10 foto's van Kate Winslet zonder make-upKate Winslet, de mooie actrice en zangeres, was de jongste persoon tot zes nominaties ontvangen voor de Academy Awards. Kate staat bekend om haar blonde haar en haar ijzige klassieke gevoel voor stijl. Kate straalt schoonheid in elk opzicht. Deze mooie dame is altijd geroemd om zijn uitstekende prestaties en zijn onberispelijke verschijning, onconventioneel. Niet al het geluk van deze ziet er sereen. Zijn vrienden zeggen dat je beter met de leeftijd te kijken en er is geen geheim aan een truc achter dit alles, maar de schoonheid gewoon en eenvoudig.

The Best Of Kate Winslet zonder make-up

Bewitched:

We konden het niet helpen, maar verliefd worden op onze betoverende schoonheid mooie dame. Met slechts een spoor van zilveren ogen en naakt lipgloss, Kate ziet eruit als een miljoen dollar in deze klasse witte jas met zwarte top. Ze kiest voor geek bril die zich onderscheiden met de jurk. Deze glamoureuze geseponeerd Kate Winslet heeft truc niet te kijken is alleen aantrekkelijk, is het niet?


Dichtbij:

Kate stelt ons in dichter naar haar mooie gezicht te zoomen. Met die glimlach eenvoudige, prachtig gekleurde ogen en blond haar opengelaten, is dit een perfect voorbeeld van hoe de natuurlijke schoonheid wint handen naar beneden tegen de truc.

Zwarte magie of tovenarij Bag !:

De egale teint wasachtige Kate wordt perfect aangevuld door deze zwart nummer. Kate verblindt ons met de tas slim dat prachtig contrasteert met haar outfit. Men hoeft niet echt nodig om te maken als je een gevoel voor stijl.

Red Bay:

Hoe mooi Kate lijkt niet in deze LBD gepaard met een rode jas en bloederige lip kleur rood. Kate lijkt te zijn uitje te genieten. Zijn lage knot volledig integreert haar kleding een beetje 'formeel. Ze weet hoe ze eruit zien als een diva sans make-up.

Vlieg in stijl:

Comfortabele denim blauw, te controleren; basic zwarte top, te controleren; warme overjas, te controleren; rubberen laarzen, check - Kate gelooft in vliegende stijl. Maar zijn stijl is niet altijd gemakkelijk. Die tas room en hoge pony maakt het niets minder dan een diva stijl. En we wachten, zien we geen spoor van make-up, we moeten ?!

TIME magazine:

Kate Winslet poseert voor de cover van Time magazine na het winnen van de Actrice de beste 'award' The Reader '. Dit straalt kalmte. Onze diva durft dragen geen make-up voor de shoot. We zijn nog niet eens raden wat hij draagt. En waarom zouden we? Met dat mooie gezicht te aanschouwen, die behoefte heeft?

Raw Holy Smoke:

Kate sportief een kijkje zonder make-up voor zijn films ook. Deze foto is een schot uit zijn Australische film drama Holy Smoke. Kate doodt hem met zijn rauwe sex-appeal en de prestaties in de film.

Diepe Gedachten:

Kate ziet er spectaculair in dit eenvoudige zwart shirt met een hoge kraag en pofmouwen en een beetje 'te verliezen sandwich. Lijkt diep in haar gedachten en we klagen niet. We houden van deze 'zeer bezorgd' blik van haar, zonder een spoor van make-up.

Momma Schatkist:

Kate en haar zoon beiden lijken te zijn in hun element hier. Kate is zeker een geweldige moeder en zorgt ervoor om tijd met haar kinderen. Lange zwarte jas en tas kruis is alles wat hij nodig heeft om uit te gaan voor een dag met de favoriete zoon.

Busy Bee:

Het is niet altijd wat je ziet onze glam pop Kate ongedwongen in spijkerbroek en leren jas. Elegant wraps een sjaal rond. Hoge sandwich gemaakt met behulp van de vingers lijkt verdomd trendy op Kate. Drukke praten over de telefoon, we willen hoe ze erin slaagt om hete kijken zonder make-up op alle. Het is allemaal een kwestie van houding, op het eind!

Dus, wat is uw mening over deze Kate Winslet zonder make-up foto's? Geen commentaar om ons te laten weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha