10 geheimen die ALLEEN lopers stamgasten weten10 geheimen die ALLEEN lopers stamgasten weten

Er zijn allerlei mensen die zichzelf lopers noemen. Sommige mensen lopen scherp, sommige dagelijkse rennen, rennen sommige marathons en anderen gewoon lopen rond het blok, maar alle lopers stamgasten weet dat sommige geheimen die de wandelaars in de wereld ooit gemaakt. Hier zijn tien van die geheimen die alleen regelmatige lopers weten:

1. U kunt high-werking krijgen

Je hebt misschien gehoord van de lopers hoog en ik dacht dat het slechts een mythe. Regelmatige lopers hoewel ze weten dat het waar is dat, als je oefenen voor langere tijd, als je op een track, ons lichaam endorfine die een gevoel van euforie ongelooflijke kan geven.


2. Hardlopen is goed voor je geest en je lichaam

U hebt waarschijnlijk gezien dat de lopers in Londen of New York marathon, duwen tot het einde. Lopers stamgasten weten dat, soms, het zal meer pure fitness, dat aan het einde van de race komt de macht, en je kunt ook een beroep doen op die wilskracht in andere aspecten van hun leven.

3. Lopen geeft je een groot gevoel van vrijheid

Running kunt u weg van al uw problemen en maak je gerust. Je hebt niets maar de wind in je haar en het geluid van je eigen voeten bonzen. En, alles wat je hoeft na te denken over de finish.

4. Het is gemakkelijk om uitgedroogd dan je denkt geworden

Hardlopen is niet allemaal goed nieuws, maar, en wat een regelmatige lopers leren heel snel is het belang van een verblijf gehydrateerd. Nippen water regelmatig, over een lange periode, of je het gevoel alsof je een slechte zaak van de griep.

5. De renners het gevoel alsof ze deel uitmaken van een geheime club

Er is een groot gevoel van kameraadschap tussen de lopers, en als je loopt, u ​​krijgt altijd een vriendelijke glimlach en een knipoog van uw collega-rijders. Je krijgt ook veel aanmoediging en steun van andere lopers en maken veel nieuwe vrienden.

6. Het kan als een kind

Een ander ding dat lopers stamgasten weten is hoeveel plezier kan zijn. Niet-lopers zien alleen het harde werk en zweet, maar wat ik niet begrijp is dat de lopers zijn weer in het geheim te zijn kinderen. Ze kunnen gaan verkennen, spetteren in plassen en vies, zonder dat iemand vertellen ze af voor het.

7. Noodzaak om af te koelen, evenals warmte

Als je niet een gewone loper, dan kun je misschien verbaasd zijn om te leren dat je moet na een run verwarming voor koelen, evenals. Veel lopers lopen, voor de laatste vijf minuten van hun ras, om hun lichaam om opnieuw aan te passen na de hele oefening.

8. Running brengt je dichter bij de natuur

Als je dat doet, kun je om je heen kijkt en echt waarderen wat er is. Als je een ritje maken op het platteland of in een park, zal je allerlei dingen die je anders misschien over het hoofd te zien; en vogels en andere dieren zijn niet zo bang voor een loper, zoals ze zouden in een auto, zodat meer van hen te zien.

9. U krijgt om uw buurt te verkennen

De runner burning zullen dit niet zeggen, maar lopen kan ook behoorlijk saai. Een manier kunt u dat echter te stoppen is om verschillende paden te nemen elke keer dat u en op deze manier krijgt u ook naar de stad en haar omgeving te verkennen meer als goed.

10. Je wordt veel meer bewust van je lichaam

Running doet geworden terdege bewust van hun lichaam. U kunt de spieren en gewrichten te voelen en een beter begrip van wat je wel en niet kan fysiek doen. Dit maakt je veel meer in harmonie met je lichaam en dat zal laten zien in een veiliger locatie.

Wat is uw favoriete tips en trucs in het runnen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha