10 foto's van Nithya Menon zonder make-upWeet je nog dat kleine meisje schattig in de film Hanuman? Nou, waarschijnlijk niet zo veel jaren zijn verstreken sinds toen. Dat kleine meisje, leeftijd 8, debuteerde hij met deze film mythologische. Vandaag de dag is dat zoete-faced meisje bekend als Nithya Menon - de beroemde Zuid-Indiase actrice! Zelfs op de prille leeftijd van 8, had Nithya Menon immense potentieel getoond en we moeten zeggen dat het voldeed aan zijn potentieel voor zeker. Deze actrice cherubic studeerde journalistiek en was geïnteresseerd in steeds een bestuurder; maar in plaats daarvan landde in de voorkant van de camera - voor het welzijn van al zijn fans!

Naast het feit dat een prachtige actrice Nithya Menon is ook een geweldige playback zanger. Een getalenteerde muzikant en veelgeprezen actrice - Nithya is zeker een op een miljoen. Een andere vertederende kwaliteit Nithya Menon heeft is dat terwijl die een beroep uitoefent als een glamoureuze, heeft een eenvoudige persoon onderhouden. Down to earth in zijn gedrag en presentaties, wordt Nithya zelden gespot in een donkere, zware make-up of fancy kleding ontwerpers.
Maar zelfs zonder make-up, deze donkere schoonheid opvalt. Geloof je me niet? Bekijk deze Nithya Menon foto's voor deze truc voor u!


Nithya Menon beelden zonder make-up:

Bron afbeelding

U kunt eenvoudig zien in deze foto als fatsoenlijke Nithya is op zoek naar deze eenvoudige Kurti, die wordt benadrukt haar onschuldige gezicht. Dit bewijst zeker dat je verbazingwekkende kunt kijken zonder lagen make-up!

Bron afbeelding

Dit is echt een prachtig beeld van Nithya zonder make-up. Haar enige accessoire in deze afbeelding is haar onschuldige glimlach. Merk op hoe zijn glimlach echt is? Dit is zeker niet een 'alleen voor de camera' uiterlijk.

Bron afbeelding

Dit is een foto van Nithya Menon looking mooi in een traditionele avatar. Nithya heeft vele keren dat ze de voorkeur aan desi kleden als weg van filmsets beleden.

Bron afbeelding

Voor Nithya, 'eenvoud is zeker de beste beleid', wat betreft mode, dat is! Gekleed in een eenvoudige top met eenvoudige oorbellen, deze look belichaamt de zin down to earth. Nithya is zeker een voorbeeld voor alle meisjes die er zijn.

Bron afbeelding

Nu gaat dit alles uit de sceptici die er zijn. Zie, Nithya kan uitvoeren als de traditionele en trendy! Hier kunt u ook begrijpen zijn liefde voor muziek. Veel critici slaande haar zogenaamde persoonlijkheid 'saai'. Maar dit toont een saaie persoon? Hier is een jong meisje dat haar lichaam en geest kent en weigert om trends te volgen. Ons soort meisje!

Bron afbeelding

Een ander verborgen aspect van Nithya Menon is op de voorgrond in deze foto. Elke keer als ze zich omdraait, Nithya genieten van tuinieren. Tuinieren kan therapeutische na hectische schietpartij schema's zijn. Maar zelfs in deze mondaine set-up, Nithya ziet er prachtig uit!

Bron afbeelding

Met deze kunt u gemakkelijk een voorproefje van hoe down to earth is. In tegenstelling tot anderen die graag hun grote constructies pronken, Nithya hier zien we blij met zijn normale cel. Maakt ons meer van haar houden omdat ze zo 'zoals wij'.

Bron afbeelding

Nithya is easy going persoon. U kunt zijn eenvoudige kapsel in de afbeelding ziet, dat geeft haar een glamoureuze look. Mensen zeggen vaak dat het met de hulp van de mode dat de meeste actrices beheren om zo mooi te kijken. Dit is zeker niet het geval van Nithya Menon. Het heeft een natuurlijke schoonheid, en niet sterven moet veel make-up vaker.

Bron afbeelding

Nou, het verhaal strand is gemeenschappelijk voor ons allemaal. Sportsterren trendy bikini voor hun film schiet, maar dat is niet het geval van Nithya, die niet graag op de gebruikelijke strandkleding dragen. Dit moet een aanmoediging voor mensen die wanhoop over wat te dragen op een strand zijn. Dragen wat je comfortabel in-of het nu een bikini of iets anders.

Dit kader stimuleren 'awww', vind je niet? Hier is een beroemde actrice, ontstressen, bij een prijsuitreiking. Nogmaals, de eenvoud van Nithya transpireert hier.

Voor alle fans die er zijn Nithya Menon, vertel ons wat jij van deze lijst van Nithya Menon beelden zonder make-up? Of bent u een fan nu? Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha