10 foto's van Mila Kunis zonder make-upMila Kunis is een Amerikaanse acteur ace. Naast zijn acteertalent, Kunis is zeer populair als kunstenaar begeleiden stem. Geboren in de Oekraïne in 1983, Mila Kunis begon haar carrière op de leeftijd van 10, toen ze verhuisde naar Los Angeles met zijn familie. Het potentieel werd al snel ontdekt door een agent die uiteindelijk leidde haar in de wereld van glamour. Kunis begon haar carrière presteren in verschillende tv-commercials, totdat hij kreeg een doorbraak in 'That' 70s Show 'jaar 199 Zijn stem werk in' Family Guy ', de cartoon-serie erg populair bereikt waardering. Tot slot, ondertekend in de wereld van film, en bleek al snel zijn magie op het grote scherm. Sindsdien heeft Mila Kunis een reeks van grote hits als 'Black Swan' en 'Forgetting Sarah Marshall' ontwikkeld.

Mila Kunis werd een hartenbreker, niet alleen voor zijn acteertalent, maar ook voor zijn unieke stijl verklaringen. Een hard-core gelovige in make-up minimaal, Kunis houdt om te pronken met een no-make-up kijken de meeste van de tijd. Haar grote en expressieve ogen en die pouty lippen, geef haar een sensuele, zelfs zonder enige retoucheren. Ontdek enkele sensationele beelden van Mila Kunis zonder make-up!


Mila Kunis zonder make-up:

De melancholische blik:

Via pinterest

Dit beeld van Mila Kunis, zonder make-up werd genomen toen hij ging uit om te winkelen. Hier lijkt ze te lopen in een melancholische houding. Haar steil haar bordeauxrode verhoogde de ernst van deze positie.

Het meisje naast de deur kijken:

Via pinterest

Mila Kunis ziet er goed uit hier in de buurt met haar partner Ashton Kutcher.

De look schattig:

Via pinterest

Het is moeilijk om beroemdheden te vinden zonder make-up. Echter, als je geluk hebt, kun je een kijkje nemen op die rekening, soms. Wandelen met een oordopje stijl melancholie, wordt Kunis op zoek geweldig als altijd.

De sprankelende Barbie blik:

Via pinterest

Mila Kunis is het onwaarschijnlijk dat weg te doen met haar favoriete Barbie sprankelende look. Neem een ​​kijkje op deze fascinerende roze jurk, die op zoek is prachtig op haar. Met ballonnen in de hand, blik Barbie heeft nog meer sensuele geworden.

Geen Foto Sessie gelieve !:

Via pinterest

Het kan echt vervelend voor beroemdheden zoals de paparazzi altijd nieuwsgierig nooit alleen laten. Deze foto toont perfect hoe boos hij was tijdens het fotograferen.

De diva nooit warm:

Bron afbeelding

Hier is een perfecte look zonder make-up met een bleek gezicht en haar ongedaan gemaakt; Mila Kunis op zoek fabelachtige is niet hier? Met een zweem van een glimlach op haar lippen pruilen, is ze op zoek ongelooflijk sensueel.

Het meisje verdienstelijk:

Bron afbeelding

Wie zei dat beroemdheden niet naar school? Kijk eens naar deze foto van Kunis statistieken met boeken in de hand. Rapporten van zijn nauwe banden blijken dat Kunis is zeer gelovig om zijn cursussen te volgen.

Het meisje chocolade:

Bron afbeelding

Chocolade milkshake is zijn favoriete snack op elk moment. Je vergeet dieet en fitness, elke keer dat het wordt aangeboden een glas chocolade milkshake. Verschijnen informele top en jeans regelmatig wordt Mila Kunis op zoek als het meisje naast de deur in het beeld.

Het echtpaar gezond:

Via pinterest

De heetste punt van het moment is dat Mila Kunis en Ashton Kutcher binnenkort gaan om de knoop. De acteur en Kunis zorg ervoor dat je gaan voor een wandeling gezonde meeste dagen. Ze heeft geen speciale truc om zijn geluk te reflecteren.

De echte schoonheid van onschuld:

Bron afbeelding

Kon worden verblindend met glamour in zijn films, maar hier lijkt ze een onschuldig meisje te zijn en schattig, terwijl het afstappen van zijn auto.

Welke van haar looks heb je het meest? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha