10 foto's van Neha Sharma zonder make-upNeha Sharma begon zijn acteercarrière in het zuiden en geleidelijk waagde in films met in de hoofdrol acteurs B Stad tegenpolen Emraan Hashmi, Vivek Oberoi, Sunny Deol en vele anderen. Hij maakte een teken met haar zonder make-up ziet er anders uit belangrijke gebeurtenissen. Fashion Police nagelaten om haar mee te nemen als zijn briljante glimlach zou gewoon iedereen om indruk te maken. Zijn ogen van nature donker goudbruin en koraal lippen alleen verbetering van de perfecte schoonheid.

Neha Sharma zonder make-up


Hier zijn de 10 foto's van Neha Sharma zonder make-up.

Film Promotions:

Hoewel check actrices spiegelen 10 keer voordat ze uit hun 'kastelen', de nieuwe bijen Neha Sharma ervoor gekozen om alle de-glam gaan voor de promotie van films in dit radiostation. Interessant om haar te vinden in een zwart shirt en blauwe spijkerbroek duidelijk, straalde vertrouwen met zijn natuurlijke uitstraling goed.

Vallen Smaak:

Hij begon zijn carrière uit het Zuiden, Neha Sharma sterft gerechtigheid voor haar blik eenvoudig. Sporting shorts witte top en paars, haar goed uitgerust met paarse sjaal. De rommelig haar geeft haar girl-next-door uitstraling en maakt het er erg jong en zorgeloos.

Het bewijs:

Gevangen in actie tijdens de training voor een nacht zuiden filmprijs, Neha Sharma laten gaan van zijn hand diva en was één van de achtergrond dansers. Een harde werker door de natuur, ze blijft proberen totdat het perfectie bereikt. Comfortabel in een mandarijn gekleurde ronde hals top samen met denim shorts, Neha droeg een van de beste trends van de moesson.

Rode Loper:

Red Carpet is de meest bekende gelegenheid voor elke beroemdheid, terwijl Neha Sharma verlaten de glamoureuze look en besloten om een ​​vlakte Jane te spelen. Het dragen van een korte rode jurk met zwarte koppeling aan te passen, Neha markeert stilletjes een verklaring. Er moet echter een make-up licht de oomph factor toe te voegen aan haar schattige persoonlijkheid; maar ze ziet er nog steeds vrij diva.

Bikini geklede:

Neha Sharma houdt poseren voor de camera. Tijdens het filmen van 'Kya Super Kool Hain Hum', mevrouw Sharma droeg een bikini gekleurde mandarijn met sporen van blozen. De mooie actrice had nog steeds zijn ogen blozen appel op haar gezicht en keek vlekkeloze dan andere actrice.

Portfolio Casual:

Bericht bereiken roem met zijn films in Bollywood, Neha Sharma koos een schot zonder portefeuille make-up en heeft een geweldige job met zijn charmante glimlach. Haar heldere glimlach en schattig gezicht als de fotograaf een aantal van zijn beste foto's. Gezien in een wit T-shirt en groen, kan Neha Sharma elk meisje geven een achtervolging voor hun vriendjes.

Rondhangen:

Klikte tijdens de promotietour, werd Neha Sharma gezien naast Sunny Deol, die is zijn echte leven mentor. Hij droeg zijn geluk kleur zwart alles tijdens het evenement en het was net als elk ander meisje dat haar aandeel van plezier heeft. Ze volledig van plan om dat te doen in het veld als ze is de enige actrice die geeft minder make-up, maar meer op zijn acteertalent.

Zwembadfeest:

Gespot genieten van een pool party met Sarah Jane Dias en Ritesh Deshmukh, de jonge actrice ontluikende Neha Sharma zag er vrij geweldig. Hij droeg een pak in zwarte slang en werd gezien dansen weg naar glorie als het water gespoten rondom. Fun is zijn mantra van succes en ze weet de weg.

Strand shoot:

Terwijl het begin van zijn carrière, Neha Sharma kreeg zijn portemonnee klikte op het strand. Omdat het een kind van het water, de relatie met het water was een buurman. Gezien in een zwart topje en blauwe denim shorts, is mevrouw Sharma doden met zijn sensuele aspect. Een klap op het zuiden, zijn film met Ram Charan was de volgende film waarin droeg dezelfde look en gemaakt geschiedenis.

Tranen Ogen:

Tranen zijn beste wapen Vrouwen Neha Sharma heeft een zeer goed werk tijdens de opnames van een droevige scène. Hij koos deze scène niet te doen wat ze wilden geen ogen hebben wazig en vervolgens gaf een natuurlijk gevoel van de scène. Deze mooie actrice geeft minder over zijn uiterlijk, maar hij gelooft in de karakterisering.
Zeker is dat de Neha Sharma geen make-up stijl is een hit met ons op! Hoe zit het met jou? Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha