10 foto's van Madhuri Dixit zonder make-upMadhuri Dixit is de echte koningin van Bollywood. Voor zijn onberispelijke stijl en houding ontembare, wordt hij bewonderd door iedereen in de industrie. Madhuri is een perfect voorbeeld van de combinatie van schoonheid en hersenen. Zijn charisma werd niet gedwongen om de films alleen, zoals hij bewees zijn waarde in het ballet. In aanvulling op het Hindi films, heeft ze uitgevoerd in vele regionale films. De meeste van zijn films zijn box office treffers ingesteld. Sommige van de memorabele successen van Madhuri zijn Dil, Beta, Sajan, Hum Apke Hai Kaun, Dil Hai, Lajja, Pagal Devdas enz. Vandaag, misschien vind je haar om een ​​belangrijke mentor in veel van de reality show van dans en drama zijn. Geen wonder, ook in zijn jaren '40, de diva blijft een sterke aanhang van fans over de hele wereld te behouden. Madhuri is een ware natuurlijke schoonheid die net zo mooi uitziet, zelfs zonder minimale retoucheren. Hier zijn een aantal foto's Madhuri Dixit geen truc om ons punt te bewijzen.

Madhuri Dixit zonder make-up


Madhuri met haar personal trainer:

Bron afbeelding

Het geheim van afgezwakt figuur van Madhuri Dixit is regelmatige lichaamsbeweging. Hoewel ze liever dansen te oefenen om in vorm te blijven, heeft ze niet begrijpen de noodzaak om te werken en wanneer dat nodig is. Ze ziet er prachtig uit, zonder enige retoucheren in deze afbeelding.

Madhuri International Airport:

Bron afbeelding

Altijd achtervolgd door de paparazzi, werd de snap genomen buiten de internationale luchthaven in Mumbai. Met geen spoor van make-up, Madhuri ziet er prachtig en geweldig als gebruikelijk.

Madhuri het verlaten van het gebed aan zijn vader:

Bron afbeelding

Madhuri was heel dicht bij zijn vader. Geen wonder, de industrie goot naar beneden naar de celebrity troosten, toen hij verloor onlangs zijn mentor. Hoewel het een trieste gebeurtenis, ze liet zich goed gekleed in een witte kurta pyjama.

Madhuri met haar kinderen:

Bron afbeelding

Zijn twee zonen, Arin en Raayan staan ​​het dichtst bij zijn hart. Kan meer tijd doorbrengen met de kinderen. Kijk eens hoe mooi moeder celebrity kijk hier zonder make-up.

Madhuri Dixit met zijn collega's:

Bron afbeelding

Madhuri bereikte zijn collega Madhur Bhandarkar, Ajay Devgan en Imran Hashmi tijdens een evenement. Met minimale retoucheren en lichte lippenstift, ze ziet eruit als een diva zoals altijd. Zijn glimlach was de grootste truc dragen van alle tijden.

Madhuri in een winkelcentrum:

Bron afbeelding

Verpakt in een elegante jurk Anarkali, Madhuri verscheen in een winkelcentrum met haar favoriete looks zonder make-up. Dit ware schoonheid houdt van Indiase traditionele kleding de meeste van de tijd. Zij gelooft dat Indiase vrouwen zien er het beste in traditionele kleding.

Madhuri out Siddhi Vinayak Temple:

Bron afbeelding

Een ware gelovige van God, Madhuri bezoek tempels regelmatig. De foto werd genomen buiten de beroemde Siddhi Vinayak tempel in Mumbai, India. Geen make-up zichtbaar, verscheen als een ander meisje naast de deur. Echter, kan iedereen zien hoe mooi je kijkt, zonder retoucheren.

Madhuri na de bevalling:

Bron afbeelding

Madhuri snel terug in vorm na zijn geboorte. Het schot werd genomen op slechts een paar maanden na zijn oudste zoon Arin is geboren. U kunt zien hoe mooi je kijkt met de baby in haar schoot.

De Madhuri altijd lachend:

Bron afbeelding

Een ander aspect van Madhuri foto mooie glimlach. Ze is prachtig in elke look. Het maakt niet uit met of zonder make-up, haar glimlach alleen kan een sensatie te creëren.

Madhuri Dixit is terug uit de Verenigde Staten:

Bron afbeelding

Madhuri vestigden zich in de VS na de bruiloft in 199 De foto werd genomen op het vliegveld toen ze terugkeerde naar India met haar man Dr. Nene. Ziet er lekker als ooit in deze casual look.

Dus wat uw oordeel over deze Madhuri Dixit ziet er zonder make-up? Geen reactie geplaatst en vertel het ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha