10 foto's van Rihanna zonder make-upRihanna nooit gezien zonder make-up? Benieuwd of ze nog in staat zal zijn om er mooi en sexy? Nou ja, ze ziet er zeker sensationeel! Ze is gezegend met een natuurlijke uitstraling goed en niet de hulp van make-up nodig om er mooi. Om dit te bewijzen, hier zijn de top 10 foto's van Rihanna zonder make-up geschetst.

Foto's van Rihanna zonder make-up

In deze foto, dan kunt u een glimp van haar ware schoonheid te zien. Ze draagt ​​een losse grijze t-shirt met een schoudertas. Hij opengelaten zonder haar styling, sportieve een casual chic look. Zijn zwarte emaille is zeker een knaller!


Rihanna lijkt sereen en mooi zonder make-up in this pic. Haar zachte krullen framing het gezicht ook. Dit toont duidelijk aan dat het niet bang om uit te gaan zonder make-up sieren zijn gezicht. Ze draagt ​​een roze top met jeans intense reguliere sport een zeer casual look en zorgeloos.

Deze foto's tonen Rihanna zonder een vleugje make-up. Ze draagt ​​een eenvoudige zwarte buis boven en zwart email aan de algehele look passen. Hij opengelaten het haar dat maakt haar blik verleidelijk. Haar mooie lach vervangt de noodzaak van makeup. Gezegend met een mooie teint, heeft de diva stijl niet moet heel hard werken voor zijn uiterlijk.

In deze pic, is Rihanna ziet er een beetje 'verloren en verward. Ze droeg een kort kapsel dat niet goed uitziet op haar. Haar witte top, hoewel sexy, is geen compliment haar blik.

Deze afbeelding is terug! Rihanna ziet er gewoon adembenemend sans elke make-up. Zijn krullende lokken framing het perfecte gezicht nogal perfect. Zijn leren jas geeft haar zeker een scherpe blik.

Deze afbeelding toont Rihanna in twee avatars - met en zonder make-up. De linker pic onthult zijn saaie kant - oog, huid en haar levenloze onhandig. Het lijkt gewoon onaantrekkelijk en moe. Maar ondanks de verschijning versleten, kunt u nog steeds zien dat zijn huid is bijna perfect! Zijn hanger is een echte teleurstelling, hoewel, waardoor het lijkt plakkerig.

In deze afbeelding is Rihanna zoekt veel beter zonder make-up. Haar kapsel is prachtig zo golvend, maar haar gezicht is op zoek saai en levenloos. De look is niet haar erg moe geworden. Ze draagt ​​een zwarte top met een jasje in grijs.

In deze afbeelding, Rihanna ziet er prachtig uit zonder make-up. Ze wordt meestal gezien het dragen van verschillende tinten zwart. Ik denk dat lichtere tinten van zwart als grijs zal best uitzien op haar en zal haar helpen om haar donkere teint te verbeteren. Zijn glimlach zegt een miljoen dingen over haar eenvoudige persoon.

U kunt haar mooie ronde oorbellen van goud te zien? Zijn stijl van gevlochten haar is super cool. Ze draagt ​​een los wit shirt met een gouden ketting, die niet duidelijk zichtbaar op de foto. Maar het beste deel, echter, is de gloed die lijkt hier een deel van haar zijn!

In deze roze bikini, is Rihanna niet uitzien als een cherub onschuldig? Zijn leuke glimlach en krullend haar fungeert als een combinatie moordenares. Deze foto toont ze in zeer verschillende avatar - niet de gebruikelijke zelf edgy.

Ik hoop dat je deze foto's van Rihanna gevonden zonder make-up en pruik interessant. Vindt u ook niet dat haar make-up en geen make-up veel verschil er niet uit te maken? Deel uw gedachten via de comments!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha