10 foto's van Trisha zonder make-upTrisha Krishnan, geboren op 4 mei 1983 is een actrice Zuid-Indiase. Hij deed ook een aantal Bollywood films en is vooral bekend voor haar rol in de film Khatta Meetha tegenover Akshay Kumar. Sterke eigenschappen Trisha zijn haar mooie glimlach en een onschuldig gezicht.

De meeste Zuid-Indiase actrices gaan vaak zonder make-up, in tegenstelling tot de actrices van Bollywood.


Hier zijn enkele foto's van Trisha zonder make-up:

Dit is een van de leukste foto's van de actrice. Hier doet Trisha niet kijken perfect als een beroemdheid. Verlaten zonder make-up, het laat zien dat niemand perfect is, zelfs niet de beroemdheden. En ze is zeker niet bang om zijn ware gezicht laten zien aan de wereld. Het ziet er net als een normaal meisje naast de deur, zonder make-up.

In de tweede foto, het gezicht van Trisha lijkt volledig naakt zonder make-up. Een beetje 'lippenbalsem zou redden die lippen gekleurd pigment.

Trisha wordt gezien hier in een funky outfit. Ze is met behulp van zijn stal als hoofd band. Het ziet er een beetje jaren '80, maar ze ziet er nog steeds mooi.

Een foto van Trisha Krishnan zonder make-up meegenomen naar zijn huis, op zoek sterrenhemel ogen van de lens. De fotograaf moet blij om te klikken op haar zijn geweest. Deze short zwarten pronken perfect gestemde benen en losse T-shirt bevestigt zijn liefde voor comfort dressing.

In deze afbeelding, Trisha is zonder een spoor van make-up. Maar zijn ogen zijn nog steeds licht en zijn gezicht helder. Zijn glimlach is hier echt leuk.

Dit is een oude foto van Trisha. Merk op hoe je slanker en jonger in deze look, in vergelijking met zijn laatste schilderijen. De jurk die hier zag is nu nogal in de mode.

De bovenstaande foto is genomen tijdens zijn yoga-sessie. Zelfs zonder make-up, Trisha lijkt zelfverzekerd. Zijn heldere groene T-shirt houdt in dat ze niet bang is om vet te gaan met kleuren. De band rood haar is een slimme accessoire oefening.

Het meisje Khatta Meetha kwam gekleed in een eenvoudige blauwe Kurti sans make-up voor een promotie van films in de studio Hello94 FM. Haar huid is perfect en vrij van onvolkomenheden.

Hier lijkt Trisha eenvoudig maar zoet. En 'aangetoond dat deze geen make-up nodig heeft om er goed uitzien. Haar haar wordt getrokken terug in een eenvoudige pony met wat franje aan de zijkant.

Deze Zuid-Indiase schoonheid nooit lijkt ons teleur. Ze is gekleed in casuals in een losse t-shirt en bijpassende blauwe dop. Haar haar is rechtgetrokken.

Dit zijn onze favoriete foto's Trisha zonder make-up. Nu dat u deze beelden heb gezien, denk je dat ik kan passeren als een schoonheid, zelfs zonder make-up? Deel uw gedachten in het opmerkingenveld en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha