10 foto's van Megan Fox zonder make-upMegan Denise Fox is een beroemde en mooie actrice en model. Megan is gepassioneerd geweest over acteren, omdat hij een kind en zelfs de middelbare school drop-outs om zijn dromen na te streven was. Hij kreeg zijn eerste succes als bratty erfgename in de film 'Vakantie in de Zon', die meer dan een decennium geleden is geweest. Ze speelde ook in een populaire comedy-serie 'Two and a Half Men', waarin het keerpunt van zijn carrière werd. Zijn prestatie leverde haar ook een Young Artist Award nominatie in 200

Hij kreeg zijn eerste doorbraak rol in 'Transformers' Steven Spielberg haar een ster 's nachts deed. Hij speelde later in het vervolg 'Transformers', 'Transformers: Rise and Fallen', die eens te meer bleek een groot succes te zijn en ze gevestigd zichzelf als een van de best betaalde actrices in Hollywood.


Fox is verschenen in verschillende lijsten 'meest sexy' in de afgelopen jaren en wordt beschouwd als een van de meest sexy vrouwen in Amerika. Megan Fox is een natuurlijk mooie dame en haar make-up vrij gezicht is 100% perfect. In feite, zou ze zelfs beter uitzien als hij stopte draagt ​​make-up helemaal als ze al perfect. Hier presenteren we een aantal van de beste zonder make-up looks van deze ster.

Megan Fox zonder make-up

De actrice werd gespot terwijl Transformer maken zijn weg door LOSSE luchthaven met haar man en kind, Noah. Verraste de paparazzi sportieve vurige rood haar, heel anders dan Megan, die heeft een manen van nature brunette. Hij droeg een zwarte trenchcoat met een witte top eronder, gecombineerd met donkere broek en vol vertrouwen droeg een blik zonder make-up. Ze accessorized de look af met zwarte accenten en zwarte Gucci tas.

Megan Fox werd gespot op zoek stralende stem en chic voor haar auto buiten van een kantoor in Beverly Hills. Dit, natuurlijk, mooie vrouw zag er absoluut prachtig in deze avatar van haar, stralende helder, zelfs door zijn tinten op een heldere zonnige dag. Ze werd terloops gekleed in een grijze jas en blauwe spijkerbroek, haar haar terloops gegooid in een rommelige knot. Ze accessorized de look af met goud omrande piloten en bruin gekleurde laarzen.

Megan Fox werd genomen met haar man Brian Austin Green in Los Angeles dit jaar in april. Er wordt aangenomen dat het paar was aan het lunchen, waar Megan heeft een ongedwongen volledig en zonder make-up look en het zag er geweldig en fascinerend. Hij droeg een zwarte jas over een grijze shirt T en gecombineerd met een legging zwarten. Hij droeg zijn handtekening baseball pet en sneakers om de look compleet.

Deze foto werd genomen in Los Angeles, waar de ster werd gespot kopen van cosmetica tot Planet Beauty leveren in Studio City. Zij verscheen in cosmetica gezamenlijke naakt gezicht, zonder zijn handtekening de donkere oogmake-up en rode lippen. Hij droeg een grijs T-shirt, jeans zwarten, laarzen en haar gebonden in een rommelige knot. Het leek een knaller in deze look gezicht.

Glamoureuze Megan Fox werd gespot boodschappen doen met haar vriend Brian Austin Green in een apotheek zonder een punt van make-up. Het verscheen in comfortabele yoga broek, grijs jasje over een losse T-shirt en een baseball cap, blijkbaar om de paparazzi te vermijden. Het zag er geweldig uit in dit aspect. Echt een van zijn beste, niet de make-up looks.

Megan Fox werd gespot in Los Angeles, op zoek engelachtige in dit opzicht, niet haar truc. Zijn eenvoudige kleren en geen make-up maakte haar blik heel lijken als het meisje naast de deur. Ze liet haar haar los, dat een klein deel van zijn gezicht en ook droeg een bril, waardoor het moeilijk voor mensen om haar te identificeren. Het heeft zijn natuurlijke schoonheid bewezen in deze foto van haar.

Megan Fox werd genomen op het vliegveld in Los Angeles vorig jaar in december, het verlaten van de stad voor een familie vakantie. Ze werd vergezeld door haar echtgenoot Brian Austin Green en zijn 8-jarige zoon. Ieder van hen zijn gezien het dragen van een hoed, wat aangeeft dat u naar een bestemming warm en zonnig. Zag er prachtig in een losse beige top en blue denim. Zoals voor accessoires, droeg ze een ring en de verklaring rode kralen ketting om de look compleet.

Megan Fox werd genomen bij aankomst op de internationale luchthaven van Maui in Hawaii, terwijl die door de veiligheidscontrole in 20 Ze werd vergezeld door haar echtgenoot Brian Austin Greene. Hij droeg een blauwe button down overhemd en katoenen broek zwart met een groene string.

Megan Fox verliet zijn huis zonder toepassing van een make-up met haar man Brian Austin Green zijn zoon stap, Cassias van zijn karate klasse te nemen. Werden gezien lopen over de weg naar de paparazzi te vermijden. Ganji droeg een zeer losse en blauwe spijkerbroek. Megan lijkt vrij wekte meer dan iets in deze afbeelding.

Megan Fox ziet er prachtig uit zonder make-up, haar haar gebonden in een paardenstaart en met een kopje koffie koffieboon in de hand. Ze werd vergezeld door haar echtgenoot Brian. Het leek buitengewoon mooi het dragen van een dikke-omrande spiegel zonder zelfs een punt van make-up. Hij droeg een zwart lederen jas over een blauwe T-stukken, gecombineerd met jeans.

Megan Fox gezicht zonder make-up of met make-up is glamour gepersonifieerd! Ben je het eens? Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha