10 FOUTEN slechte relatie veel vrouwen10 FOUTEN slechte relatie veel vrouwen

Hoe maak je een gezonde relatie te onderhouden? We maken allemaal fouten, maar sommige fouten die mensen maken in relaties zijn zo vaak voor, we zouden hebben gedacht dat we allemaal weten hoe ze te vermijden nu. Maar toch zijn deze dezelfde fouten worden gemaakt en we zijn waarschijnlijk allemaal schuldig aan een aantal van hen. Hier zijn tien van de ergste fouten die alle vrouwen in relaties, op een gegeven moment:

1. Zij verwacht aan het lezen letten

Een van de meest voorkomende fouten meisjes maken is dat ze verwachten dat hun man om 'dingen weten' instinct. Hij moet weten dat je van hem houdt. Hij had moeten weten dat je overstuur was. Je moet weten wat je wilt en afkeer. Helaas werkt dit niet en ouderwets praten is de enige remedie voor deze!


2. U kunt jaloers met redenen te zijn

Jaloezie, vooral wanneer het volledig ongegrond is, het zal altijd wrijving veroorzaken in een relatie. Hij kan onmogelijk door het leven gaan nooit naar een ander meisje te praten, dus geef je man een beetje 'krediet en laat hem uw vertrouwen. Als zijn acties zijn boos, dan met hem praten rustig over, maar niet te maken beschuldigingen in het geval is, zullen ze alleen hem rijden.

3. Je hebt niet genoeg ruimte van hun eigen toe

Geef hem een ​​beetje 'van de ruimte wanneer het in een slecht humeur, zal hij omgaan met het op zijn manier, als hij klaar is. Mannen zijn niet te goed om hun emoties te bespreken en als de menigte, maar je zult-verergeren de situatie. Natuurlijke instinct van een vrouw is om te helpen, maar soms is het beter om niet te proberen om te veel, te snel te helpen.

4. Bug met vragen, wanneer is het hebben van een rustig moment

Een ander ding dat vrouwen zich niet realiseren is dat mannen moeten hun down time. Hij had haar gaan zitten en niets doen momenten, en als je het te raken met ernstige vragen, uit het niets, hij gaat te verwarren, geagiteerd en prikkelbaar. Kies uw momenten verstandig en je zult een aantal zinvolle antwoorden op uw vragen te krijgen!

5. U hoeft niet zeggen wat is er mis

Als je niet zeggen wat hij verkeerd heeft gedaan, dan zal hij nooit weten. Veel vrouwen denken dat hij moet weten wat hij deed om hen te verstoren en dan antwoord op de vraag 'wat is er?' Met een ontevreden 'niets'! Er is weinig anders dat is meer irritant dan een man van.

6. U besteedt te veel tijd met je vrienden

Iedereen heeft behoefte aan hun vrienden en tijd voor zichzelf, maar sommige meisjes lijken hun vrienden bevoordelen boven hun partners. Vergeet niet dat de gevoelens en behoeften zorg en aandacht ook; en niet om aan te nemen dat, omdat hij van je houdt, besteden meer tijd met je vrienden, met wie hij op OK zal zijn.

7. Laat

Je kunt niet zomaar laten gaan, omdat je in een stabiele relatie. Veel vrouwen maken de fout om te denken dat je kunt vergeten over hun uiterlijk thuis toen, als er iets, moeten ze nog harder proberen. Je nodig hebt om dat buzz en aantrekkingskracht in leven te houden, om de relatie interessant voor jullie beiden te houden.

8. Je hebt geen leven buiten de relatie

Dat gezegd dat het een vergissing zou zijn om te veel tijd doorbrengen met je vrienden, is het ook belangrijk om een ​​eigen leven buiten de relatie te behouden. Door zich te concentreren al uw tijd en aandacht aan de relatie is niet alleen slecht voor je, die ook zal je man te voelen verstikt.

9. U kunt krijgen te comfortabel

Je krijgt ook geregeld en ook comfortabel je kan net zo goed worden genoemd steeds te saai. Een veelgemaakte fout is om te denken dat, omdat je gelukkig bent, moet je man te zijn. Niet alle mensen zijn klaar voor een leven volledig gedomesticeerd, dus vergeet niet weer naar buiten te gaan, nieuwe dingen te proberen en samen dingen doen. Verblijf in elke avond is niet leuk voor iedereen.

10. De haast om kinderen te krijgen

Je voelt je geregeld, je gelukkig bent, dus nu is het tijd voor de kinderen! Whoa daar! Zorg ervoor dat je klaar voor kinderen zijn, alvorens te beginnen met de kwekerij te versieren. Het is een grote stap voor iedereen, dus niet van uitgaan dat het klaar is, want je bent.

Wat doen anderen verhouding fouten veel vrouwen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha