10 fouten bij VERWIJDEREN U bent waarschijnlijk doet de truc10 fouten bij VERWIJDEREN U bent waarschijnlijk doet de truc

Voor veel mensen, de truc is om het laatste wat je doet 's nachts te verwijderen en je wilt zo snel mogelijk te doen. Dat wil zeggen, als je vergeet niet om het helemaal te doen. Make-up remover, maar het is misschien niet zo eenvoudig als je dacht. Er zijn een aantal eenvoudige regels te volgen die ervoor zullen zorgen dat u krijgt alle make-up verwijderd en dat kan een verschil maken voor de gezondheid van uw huid. Als u een van degenen die denken dat het verwijderen van make-up is een werk een minuut en kan gedaan worden met een schone make-up alleen, dan moet je deze fouten te verwijderen lezen tien truc die je waarschijnlijk aan het doen zijn.

1. De gouden regel van make-up te verwijderen aan het doen is!

We kunnen een lijst met fouten verwijderen van make-up te krijgen, zonder de grootste fout van allemaal. Sla nooit het verwijderen van make-up 's nachts, maar je moe of hoe weinig truc op u. 'S nachts, de huid regenereert en, als de poriën verstopt met make-up, zult u niet in staat zijn om dit te doen. Als u uw make-up te verlaten 's nachts, zal uw teint lijden en je zou kunnen frequente breakouts ervaren.


2. U gebruikt alleen make-up doekjes

Terwijl de handdoek truc lijkt misschien een snelle en gemakkelijke manier om make-up te verwijderen, hebben een zeer grondig werk van het niet doen. Handdoek truc niet uw huid goed schoon te maken; ze verwijdert alleen de bovenste laag van de make-up. Ze zijn goed te gebruiken voor de eerste fase make-up remover, maar zal nog steeds moeten na te zuiveren.

3. U bent niet koppelverkoop uw haar terug

Je nodig hebt om je haar in een broodje of een paardenstaart wanneer u uw make-up te verwijderen. Dit is niet alleen om te stoppen met je haar altijd onder de modder, het is ook zo dat u de make-up kunt verwijderen, tot aan de haarlijn.

4. De vegen mascara in de verkeerde richting

Voorzichtigheid is geboden bij het verwijderen van mascara of breken je wimpers en trek een aantal van hen uit. Sluit je ogen en verwijder voorzichtig mascara van hen door te wrijven in de richting waarin ze zich ontwikkelen.

5. U verlaat lippen tot het laatst

Je lippen moet de eerste ding om make-up te verwijderen en zeker niet de laatste zijn. Als je aan een naakt lippenstift of een gedurfde langdurige lippenstift dragen, wanneer u het verwijdert, een deel ervan is gebonden te verspreiden naar het gezicht. Maak dit het eerste werk dat je doet als je cosmetica uit je gezicht te verwijderen, en alle vlekken zal later worden verwijderd met de rest van je make-up.

6. U bent niet nemen van uw tijd met je ogen

De huid rond de ogen is zeer delicaat en als je haasten zich het verwijderen van oog make-up, zou je de huid blauwe plekken en maak je ogen rood. Doe je ogen niet wrijven om make-up te verwijderen, dip een wattenstaafje in oog make-up remover en laat zitten met gesloten ogen voor een moment. Dan veeg de make-up af.

7. U gebruikt katoenen ballen

Watten wordt gemaakt van kleine vezels. Deze vezels kunnen altijd enigszins schurend voor de huid als je hard wrijven hen, en ook enkele van de vezels kan krijgen op de huid en komen in de ogen. De beste dingen te gebruiken om de make-up te verwijderen zijn wattenschijfjes, dat er geen losse vezels achter op de huid.

8. U bent niet allemaal met behulp van doekjes

Zei wissen alleen kan een passende baan van het verwijderen van make-up niet te doen, noch kan een gezichtsreiniger. Gebruik een doekje voor het eerst, aan de oppervlakte lagen van make-up te verwijderen, en vervolgens met een wasmiddel voor diepe reiniging. Als u een reinigingsmiddel alleen te gebruiken, alles wat je zal doen, is naar de make-up rond je gezicht bewegen en dwingen hem te verlagen in je poriën.

9. Niet dubbele reiniging

Ook moet altijd dubbele reiniging, teneinde te waarborgen dat deze volledig verlaat de poriën makeup vrij. Verwijderen make-up en reinigen van je gezicht een keer, dan wassen en weer schoon dan je gezicht. Deze krijgt uw huid super schoon, en krijg de bloedcirculatie te gaan, die zal helpen geven u een heldere teint en rooskleurig.

10. Heeft u de stoom gebruiken

Dit is niet essentieel voor elke keer dat je make-up te verwijderen, maar als je het eenmaal in een tijdje, krijgen de poriën echt schoon. Dompel een handdoek in heet water, laat het afkoelen voor een tijdje 'en zet het op je gezicht voor een paar minuten. De stoom zal de poriën openen en verzachten de huid, zodat alle sporen van make-up gemakkelijk zal worden vrijgelaten uit je poriën.

Wat zijn uw beste tips over hoe je make-up goed te verwijderen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha