10 foto's van Sanaya Irani zonder make-upSanaya Irani is een populaire Indiase televisie actrice die bekend staat om zijn "Bahu 'en rollen' Beti 'zepen Indiase kranten. Hij maakte zijn tv-debuut met een populaire tv-show genaamd' Links Rechts Links '. Hij heeft ook gewerkt in super hit Hindi film 'Fanaa' samen met de populaire acteurs, Kajol en Amir Khan. Zijn recentste onderneming 'Chhanchhan' vastgehouden aan een hoge TRP helemaal. Sanaya Irani ziet er net zo mooi met of zonder make-up. Hier zijn een aantal foto's Sanaya Irani zonder make-up brengen haar natuurlijke schoonheid.

Sanaya Irani zonder make-up foto's


Via flickr

Zij is gekleed in een salwar hier genoeg. Sanaya Irani ziet er prachtig uit als altijd. Een van de beste eigenschappen is haar mooie glimlach. Haar glamoureuze look wordt versterkt in deze prachtige Indiase kurta.

Via flickr

Sanaya houdt van koken. Dit zijn foto werd genomen tijdens een keuken en onthult zijn liefde voor koken.

Via flickr

Deze foto is genomen net zo Sanaya kwam uit zijn ijdelheid van voordat een opname. Dat was net voordat ze was klaar om te gaan voor zijn aanrakingen. Zelfs zonder enige zweem van make-up, ze ziet er prachtig uit als ze doet op het scherm.

Via flickr

Dit is een oude foto lang geleden genomen. Sanaya is op zoek naar buitengewone schoonheid in deze witte mouwloze top. Zijn glimlach is zo mooi als ooit.

Via flickr

Sanaya houdt van het dragen salwar. Het heeft een grote collectie van de Indiase kleding. De gelikte omlijst specifieke benadrukken de schoonheid ervan.

Via flickr

Sanaya haat te veel make-up. Een beetje 'oog make-up en lippen zijn verbouwing voltooid.

Via flickr

Wit en rood zijn de favoriete kleuren van Sanaya.

Via flickr

Deze foto werd genomen in een winkelcentrum in Mallad, Mumbai. Hier stapte met haar vriend, Mohit Sehgal. Gekleed in een grijze korte jurk, ze is mooi.

Via flickr

Dit is weer een mooie foto van Sanaya zonder make-up sterk. Ze is gezien het dragen van een kurta Anarkali. Met de geringste hint van make-up, haar natuurlijke schoonheid is zo levendig als altijd.

Via flickr

Sanaya graag casual kleding te dragen. Ze ziet er cool en ontspannen in deze witte bloemen top. De foto is gemaakt tijdens een interview. Hij sprak over zijn deelname aan 'Jhalak Dikhla Ja' samen met haar vriend Mohit Sehgal, een volksheld van televisie.

Dus wat is uw mening over deze beelden van Sanaya Irani zonder make-up? Als je een Sanaya Irani, we zijn zeker dat u zult genieten van deze foto's. Vergeet niet om uw opmerkingen hieronder te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha