10 fouten te vermijden bij schoonheid is zwangerCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door amrufm

zwanger zijn is de meest vreugdevolle ervaring van de wereld opzij alleen voor ons vrouwen!
Wachten voor een kind, maar wordt geleverd met een veel gewicht dat een tol op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van één neemt. Terwijl het proberen om te gaan met het aan en uit krampen, spierpijn en misselijkheid, kan het een beetje 'te kieskeurig als het gaat om het verzorgen van hun fysieke verschijning geworden. Geloof me, als een eerste keer moeder, de schoonheid is het laatste wat op uw lijst van prioriteiten. Echter, er is geen noodzaak om slecht, alleen maar omdat je zwanger bent kijken. De gloed zichtbaar op het gezicht kan worden gemaakt buitengewoon aantrekkelijk om naar te kijken het vermijden van deze 10 fouten Beauty zwanger:

Negeer nooit de huid:

Een regime van gezonde huidverzorging is ook erg belangrijk als je zwanger bent. Maakt niet uit hoe je huid gloeit natuurlijk altijd onthouden om je gezicht te wassen, dan is de toon en goed hydrateren.


Vermijd badproducten die chemische stoffen bevatten:

Vergeet niet, je bent in een zeer delicate fase, en zo is uw huid. Elke reactie op een chemische ingrediënten kunnen jeuk en zelfs huiduitslag. Dit is het laatste wat je wilt om te gaan met op dit moment. Probeer dan over te schakelen naar natuurlijke badproducten

Vermijd producten voor nagels ook:

Er zijn niet genoeg studies om te bewijzen dat de ingrediënten gevonden in nagelverzorging producten zijn giftig, maar een van de universiteiten in North Carolina brengt vele abortussen in nagelsalon werknemers. Nagel producten kunnen vele gevaarlijke chemische stoffen die kunnen komen in de vorm van een veilige zwangerschap bevatten. Nu hoe veilig zet nagel verven tijdens de zwangerschap is niet bekend, dus waarom het risico nemen? Je zou zeker deze felgekleurde nagels geven voor negen maanden.

Vermijd het gebruik van spray tanning:

Spray tanning is bekend dat chemicaliën die niet zo zacht voor de huid, indien niet gebruikt met een bescherming bevatten. Het kan ook de foetus groeit in je beschadigen. Het neigt ook om je lichaamstemperatuur, die gevaarlijk zijn voor uw ongeboren kind kunnen zijn verhogen.

Vermijd behandelingen voor de huid lichter:

Elke zwangerschap is anders en sommige zwangere vrouwen hebben de neiging om pigmentatie van de huid te hebben, als een groot probleem. Het maakt niet uit hoeveel je zou willen om zich te ontdoen van donkere vlekken, nee zeggen tegen deze huid bleken crèmes als je zwanger bent. Nogmaals, kon de schadelijke chemicaliën u en uw kind in gevaar brengen. Verwacht te leveren. Dit is de enige veilige oplossing.

Vermijd ontharing door chemicaliën:

Als je gaat naar haar chemisch te laten verwijderen, wel twee keer bedenken. Er zijn studies die aantonen deze methoden absoluut veilig tijdens de zwangerschap. Gebruik andere alternatieven zoals waxen zijn benen en handen, of gebruik een scheermesje voor particuliere terreinen.

Vermijd het gebruik van sterk geurende parfums:

Parfums vaak irritatie van de huid veroorzaken, hoewel het erg zeldzaam, maar kan ook leiden tot astma tijdens de zwangerschap. Als je problemen hebt met ademhalen, blijf weg van parfums een tijdje alleen '. Een sterke geur kon om zijn hoofd te krijgen en verstoppen het. Beter nog, gebruik parfums milde of geen gebruik helemaal voor deze periode. Eén van de voordelen van zwanger is dat het de neiging om geur nature goed hele tijd. (Tenminste, dat is wat ik lees in een van de boeken van de zwangerschap)

Voorkomen dat je een tattoo:

Tatoeages betrekken naalden God verhoede het kan het leven veroorzaken ziekten overgebracht. Het is niet de moeite waard je leven te wagen en het kind op alle. Als je echt een verlangen hebben om een ​​tattoo te krijgen, probeer natuurlijke henna en zwarte henna die chemicaliën heeft.

Voorkomen dat over-the-counter medicatie:

Zorg ervoor dat de schoonheid producten die u vooral gebruiken als je acne drugs hebben gebruikt. De ingrediënten zijn niet veilig en waarschijnlijk zal uw arts u vragen om onmiddellijk te stoppen.

Vermijd haar behandeling:

Haarlak en chemicaliën voor haarverf zijn op dit moment niet. Er zijn niet genoeg studies om dit te bewijzen, dus blijf weg van het krijgen van een nieuwe haarkleur totdat je hebt geleverd. Er zijn zeker nog vele andere manieren om te kijken mooi als je zwanger bent.

Daar ga je meneer. Skip deze fouten schoonheid om verdere complicaties te voorkomen, dus meer vertrouwen na aflevering wint.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha