10 foto's van Rakhi Sawant zonder make-upAls een beroemdheid, je constant in de schijnwerpers. Na elk moment van hun leven geeft ons een plaatsvervangende plezier, een vlucht in een leven van glamour en glitter, een leven dat bijna alle van ons willen. Om ervoor te zorgen dat ze altijd een gevoel van grandeur over hen, moeten beroemdheden perfecte look te allen tijde. Ze worden vaak aangekoekt met make-up en dan gaan we bijna naar de echte ze te zien. Maar er zijn momenten waarop ze verschijnen zonder make-up. Dit is wanneer je echt gaan begrijpen dat beroemdheden zijn vrij zelfs sans make-up. Hier zijn enkele foto's van Rakhi Sawant zonder make-up.

Rakhi Sawant zonder make-up foto's:

Laten we eens een kijkje bij enkele van de beste foto's van Rakhi Sawant zonder make-up.


Het festival van kleuren:

Holi is een tijd waarin mensen meestal niet dragen van make-up, want tijdens dit festival, zijn er zeker van te zijn bedekt met gekleurd poeder, bekend als 'Abir' in India. Rakhi Sawant ook besloten om te proberen de natuurlijke uitstraling, toen zij in een festival van Holi, zonder make-up. In gele en roze gekleurd poeder, keek gewoon oogverblindend.

Holi:

Rakhi werd gefotografeerd in een functie van Holi dragen van een laag uitgesneden witte top en sportief een mooie snit bob met pony, met een kroon van bloemen op haar hoofd.

De traditionele look:

Rakhi Sawant staat bekend om zijn gedurfde natuur. Ze is niet bang om te experimenteren met verschillende looks en een foto van haar in een lovertjes jurk salwar rood en groen heeft aangetoond dat je kunt trekken uit bijna elke look. Het pak is voorzien van een aantal armbanden en haar haren netjes terug getrokken. Zijn gezicht zag er cool vooral omdat hij geen make-up gehad.

Vriendelijke technologie:

Een foto van Rakhi werken vakkundig zijn laptop het dragen van een wit T-shirt met V-hals toevallige uitgevoerd zoals is natuurlijk mooi. Ze had haar haar gebonden in een hoge paardenstaart met een blauwe band en had geen make-up op haar gezicht, hoewel ze zag er fantastisch uit.

Een willekeurige schoonheid:

Deze Bollywood danseres, actrice en tv kan aantrekkelijk in en uit het scherm te kijken. Dit werd duidelijk gemaakt met een foto van haar, gekleed in een gestreepte bovenkant wit en geel met bijna geen make-up. Haar haar was naar beneden op de linker schouder en had een mooie glimlach op zijn gezicht.

Uit de schouder:

Rakhi Sawant werd gefotografeerd met een zeer laag uitgesneden uit de schouder jurk met haar haren op de linkerflank. Hoewel zijn ogen waren bedekt, kun je zien dat het heel weinig make-up op. Ondanks dit feit, het zag er absoluut geweldig.

De look nerd:

Rakhi Sawant ziet er geweldig uit in glazen. Dit kan worden aangetoond door een foto van haar het dragen van een paar dikke-omrande bril zwarten. Het zag er absoluut fantastisch, zelfs zonder make-up. Heeft de portefeuille perfecte gezicht voor een bril.

Natuurlijke schoonheid:

Een foto van het paspoort grootte van Rakhi Sawant zonder make-up is bewijs genoeg dat ze een natuurlijke schoonheid die niet hoeft te verschuilen achter de tinten van make-up.

De kleur van het seizoen:

De truc is niet altijd noodzakelijk. Rakhi is gezien het dragen van een rode top met halter geplooide jeans zwarten. Zelfs zonder make-up zag er glamoureus.

Femme Fatale:

Hier is een ander beeld van Rakhi Sawant, zonder make-up, dat laat zien dat ze is echt mooi zonder make-up.

Wat is uw mening over het zien van de beelden van Rakhi Sawant zonder make-up? Deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha