10 foto's van Kristen Stewart zonder make-upKristen Stewart is een Amerikaanse actrice, bekend van haar rol als "Bella Swan 'in de Twilight-filmreeks. Ze werd genomineerd door het tijdschrift lijst van de mooiste vrouwen van de mensen. Kristen is zeer mooie actrice en ziet er goed uit zonder make-up terwijl het doen van de truc. Hier zijn tien gevallen van Kristen Stewart, zonder make-up.

Kristen Stewart zonder make-up:


Kijk Blond:

Kristen Stewart werd afgebeeld sportieve blond haar en een ongedwongen blazer. Deze foto werd genomen zonder haar het dragen van een make-up en ze ziet er nog steeds glamoureus.

Via Pinterest

Twilight promo:

Kristen Stewart werd getoond promotie van zijn Twilight film in juni 200 werd afgebeeld met jeans en sneakers. Hoewel ze had geen make up, keek ze nog steeds geweldig. E ', in feite, vaak gezien zonder make-up als ze er de voorkeur aan te kijken natuurlijk.

Via Pinterest

Jeans hoeft niet make-up:

Kristen Stewart werd gefotografeerd in veel gevallen zonder make-up. Ze staat bekend om haar rol als Bella Swan, waar hij de rol van een tiener verliefd op een vampier speelt. Ze ziet er geweldig uit op het scherm, maar fantastische off-screen ook.

Via Pinterest

Casuals:

Kristen Stewart werd gefotografeerd zonder make-up en het dragen van een trui en een spijkerbroek. Hij zag er erg moe in de foto. Hoewel ze leek uitgeput en uitgelekt, maar hij wist te trekken uit een frisse blik.

Via Pinterest

Relaxed:

Kristen Stewart werd gefotografeerd zonder make-up in een jurk terloops liegen tegen een groene bank. Het zag er absoluut prachtig, hoewel ze geen make-up gehad. Ze is zeker een ster die niet hoeft te gaan van zijn manier om aardig te zijn, want het is natuurlijk al.

Via Pinterest

Groen is de kleur van Kristen:

Kristen Stewart werd gefotografeerd dragen van een groene jurk en make-up minimalistisch. Zijn haar was teleurgesteld en een charmante glimlach op zijn gezicht. Ze is een prachtige actrice die goede natuurlijke die er beter uitzien als ze niet verborgen in de schaduw van de make-up looks.

Via Pinterest

Winter:

Kristen Stewart werd gefotografeerd in de winter draag heel ongedwongen, geen make-up. Het zag er absoluut geweldig. Had een wollen muts op zijn hoofd en haar teleurgesteld. Het lijkt mysterieuze en fascinerende in de foto.

Via Pinterest

T-shirt en zonnebril wit:

Kristen Stewart werd gefotografeerd droeg een wit T-shirt met een zonnebril trok aan het hoofd. Geen make-up, maar zag er charmant. Ze heeft een heel schattig gezicht dat nog mooier als zonder make-up looks.

Via Pinterest

Zonnebril:

Kristen Stewart werd gefotografeerd in een marineblauwe T-shirt en een zonnebril zwarten. Hoewel zijn ogen bedekt waren, kon je zien dat ze geen make-up gehad. Desondanks keek ze absoluut fantastisch.

Via Pinterest

Luchthaven willekeurig:

Kristen Stewart werd gefotografeerd op de luchthaven met zijn paspoort en een handtas. Ze werd gespot droeg een zwarte pet, een casual shirt gescheurd en navy blue jeans. Leek absoluut verbazingwekkend, ondanks het feit dat hij make-up had niet. Kristen Stewart zijn niet tonen is geweldig. Ze is een actrice die fantastisch en fantastische zonder make-up looks.

Via Pinterest

Kristen Stewart zonder make-up ziet er net zo prachtig. Wat zeg je? Laat een reactie achter!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha