10 foto's van Jennifer Aniston zonder make-upZe zeggen dat de beste make-up is geen truc. Veel mensen gewoon verzetten tegen het gebruik van make-up om verschillende redenen. Maar nogmaals, kan weinig mensen echt brengen het 'geen make-up' kijken met succes. Natural Styling het belangrijkst wanneer u ervoor kiest om uit te gaan zonder enige make-up.
Jennifer Aniston is zo'n actrice die alles wat ze draagt ​​kan trekken uit. En ze trekt uit de look zonder make-up zo gemakkelijk. Actrices worden vaak bekritiseerd voor het dragen van make-up 24x7 echter Jennifer Aniston heeft geen make-up look kan ook te maken hoofden draaien.

Lees verder voor de eerste 10 foto's van Jennifer Aniston zonder make-up

The Look Travelling:

Hier te zien, Jennifer lijkt rechtstreeks uit een vliegtuig. En lijkt ze zeker allesbehalve moe! Jennifer kiest voor cargo broek, samen met laarzen sport en casual witte tee, een out een informeel uitkijken. Zijn blonde haar handtekening opengelaten en volledig omrande donkere bril, samen met haar prachtige gezicht naar de juiste hoeveelheid sperma toe voor haar looks.


De kijk korte Dungaree:

Jennifer Aniston lijkt modieus om stukken in deze korte tuinbroek gepaard met een wit T-stuk sexy. De geknoopte riem valt op en breekt de monotonie van denim. Jennifer lijkt te zijn op een rol, maar het kan zeker gaan voor de camera, zonder make-up. Haar haar losjes gebonden in een half broodje en haar pony samen maken dat hij opvalt.

Een katoenen Affair:

Hier, Jennifer maakt haar houding voor zichzelf spreken. Zijn zijde verdeeld blond haar; met korte broek katoen voorzien tee en laat zien hoe u koel kunt kijken, zelfs zonder make-up.

Geschiedenis Classy:

Jennifer spreuken bepaalde klasse op een andere manier. Ze durft moedig draagt ​​weinig make-up met een vuile witte jas gebreide wollen klasse en nog steeds ziet er oogverblindend.

The Look Geek:

De shows geeky ervoor dat ze hun weg naar de garderobe van Jennifer en hoe! We willen zijn leren jas en spijkerbroek. Jennifer brengt dit aspect buitenbeentje met zijn prachtige natuurlijke gezicht.

De vrienden kijken:

Hoe kunnen we ooit vergeten de Rachel Green altijd elegant en sprankelend aka Jennifer! Dit kapsel meer niveaus die tentoongesteld in een van de seizoenen een aanvulling op haar mooie gezicht gloeien.

Schattig en slim:

Jennifer gekozen voor een korte zwarte tee slim met blauwe denim - de ideale dressing voor elk type reis. De gesloten schoenen, muts en sjaal voltooit zijn slimme look. Jennifer ziet er echt schattig met kant clips, geeft ons een voorproefje van zijn aantrekkelijk gezicht en geweldige glimlach.

The Look Hip Hop:

Jennifer toont hier hoe troostende dingen tijdens de reis. Baggy broek regelmatige gebogen en werkte met een marineblauwe blazer catchy. De schoenen te vullen wat wij noemen de hiphop look.

Het aantal Strappy:

Gezegend met een mooie huid, alles wat Jennifer nodig heeft om te rocken een zonnige dag uit is een nummer met witte strappy platte sandalen beige. We noemen het een 'thumbs up' uiterlijk.

Super Hot Pants:

Hot pants zijn zeker warm, maar Jennifer maakt ze warmer kijken. De losse blauw shirt maakt haar blik duizend dollar. Wij houden van de benen Jennifer's, maar we houden van deze eenvoudige, maar geweldige zonder make-up kijken nog.

Na deze foto's van Jennifer Aniston, geen make-up, gaat u akkoord met ons als we zeggen dat ze niet geweldig? Laat een reactie achter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha