10 FOUTEN manicure waarschijnlijk doen10 FOUTEN manicure waarschijnlijk doen

Hoe doen manicure en pedicure thuis? Niet iedereen heeft de tijd of geld om een ​​professionele manicure wekelijkse hebben; zo veel mensen maken hun eigen manicure thuis. Er is echter meer een perfecte nagels, een eenvoudige toepassing van een snelle jas van email te krijgen en er zijn een aantal dingen die je zou kunnen doen om uw nagels en vingers, die ook een risico voor de gezondheid kunnen zijn. Als u wilt dat de perfect gemanicuurde nagels die er uitzien als je een professionele manicure wekelijks, lees dan verder, en vind tien voorkomende fouten manicure dat u waarschijnlijk aan het doen zijn.

1. Hij schudt de fles glazuur

Als je ziet dat je nagellak moet een beetje 'mix, zult u waarschijnlijk doen wat de meeste mensen doen, en geven een goed schudden. Wanneer u een flesje nagellak schudden, zult u luchtbellen krijgen in het en dit is waarschijnlijk niet mogelijk om een ​​gladde afwerking te krijgen voor je nagels. In plaats van het schudden van de fles, rol het tussen de palmen van je handen en meng het glazuur, zonder vulling met bubbels.


2. Het is het snijden nagelriemen

Snijd nagelriemen zal een open wond die gemakkelijk besmet kan worden verlaten. Wat u moet doen is gebruik maken van een aantal nagelriem remover en voorzichtig duwen de nagelriemen terug. Ze nagelriemen voor een reden, zodat ze niet uitgeknipt en wees voorzichtig bij het terugduwen, ook. U mag dit alleen doen een keer per week.

3. Breng de polish ook in één keer

Als u van toepassing het glazuur te dik is, zal het bel en het zal langer duren om te drogen, dan heb je meer kans om bramen en chips. En 'veel beter om meerdere dunne lagen aan te brengen en laat elke laag drogen alvorens de volgende.

4. Heeft u een primer

Als je niet een basislaag te gebruiken, dan ben je niet alleen in de fout, omdat veel mensen denken dat een primer is een stap overbodig. De waarheid is echter een basis coating kan de levensduur van uw polish meerdere dagen te verlengen. De nagels zijn natuurlijke oliën in hen dat nagellak en nagel goed kan stoppen obligatie- en primer zal de dekking die verzegelen in deze oliën, maak je nagellak beter te houden en veel langer meegaan bieden.

5. u het indienen van uw nagels in beide richtingen

Als u het bestandssysteem van uw nagels, heen en weer, in beide richtingen, dan zal het leiden tot kleine barsten en scheuren in de uiteinden van de nagels die vertrekt u met ruwe randen. De beste manier om nagels te presenteren is om meerdere keren te dienen in dezelfde richting. Het kan een beetje 'meer, maar het zal helpen stoppen met uw nagels splitsen.

6. U gebruikt metalen voorwerpen

Metalen gereedschappen, zoals het verwijderen van nagelriemen en nagelvijlen maken het eeuwig duren en ze doen een goede baan. Zij zijn echter veel te hard voor kan nagels en nagelriemen en nagels beschadigen, en die kunnen leiden tot een infectie. En 'veel beter om revers houten cuticula en nagelvijlen papier te gebruiken, zullen ze zachter op de nagels en huid.

7. U gebruikt Q-tips om fouten te corrigeren

Q-tips zijn een van de ergste dingen die je zou kunnen gebruiken om te proberen op te lossen die over-run en kleine stukjes glazuur die op je huid, ze zullen kleine vezels op de Poolse en ondergang vertrekken. Om de polish van uw huid te verwijderen, genieten van een oude, kleine make-up borstel in sommige nagellak remover en grondig reinigen van de overtollige nagellak.

8. Het is schilderen haar nagels in de badkamer

Als u probeert om het glazuur toe te passen in een warme en vochtige plaats, zoals een bad, dan is het glazuur niet goed drogen. Altijd polish in een droge, koele deel van het huis; en als de mythe waar is, dan geldt het glazuur in een storm, om dezelfde reden.

9. Er bereiden nagels correct

Wil je meer dan alleen een primer om je nagellak goed vasthouden; je moet ook vingernagels bereiden voordat ook. Lotion, uw natuurlijke oliën en vuil zorgen voor een barrière tussen de nagel en nagellak, dus kruipen nagels met nagellak voor het aanbrengen van nagellak, en dat ontdoen van alle vet zal krijgen.

10. Het is niet afdichten van de tip

Als laatste professionele touch aan je nagels, moet u het puntje van je nagels te schuiven met een beetje polish. Verzegeling van de uiteinden van de nagels omdat dit zal helpen stoppen met chips die vormen en houd je nagellak op zoek perfecte lang.

Hoe doen manicure en pedicure thuis? Wat zijn uw favoriete tips manicure?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha