10 foto's van Paris Hilton zonder make-upWe weten allemaal dat Paris Hilton - de beroemde socialite, zangeres en actrice. Ze is zeker een van de beroemdste vrouwen in de wereld, en wordt ook beschouwd als een van de heetste! Ze is een zakenvrouw expert die deel uitmaken van de reality shows die sterk zijn geëvalueerd enkele jaren geleden was. Een van de dingen die ze het best bekend om haar gevoel voor stijl is onberispelijk. Lijkt altijd fantastisch waar hij ook gaat.

Top 10 Foto's van Paris Hilton, zonder make-up:

Er waren slechts een paar keer dat Parijs werd betrapt zonder make-up. Laten we eens een kijkje nemen op de top 10 momenten van Paris Hilton, zonder make-up. Daar gaan we!


Parijs aan het strand:

Deze foto werd genomen toen Parijs werd het hebben van een beetje 'plezier in de zon. Ze ziet er mooi en fris. Het kan de zee en de zon dat maakte haar blik een knaller worden! Na een dip, lijkt ze niet minder van een diva, zelfs zonder make-up.

Paris Gorgeous Shades On:

In deze foto van Parijs zonder make-up, het dragen van een hoed en een paar designer zonnebrillen mooi. Praten met haar vriend aan de telefoon en glimlachend, dit bereik blijkt dat zelfs glam poppen acne en puistjes kan hebben. En wat is uw geheim remedie? Citroensap! De beste effecten!

Casual Parijs:

In een andere close-up foto, Parijs droeg een lichtblauw t-shirt, zonder make-up. Ze ziet er bijna net als elk ander meisje dat je ziet op straat, koffie drinken met vrienden. Bij nadere beschouwing blijken dat Parijs ziet er onschuldig en voeten op de grond, zelfs zonder make-up!

Paris sans make-up en haar laten stylen:

Ja, je leest het goed! In deze foto, het haar ziet er schoon en glanzend! En haar gezicht ziet er peachy en schijnt!

Parijs met hoed en juwelen:

Een dag vrij van filmen, Hilton werd gezien sportief een hoed en droeg chic sieraden. Maar niet droeg zijn gebruikelijke vlekkeloze make-up, maar nog steeds zag er geweldig!

Make-up-minder Parijs met Pink Shades:

Dit is een ander beeld van de socialite zonder make-up. Een paar fab roze tinten ziet er geweldig uit op haar, en een aanvulling op uw huid toon, accentueren haar petite frame.

Schattige Parijs:

In deze foto, Parijs ziet er lief en engelachtige. Het dragen van een eenvoudige linnen tops in olijf tinten en sportief een vlecht, ze ziet er schattig en bijna onschuldig! Het was een verfrissende verandering van zijn gebruikelijke blik opgedirkte!

Parijs in het Children's Hospital:

Dit is nog een foto van Parijs zonder make-up als ze ziet er jong en fris! Children's Hospital bezoek kan de gloed gezien met hebben gegeven! Hij keek positief stralend!

Kortharige Parijs:

In deze foto, sport ze een casual look die bij haar past. Met een top-gebreide bijgesneden sterren en strepen en een paar donkere jeans, bleek uit een nieuw kapsel, dat zag er echt goed op haar! Casual en eenvoudige, deze foto zeker maakte het ziet er geweldig uit!

Jonge Parijs:

Het was niet gemakkelijk om foto's van Paris Hilton te vinden zonder make-up, maar we redde de beste voor het laatst. Dit is een foto van een jonge man in Parijs in 1998! Het ziet er zo anders en het is moeilijk te geloven dat het dezelfde persoon. Jonge, frisse gezichten en zoet, dit is een beeld dat zeker moet gered worden!

Nou, dit zijn de top 10 foto's van Paris Hilton, zonder make-up en zoals iedereen; heeft goede dagen en slechte! Deze mooie jonge vrouw ziet er altijd leuk, het maakt niet uit waar je heen gaat!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha