestal neer te concentreren op wat je eet, hoe je eet en wat je doet terwijl je eet. Terwijl de meesten van ons graag iets tijdens het eten te kijken, een geheime truc Franse dieet zegt dat het kijken naar tv of een film kijken onder het genot van voedsel leidt de aandacht en zijn niet volledig kunnen concentreren op het eten.

Oefening:

De oefening is een van de beste toevoegingen aan een dieet. Echter, de Franse lood actieve levensstijl, vaak de voorkeur aan lopen of rijden uw fiets om rev up van hun auto's. Zoals u waarschijnlijk het Frans, en omdat je niet in een stad woont met een metro-systeem verfijnd, zou je denken van de oefening (3).

Stay Away From Conserve:

De Franse meestal niet eten bewerkte voedingsmiddelen. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je verblijf op uw dieet is om ingeblikt voedsel te vermijden. Zoals bewerkte voedingsmiddelen bevatten veel calorieën en chemische stoffen die bijdragen aan de extra LDL-cholesterol, de beste ding om te doen is weg te blijven van ingeblikt voedsel.

Drink water:

Hoewel de Fransen staan ​​bekend om hun wijn-liefhebbende natuur, drinken ze veel water. Een van de geheimen van de Franse dieet is water. Houd jezelf goed gehydrateerd, omdat het zal bijdragen tot het verminderen van uw eetlust en houden u op de hoogte (4).

Niet Binge On Voedsel:

Een ander geheim van de Franse dieet is discipline. Ze genieten van lekker eten en genieten van goede wijn. Echter, hoeft meestal niet te veel eten, en wanneer ze dat doen, hebben ze de neiging om hun gezonde gewoonten vrij snel te hervatten. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je slank blijven en trim is om te voorkomen binging op voedsel.

Cook Voedsel:

In onze hectische levensstijl, hebben zelden de tijd om iets anders dan toast en eieren koken. Echter, de Franse dieet heeft veel van thuis gekookt voedsel. Vergeet niet om verse groenten en gezonde ingrediënten bij het koken gebruiken. Vergeet niet om uw maaltijd te genieten. Het kappen van uit eten kunt u het opslaan van inname van transvetten en verhoging van LDL-cholesterol.

Het eten van fruit:

De Franse eet veel fruit. Vers voedsel is een favoriet van hun keukens en het eten van fruit heeft vele voordelen. Naast het invullen, vruchten bevatten veel antioxidanten en vitamines die nodig zijn die goed zijn voor het lichaam zijn. Wees creatief met fruit. Bak in spannende manieren.

Dit zijn enkele van de geheimen van de Franse dieet. Vertel je vrienden over deze eenvoudige hack om fit te blijven. Als u denkt dat we gemist hebben op alle andere geheimen, vertel het ons. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha