10 fouten te vermijden tijdens een pauze De eerste keer dat ik gedumpt10 fouten te vermijden tijdens een pauze De eerste keer dat ik gedumpt

De eerste keer dat je gedumpt is een pijnlijke ervaring, maar het is ook een soort test. Je bent in principe uitgedaagd om te zien hoe u reageert. Wilt u smeken om hen terug te nemen? U wilt doen alsof het je niet lastig vallen, voordat gorging op beef jerky tijdens het kijken naar Netflix? Ofwel ga je op reis naar Zuid-Amerika om "zich bevinden", voordat je verloren in de jungle?

Afgewezen voor het eerst kan emotioneel littekens, en daarom is o zo gemakkelijk een aantal fouten. Je voelt je verraden, gebroken en niet goed genoeg, dus je emoties gaan door het dak. Maar niet zeker om dezelfde fouten te maken dan iemand anders, nemen we een kijkje op 10 fouten te vermijden tijdens een pauze de eerste keer dat je gedumpt.


1. Niet smeken voor hen om u terug te nemen

Neem me terug!

Nee.

Oh, kom op!

Nee.

Je bent slecht!

Nee.

Nou, hier is het probleem: zodra iemand die je gedumpt, zijn niet van plan om het terug te nemen. Het is voorbij, toch? Geen enkele hoeveelheid bedelen of media aanbiedingen zal ze van gedachten veranderen. Als je bidt, je bent niet van plan om hen te overtuigen dat jij degene bent voor hen, maar je gaat om bekeken te worden serieus in nood en nogal zielig.

Ik weet dat het een botte manier om dingen, maar soms moeten we allemaal een beetje te 'stomp om een ​​punt naar huis te rijden. Als ik smeek hen om het terug te nemen, zult u alleen spijt jaar later wanneer je terugkijken en denken: "Verdomme. Heb ik

ernstig

Doe wat? Gaaaawd! "

2. Doe jezelf niet de schuld

De eerste keer dat je gedumpt is het moeilijkste. Het duurt een lange, harde kijken naar jezelf en denken dat alles is jouw schuld. Je vraagt ​​je af, en je denkt dat je een of andere manier waardig. Tijdperk

gij

dat messed dingen? Deed

gij

iets verkeerd? Misschien bent u gewoon een persoon volledig te verspillen?

De waarheid is dat soms vroege rapporten snel uitverkocht, en je moet accepteren dat het een tijdje 'kan nemen om de juiste te vinden. Deze gewoon niet werken; het is nutteloos om uzelf of het ze kwalijk nemen. Gewoon accepteren dat je een beetje 'van romance hebben gehad, heeft een paar gelachen had, en nu is het tijd om verder te gaan. Geen big deal.

3. Niet sloot in

Oke, je niet wilt dat iedereen te zien. Je wil gewoon om jezelf opsluiten in je kamer, sluit de deur en sluit de gordijnen. En eten en drinken en luisteren naar droevige muziek en schreeuwen je hart en schreeuwen hun naam en vragen waarom God ?!

Hoewel dit is een manier om te proberen om over een relatie, het is helemaal de verkeerde manier. Isoleer jezelf leidt alleen maar tot tranen en depressie. In plaats daarvan moet je er bent, probeer iets nieuws, neem wat kansen en raakte de stad met je vrienden. De frisse lucht en goede vibes zijn wat je nu nodig hebt.

4. Blijf weg van Facebook

Een van de makkelijkste manieren waarop je kunt vertellen wanneer u iemand bent die net is gedumpt voor de eerste keer is wanneer je plotseling beginnen met het maken van een hoop lawaai op Facebook. Ze hadden een staat niet voor een jaar, en maken nu 20 per dag.

Ze zijn eigenlijk op zoek naar aandacht, en zijn in een zeer behoeftige "arme ik" mood. U moet dit je nooit. Het zal alleen een bron van schaamte te vertegenwoordigen wanneer u terug op dingen die een paar jaar later kijken, omdat er slechts een of twee mensen uw kernsmelting kan zien -

honderden

mensen kunnen zien. Zelfs die "vrienden" zijn 5 jaar geleden toegevoegd, maar ze sprak nooit. Ze zullen nu dat je een ramp behoeftige doen. Je wilt niet dat, denk je?

5. niet bijbenen

Je moet ook voorkomen dat Facebook als ze voortkomen. Toen we voor het eerst werden ontslagen, het is ook te gemakkelijk mee te nemen op Facebook om de vijf minuten om te zien wat ze doen. En 'als je wilt om ervoor te zorgen dat ze te ellendig, en dat je niet ziet iemand anders.

Dit maakt het gewoon nog meer ellendig, en je kunt niet verder gaan met je leven. Daarnaast, de minuut zie je een van hen ging naar de film die u beginnen in paniek te raken en lijden aan een full-on kernsmelting. Die gaan met? Ze gaan op een date? Ik zal hen doden!

6. niet aangeboden worden "gewoon goede vrienden" na vijf seconden

Je hebt gedumpt, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat ze willen het gebied vriend sloeg meteen. Ze willen tijd apart van u, geen tijd om te filmen met u als een vriend. Tuurlijk, je kan nog steeds vrienden, maar je moet die dingen tijd geven. Niet beginnen sms hun 'als een vriend ", na het breken, omdat je ze alleen zal irriteren en schadelijk voor de mogelijkheid van toekomstige vriendschap. Geef jezelf wat ruimte en tijd uit elkaar.

7. Houd niet Mementos van uw relatie

We zeggen niet dat je elke fysieke herinnering van uw relatie moet vernietigen, maar als je nog steeds al uw foto's op uw telefoon, evenals ieder geschenk dat u in uw kamer gaf, je bent alleen maar worden instelling zelf voor een val emotioneel.

Het beste wat je kunt doen om je van die eerste break-up is om zich te ontdoen van de sterkste herinneringen van je relatie. Wijzig uw profielfoto op Facebook, te elimineren enkele van de foto's en het verbergen van de geschenken. Het is tijd om te veranderen, dus doe het!

8. Niet rechts springen in een andere relatie

Het is moeilijk om vooruit te komen, vooral als het net is gedownload voor de eerste keer ooit. Eén manier waarop sommige mensen proberen om vooruit te komen is naar rechts springen in een andere relatie. We noemen dit een rebound en zelden werkt. U gebruikt in wezen iemand die niet echt willen helpen je over je ex.

Dit kan misgaan op vele manieren. De nieuwe persoon zou kunnen eindigen slechte verliefd op je, en je kunt jezelf ook tot een zeer kleverige situatie die je mentale toestand onstabiel verwart zelfs meer.

9. Niet uitgeschakeld om New Romance

Als u rond te lopen met een "kan niet aanraken dit" teken om alle mogelijke data, je gaat te sluiten van de mogelijkheid voor een spannende nieuwe romance. Zoals we al eerder gezegd dat meteen duikt in een nieuwe relatie is een vergissing om te doen, sluiten zich volledig uit te allen is een andere fout te maken.

Kijk, soms moet je weten wanneer iemand een rebound. Ze fel jagen een nieuwe datum, en springt naar het eerste ding dat langs komt. Potentiële nieuwe romance, is echter helemaal anders en je weet dat het anders is. Dus in plaats van geef jezelf 5 jaar om uw eerste verslag rouwen, houden de deuren open. Gewoon niet te breed, natuurlijk. Als u niet wilt worden laten de rebounds in, na alles.

10. Heeft een pauze van Fun geen rekening

Ik heb geen zin om naar de sportschool deze week? Niet echt het gevoel een avondje uit? We weten hoe je je voelt, maar je hebt om je uit deze malaise en kruip uit daar. Als je binnen blijven en verliest de dingen die je normaal doet, zul je alleen maar spijt van een paar weken later, als je ouder bent dan je ex en je bent achter met de dingen.

Als je echt niet de sportschool deze week missen, naar de sportschool! En als je vrienden zijn rubriek uit voor een avondje uit, om te gaan met hen! Vermijd de gebruikelijke activiteiten betekent dat je verliest, ondanks het feit dat je ex is verhuisd. Het is nu voorbij, dus er is geen reden waarom je moet jezelf verder te straffen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha