10 foto's van Sameera Reddy zonder make-upLang, donker en knap, dit is Sameera Reddy aka Sam sexy voor u. Van de stad Rajamundry, Andhra Pradesh, Sameera verwierf faam met zijn eenvoudige karakter in een videoclip. Deze kick begon haar carrière in Bollywood en onze zwarte schoonheid is in vele films terug om later terug. Haar schoonheid perfectioneren haar een favoriet onder de miljoenen van zijn fans te doen. Met de truc iedereen kan kijken prachtig, maar geloof ons sexy Sam het huis sans make-up ook naar beneden te brengen!

Sameera Reddy zonder make-up


In een race:

We hebben onze schoonheid donkere sprint geïdentificeerd door middel van de luchthaven. Ze leek zeker in een grote haast, maar dit kon niet verhinderen dat het van het zijn modieus. Extra punten te trekken uit de zwarte jurk met een zak van het kruis, sjaal en heldere glimlach. Met geen spoor van make-up op haar gezicht, alleen een beetje 'aan de voorkant geblazen doet de truc voor Sameera.

Achter de lens:

Gespot met geen spoor van make-up, Sameera kon natuurlijk mooi uitzien tijdens een filmlocatie ook. De look onverzorgde haren en de top met korte mouwen ongedwongen voegen veel van de werkelijkheid naar zijn karakter.

Inaugurele:

Sameera ontwerper Mandi ingehuldigd in het jaar 200 moest zijn sommige 10-11 films in bollywood-oud toen. Ze heeft zeker een lange weg afgelegd in termen van zijn aanwijzing. Echter, hij geloofde in het houden van het natuurlijke dan de manier waarop het nu doet.

Fashionista:

Sameera gezien onze modepolitie een run voor hun geld met deze uber coole outfit en stijlvol. De hoge taille denim en wit T-stuk kan niet exclusief, maar we geven de duimen omhoog voor de sport die lange zwarte jas en gouden halsstuk te gaan met haar. Overweldigende is het woord voor dit.

Cricket koorts:

Niemand in ons land wordt gespaard van het cricket koorts. Sameera volgt ook de bandwagon. Het ondersteunen van Chennai Neushoorns om celebrity kampioenschap cricket, onze donkere schoonheid dragen minimale make-up en ziet er nog steeds aantrekkelijk.

Fitness Freak:

De sensuele schoonheid werd genomen terwijl gecoacht door Leena Mogre op zijn sportschool in Bandra Mumbai. Ze niet eens weg van de camera verlegen omdat ze weet, is er geen geheim truc achter die mooie huid. Zijn sportschool sessies zullen betrekking hebben op de huid stralend.

Indiase kant:

Eenvoudige half gesneden haar, lip kleur naakt paar met rode en groene jurk bandhani; dit is Sameera zijn ongedwongen beste voor je. Perfect gezicht Indiase zeg.

Schuwt:

Sameera doodt met zijn uitingen van onschatbare waarde in deze. Ze won zeker onze harten als het meisje naast de deur. Gewoon gekleed in een witte kurta en een blauwe sjaal, Sameera ziet er prachtig uit, zelfs met gesloten ogen. Dat verlegen glimlach zegt veel. We vragen ons af wat er door je hoofd.

Bong avatar:

Sameera werd geprezen voor zijn prestaties in natuurlijke Tollywood ook. Hij is goed paste bij de uitstraling van een typisch Bengaalse vrouw in 'Kalpurush', met dit licht roze katoen saree, zwart shirt en eenvoudig broodje. Sameera beneemt je de adem, met en zonder make-up.

Ogen Glamour:

Onze sexy Sam dragen van zeer weinig oog make-up in deze en nog steeds steelt de scène met alleen die diepe set van de ogen. We niet altijd zeggen glamour ligt in het oog ?!

Dus wat denk je van Sameera Reddy zonder make-up? Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha