10 functies die direct te maken WIFE MATERIAAL10 functies die direct te maken WIFE MATERIAAL

Echtscheidingen in de wereld nog nooit zo hoog hoe de scheiding wordt het gemakkelijker geweest. Maar echtscheiding is nog steeds de schrijnende proces dat altijd is geweest, en als zodanig we allemaal nodig hebben om onze kinderen meer onder controle gebracht dan ooit om ervoor te zorgen dat ze zijn echtgenoot materiaal.

Tegelijkertijd echter, onze partners zijn ook zetten ons onder de microscoop om ervoor te zorgen dat we zijn vrouw materiaal. En omdat het huwelijk is bedoeld om te worden voor het leven, en is bedoeld om lang in de problemen en rijkdom, we kunnen gewoon niet een voet verkeerd, als we willen vrouw materiaal.


Als je een beetje 'onzeker over wat functies die u nodig hebt om de sprong van enkele grote vriendin te nemen om zijn vrouw voor het leven, nemen we een kijkje op 10 tips over hoe je een goede vrouw zijn.

1. jij de weg naar zijn hart is via de maag

Mannen houden van het voedsel. Tuurlijk, vrouwen houden van het eten ook, maar mannen houden het meest. In feite zijn ze zo van houden, dat voor sommigen als hun partner is een goede chef-kok of kok is al erg genoeg om een ​​deal breaker als het gaat om verslaafd te krijgen.

Als je een schar de hand zijn in de keuken en kan rack up de meest smakelijke maaltijd lekkerder dit deel van de Middellandse Zee, hij zal altijd van je houden. Aan de andere kant, als je een kip niet kan vertellen van een kalkoen, en gezien granen zijn een maaltijd, je gaat om te strijden om hem naar beneden te krijgen op een knie.

2. hou gewoon van om te verrassen

Nog een tip over hoe je een goede vrouw zijn om je man te verrassen van tijd tot tijd. Oke, vrouwen zoals verrassingen, en misschien genieten we ze meer dan mannen. Maar jongens als verrassingen ook - het is gewoon de voorkeur aan verschillende soorten verrassingen.

Zien, terwijl je alle sentimenteel wanneer onze beau brengt thuis een bosje bloemen, kinderen het gewoon leuk als ze verrassen je ze vertellen dat ze weg kan gaan op een weekend van golf met hun vrienden. Als je gaat om een ​​grote vrouw te maken, moet u ervoor zorgen dat hij weet dat ik laat hem genieten van zijn tips van vrijheid met zijn vrienden van tijd tot tijd.

3. U Do not Nag Too Much

Volgende belangrijke tip over hoe je een goede vrouw zijn, is om te voorkomen dat vervelende uw man met alle middelen. Als er ooit iets aan de toepassing op zijn vrouw materiaal gescheurd en verbrand zien, is het feit dat je zeurt.

Heer, alle jongens toegeven dat het ding dat schrikt hen meer verslaafd is de grote Nag.

Ze komen thuis, vertel hen u bent te laat en het diner wordt verbrand.

Ze proberen de afwas doen, je ze je niet goed vertellen.

Ze hebben een douche, je ze vertellen dat je een handdoek hebben achtergelaten op de vloer.

Ze gaan naar de voetbalwedstrijd, we willen weten hoe laat ze thuis zal zijn.

Dit soort herhaling is vervelend, en vroeg of laat uw man zal gewoon schreeuwen. Zo gevoelig zijn en nemen de dingen een beetje 'eenvoudiger. We maken allemaal fouten van tijd tot tijd, maar hoeft niet te blijven zeuren over haar.

4. haar dromen en ambities Moedig

Nog een goede tip over hoe je een goede vrouw te zijn is om ervoor te zorgen dat te respecteren en te dromen en ambities van je man aan te moedigen. In feite, dan vertel hem dat wordt dom en dat moet rationeel te zijn en het werk 9-5 hele leven alleen maar om u de zekerheid die u nodig hebt om hem aan te moedigen om zijn dromen te volgen geven.

Natuurlijk moet u gevoelig voor dit zijn. Als zijn droom betekent dat hij gaat beiden dakloos te maken, moet u met hem spreken. Maar

nooit

temperen zijn dromen door het bestellen van hem om "echte".

5. je hebt belangen en Ambition

Traditioneel zijn de jongens altijd al de leiders in de rapporten. Zij zijn degenen die gaan werken en carrière maken, terwijl wij thuis om te koken en voor de kinderen. Dingen zijn zeker veranderd in 2015, en meer vrouwen dan ooit tevoren een carrière.

En dat is een goede zaak. Jongens willen nu een aantal belangen en ambities van uw keuze te laten zien. In plaats van hem te volgen rond het huis met een stoffer en blik, ze willen er even uit en maak er iets van jezelf. Ze willen dat je je eigen interesses en hobby's hebben, en in staat zijn om je talenten te uiten.

6. laat hem zijn werk doen

Natuurlijk, er is niets beter dan veel van echtparen uitgaven kwaliteit tijd samen, of het nu op vakantie, in een restaurant of gewoon televisie kijken in een vrijdagavond.

Maar je moet het feit dat hij is een man die heeft nog steeds zijn vrienden dat hij wil zien van tijd tot tijd te respecteren. Dus in plaats van de vraag die blijft bij u

de hele tijd

, Je moet hem zijn ding doen van tijd tot tijd. Anders zal hij gefrustreerd groeien en voel me gevangen. Tuurlijk, zegt hij "alles", maar er zijn een aantal dingen - zoals sport - hij geeft de voorkeur aan om te bespreken met zijn knoppen.

7. Zes Aangenaam

Veel vrouwen kijken naar Marilyn Monroe, maar de waarheid is dat ze makkelijker van de vrouw om samen was. Haar derde echtgenoot, Arthur Miller, tearing haar haar uit te wijten aan zijn stemmingswisselingen en zijn constante fronsen. In feite is de enige keer dat ik ooit heb een glimlach in het openbaar. Dit heeft niet te maken voor een gelukkig huwelijk.

Dus onze volgende tip over hoe je een goede vrouw te zijn leuk om je man te allen tijde. Natuurlijk, er is niets erger dan de kunstmatige geluk, en we hebben allemaal een zaak van de blues van tijd tot tijd. Maar u minstens moet ervoor zorgen dat u vriendelijk en attent voor je man, in plaats van boos, nors en in het algemeen onaangenaam zijn. Het laatste wat je wilt zien na een lange dag op het werk is je gezicht als de donder!

8. U heeft grote organisatie en management vaardigheden

Jongens hebben de neiging nogal zorgeloos, wat kan leiden tot financiële problemen. Zo vaak is het altijd aan ons vrouwen om de dag te beheren tot dag dingen, zoals rekeningen en een wasserette.

Natuurlijk, dit zijn zaken die we liever niet te doen, maar als een huwelijk gaat werken, het is gewoon iets dat we moeten streven. Hey, kan het op het einde van alles worden bevroren!

9. Geniet Making Love

Volgende goede tip over hoe je een goede vrouw zijn is direct beschikbaar voor uw man. Wees gul met hem en entertainen zijn wensen. Als u problemen van het verleden dat je niet hebt nog over, je echt nodig hebt om eerst op hen te krijgen voordat je gaat trouwen. En 'alleen leiden tot een breuk in de lange termijn, en het zal alleen maar beiden ongelukkig.

Je man wil niet een zwerver deal uit het huwelijk - dat u wilt daar te zijn voor hem. De intimiteit is het fundament van een succesvol huwelijk en nodig heeft.

10. U bent het vertrouwen waard

Naast het feit dat kunnen vertrouwen dat je hem trouw zal blijven, moet uw beau in staat zijn om elk aspect van je vertrouwt voordat je getrouwd. Hij moet vertrouwen dat het niet op zijn credit card zal zijn en in de schulden. Hij moet vertrouwen dat je fanatiek dieet niet zal worden, hem aan te moedigen om hetzelfde te doen. Het moet erop vertrouwen dat je niet jaloers op zijn verleden.

Hoe maak je een goede vrouw te zijn? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha