10 FUN en vreemde dingen die je rapport zal verbeteren10 FUN en vreemde dingen die je rapport zal verbeteren

We weten dat trouw, praten en wederzijds respect, zal bijdragen aan een goede relatie, maar soms dingen die een relatie kunnen versterken eigenlijk klinkt een beetje 'vreemd en zelfs contra-intuïtief. Hier is een lijst van dingen die de meeste mensen zeggen, moet je niet doen in een relatie die daadwerkelijk kunnen verbeteren:

1. Bel dingen die er niet zijn, alsof zij waren

Natuurlijk, eerlijkheid is altijd het beste beleid. Nou ja, bijna altijd, want als iemand zegt: 'Mijn kont ziet er groot in deze?' Beantwoorden 'Nee, het ziet er absoluut enorm' is niet van plan om een ​​relatie te versterken tijd.


2. lood aparte levens

Denk hoe saai het zou zijn als je echt leeft elke dag met je partner. Met verschillende belangen, hobby's en vrienden, buiten de relatie, het is echt een goed advies over hoe je een relatie te verbeteren; Het geeft je meer om te praten over en zorgt ervoor dat de vonk in leven.

3. jaloers van tijd tot tijd

De gebruikelijke advies is dat jaloezie een relatie kan doden, maar er is niets mis met een beetje 'jaloezie, van tijd tot tijd. Je moet niet uit te gaan van uw manier om uw partner jaloers te maken, maar het is leuk om te weten dat je genoeg hebt om soms jaloers schelen.

4. act onverantwoord

Het leven kan een ernstige zaak zijn ... met hypotheken, kinderen en auto betalingen ... Soms, hoewel, het is goed om je haar in de steek gelaten en iets echt dom doen en handelen als kinderen opnieuw. Ga noten in een pretpark of ga clubbing tot in de kleine uurtjes, kan je serieus morgen niet.

5. Stop communiceren

Om de communicatie te stoppen, waarschijnlijk, dat klinkt niet als een goed advies over hoe je een relatie te verbeteren, maar we proberen uit te leggen ... Als je sms'en en bellen met uw partner de hele tijd, neem dan een rust voor een tijdje ' . Het kan zelfs communiceren zo veel dat het verstikkende wordt, dus laat het tot je thuis bent en je zult veel meer om over te praten dan hebben.

6. Houd Secrets

Wat ze niet weten doet ze geen kwaad! We hebben het niet over de goede relatie scheidt hier te doden, maar degenen die, soms, ze zijn een noodzaak, als het bedrag van die schoenen echt de kosten, of het feit dat je dacht dat de man aan het werk was een heel mooi stuk.

7. Wees egoïstisch

Je kunt niet volledig geven hun eisen en soms moet je een beetje 'zelfzuchtig te zijn. Trakteer uzelf soms, niet alles moet worden in het voordeel van beide. Je partner zal je nog meer liefde voor het niet een deurmat.

8. Breng wat tijd uit elkaar

Nog een goede tip over hoe je een relatie te verbeteren is om wat tijd apart door te brengen. Uitstappen om een ​​spa voor het weekend en liet hem gaan om het bier partij met haar vrienden. Het vreemde weekend om te feesten kan wonderen doen voor een relatie. Het versterkt de band tussen u en maakt weer thuis te komen die speciaal tintje.

9. niet alles delen

Niet elk detail van je werk dag zal van belang zijn voor uw partner te zijn, dus je hoeft niet alles met hem te delen. Het feit dat het koffiezetapparaat niet werkte is niet nieuw en is zeker niet schokkend geïnteresseerd in het kantoor roddels.

10. debatteert

Vechten is een essentieel onderdeel van een relatie en waaruit kan groot zijn! Als koppels zeggen dat ze nooit ruzie, zodat een betere controle van hun impulsen, omdat ze het niet eens en discussiëren meningsverschillen is volkomen natuurlijk onderdeel van een gezonde en eerlijke relatie.

Hoe maak je een relatie te verbeteren? Heb je nog andere relatie tips te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha