10 geheime plaatsen jongens liefde te worden aangeraakt10 geheime plaatsen jongens liefde te worden aangeraakt

Ok, we weten hoe het gaat: je man is het kijken naar de voetbalwedstrijd op televisie en het lijkt alsof hij niet gestoord wil worden. Hij gromt elke keer als je hem vraagt ​​wat hij wil voor het diner, en hij barst uit als je toevallig te lopen in de voorkant van zijn visie. Kortom, het lijkt zeer ongenaakbaar. Weg te houden!

Dit was uw man een paar maanden geleden. Maar nu experts zeggen dat ze hebben gevonden 10 geheime plaatsen jongens willen worden aangeraakt. Kortom, zelfs als je kijken naar het voetbal spel en is blijkbaar in een staat van hypnose, nu kun je zijn aandacht altijd en maken hem voel me erg goed, spannend zijn zintuigen en hij in de stemming.


Zien, zijn er delen van zijn lichaam die bekend staan ​​als "hot spots" die worden geladen met zeer gevoelige zenuwuiteinden. Wanneer gestimuleerd, voel je

Goed

. Dus, laten we eens kijken naar deze 10 geheime plaatsen om je liefde te leven met je partner nog meer intiem.

1. De daling onder de enkel

Halverwege tussen zijn enkelgewricht en hiel, is er een druk punt dat zeer weinig heeft een enorm potentieel passie. Als u op en laat de energie in zijn lichaam aan de hand produceren gevoelens van plezier om je man.

Het is een beweging die waarschijnlijk alleen onder de lakens moeten worden berecht. Krijgen in een positie, zodat u worden geconfronteerd met haar voeten, en het maximaliseren van zijn plezier bereiken van voren en greep de enkels. Druk vervolgens de drukpunten. Hij zal je later bedanken.

2. zijn oor

Als je nog nooit hebt aangeraakt of gekust het oor van een man, heb je al honger hem veel plezier voor al die tijd. Het oor kunnen kleine, anoniem en alleen misschien verborgen zijn; maar u zult versteld staan ​​hoe

Goed

Het maakt je man voelen wanneer je een beetje 'aandacht te geven.

U kunt beginnen met een kleine fluisteren in zijn oor, die al genoeg om hem te drijven wild van verlangen kan zijn. Dan kunt u dingen lopen door zoenen zijn oor. Dan, als je weet dat is echt om in de stemming, kunt u beginnen aan zijn oorlel bijten.

3. De voorzijde van de hals

Als je kussen je partner, dan betaalt u waarschijnlijk meer aandacht aan zijn oren, hij doet aan haar nek. In feite zijn ze waarschijnlijk niet als de nek helemaal. Als u nog niet, verliest u een gebied van plezier, als de voorkant van de hals is een plaats die hij krijgt alle warm en lastig gevallen.

Master Mantak Chia, auteur van Seksuele Reflexologie, legt uit: "De schildklier, een vlinder-vormige klier ongeveer halverwege de voorkant van de nek, is nauw verbonden met de geslachtsorganen, volgens de oude Chinese geneeskunde."

Als u de adamsappel te likken, zult u hem naar de hemel en terug.

4. Zijn Gezicht

Het lijkt vanzelfsprekend, nietwaar? Nou, eigenlijk, minder vrouwen dan je denkt, bij stil te raken het gezicht van hun man. Maar het gezicht van een man is echt gebracht door middel van het belsignaal als het gaat om scheren, en dan is hij zeer waardeert de kalmerende aanraking van een vrouw.

U kunt zijn gezicht te raken op elk moment. Alles wat je hoeft te doen om het te laten voelen prettig en gelukkig wordt geplaatst beide handen op zijn gezicht en wrijf zijn slapen. Daarna steken de kin, en zijn kaak. Zal zich meteen ontspannen, hield-up - en goed.

5. Haar lippen

Ja, we weten dat al kus je partner op de lippen. Maar jongens ook waarderen als je je lippen te raken met je handen. Het is belangrijk te onthouden dat de lippen zijn erg gevoelig, en als je het aanraakt te hard je zou kunnen eindigen kietelen hem, die hem aan het lachen. Dit is niet per se een turn-on, en kon terugkeren naar de voetbalwedstrijd te kijken.

Maar als je zachtjes de lippen te wrijven, kan u tikken in een hot spot die hem plaatst in de stemming. Het kan ook leiden tot iets, teneinde klaar voor zijn.

6. Haar Bum

Pak waarschijnlijk de kont veel '. Misschien zelfs hij te grijpen in het openbaar. Het maakt je sexy en wilde, en waarschijnlijk vergelijkbaar voelen. Maar heb je ooit gestopt om te denken dat je haar vaker moet nemen?

Mannen als hun partner om je kont te raken, net als vrouwen genieten van hun mannen grijpen hun. Het maakt ze wenselijk voelen, en laat hen weten dat u nog steeds aangetrokken tot hen. Daarnaast, het maakt ook u zich echt goed. Dus wees niet verlegen!

7. terug

Nog nooit gehoord uw wervelkolom tintelingen? Het voelt sensationeel genoeg is, is het niet? Vaak onze rug tintelt als we kijken naar een enge film, maar kan ook beven met plezier elke keer dat iemand is het geven van een beetje 'aandacht.

Als u wrijf je vingers langs zijn rug, ontspant hij en krijgt in de stemming voor een beetje 'te vrijen. Zo kunt u uw vingers over de rug lopen, terwijl de druk uit te oefenen. Vervolgens kun je voorzichtig proberen kuste haar rug voor hem zachtjes kietelen met je haar. Haar haar zal op zijn hoofd, de rug tintelen staan ​​- en hij zal voor u klaar.

8. Haar navel

Dit is een beetje 'moeilijk te trekken, omdat het een beetje zou kunnen worden' te komisch. Dat is niet wat je wilt!

Haar navel is een geweldige plek om te krijgen gewekt hem, maar wees voorzichtig hoe je over het. We zullen willen cirkels maken met je vingers rond zijn navel, voor het verhogen van het plezier van misschien wel vallend ijs water rond het gebied - of zelfs een beetje 'van chocoladesaus, als je echt in de stemming voor de lol.

9. De voetzolen

Mannen hebben meer zenuwuiteinden in de zolen van de voeten van vrouwen, dus terwijl je misschien niet in staat zijn om je hoofd te krijgen rond deze, is het belangrijk om te begrijpen dat contact met de zolen van de voeten zal rijden hem wilde met plezier.

Ongeveer een derde van de weg naar beneden is er een druk punt dat je moet zachtjes masseren voordat wrijven zijn duim hier in de buurt. Beschouw het als een soort van mooie voetmassage - hey, het werkt!

10. Zijn Duim

Yup, de duim van een man moet echt de eerste plaats je begint, als je probeert te doen in de stemming zijn. Misschien terwijl zijn aandacht ergens anders, kan je beginnen met het geven van de duimen een beetje 'van de liefde. Zuigen op het zal je herinneren aan iets anders, en helpen om zijn geest te verbinden met de kunst van het maken van liefde.

En "in wezen de voorrondes, en is buitengewoon krachtig.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha