10 foto's van Hansika Motwani zonder make-up

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 7, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Van een artiest babycherubijn, een big time film superster - Hansika Motwani heeft een lange weg afgelegd! Hansika eerder op televisie te zien als een van de kudde schurk in de hitserie 'Shaka Laka Boom Boom'. Daarna verhuisde ze naar het grote scherm en heeft gewerkt met grote namen als Hrithik Roshan en Priety Zinta in de film 'Koi Mil Gaya'. Er is geen weg terug voor deze schoonheid. Vandaag, Hansika Motwani is de koningin van de bioscoop van Zuid-India. Ze maakte haar debuut in Tollywood in 2007 en is een golf van populariteit sindsdien. Hij werkte ook in Bollywood in de film 'Aap Ka Suroor' met acteur/zanger Himesh Reshammiya.

Naast het feit dat een goede actrice, Hansika is geliefd om zijn natuurlijke schoonheid. Zijn glimlach onschuldig kind kan zelfs de meest stenen hart doorboren. Geen wonder dat ze heeft een fanbase die bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ze is zo catchy, hoe kan je haar niet leuk? Zijn hele persoon is die van een vrouw-kind. Ze deed geconfronteerd kritiek voor zijn ronde gestalte, maar als een goede sport, Hansika nam de kritiek in goede geest en nu pronkt met een slank lichaam. In tegenstelling tot andere diva's, Hansika voorkeur aan make-up vrij mogelijk zijn. En waarom niet? Heeft een perfecte huid die gloeit met een goede gezondheid en jeugd. Waarom zou hij zich verschuilen achter lagen van make-up?


Dus hier geven wij u 10 exemplaren van Hansika Motwani geen make-up haar beste kijken!

Beste Foto Hansika Motwani zonder make-up:

Ja, Hansika is een fitness-freak! Volgt een strenge training regime in combinatie met een gezond dieet. Dit is het geheim achter zijn nieuw gevonden slank figuur en mooi gezicht. En zijn huid ziet er fris als altijd!

Via pinterest

Je moet een meisje die een goede accessoire kan brengen houden! Hansika houdt ervan om alle belangrijke dingen op één plek te brengen. In dit kader heeft getransformeerd de nederige katapult in een fashion statement. Praktische bruikbaarheid en stijl!

Via pinterest

Deze afbeelding toont de witte fun-loving actrice woont hij met zijn vrienden. Ze ziet er prachtig uit in een zwarte jurk, zelfs zonder make-up. Dit informele avatar is erg sensueel en aantrekkelijk. Zijn goed gestemde lichaam wordt geaccentueerd door de snit van de jurk.

Via pinterest

Bij een media-event, Hansika brengt de casual look en slim met aplomb. Zwart is zijn favoriete kleur en de combinatie met blauwe ziet er echt indrukwekkend. De reflexen aan de sportieve look.

Via pinterest

Hier kunt u een frisse en nieuwe look voor een fotoshoot zien. Dit is een perfect voorbeeld van waarom het Hansika truc niet hoeft. Haar huid is gloeiende en het lichaam ziet er perfect uit. En hoge hakken kijk gewoon ongelooflijk!

Via pinterest

Een elegant en eenvoudig meisje naast de deur kijken toont haar onschuldige gezicht; en haar glimlach is boeiend als altijd. Dit is nog steeds uit een film, maar het is een perfect voorbeeld van een blik zonder make-up.

Via pinterest

Hansika graag experimenteren met kleuren. En zijn liefde voor pony is bekend. In deze pic, is haar haar willekeurig gedaan en ze heeft nul make-up en nog steeds weet te kijken als een miljoen dollar!

Via pinterest

Hansika gedraagt ​​zich niet zoals gebruikelijk diva. Geen locatie is te moeilijk voor haar dapperheid en niet te hard! Ze is een actrice die moeilijke uitdagingen houdt. Deze foto is van een afgelegen en Hansika ziet er absoluut prachtig hier.

Via pinterest

Nogmaals, in een media-event, kunt u zien hoe Hansika lijkt zo down to earth, zonder afbreuk te doen aan stijl. De gloed die je hier ziet is volledig natuurlijk noodzakelijke chemische belasting van blush!

Via pinterest

Hansika kijken sierlijk en elegant, het maakt niet uit hoe ongedwongen zijn algemene verschijning is. Haar natuurlijke schoonheid niet borstels en lippenstift nodig, die schittert in elk opzicht. Hier haar haar ziet er natuurlijk uit en het ziet er goed in dit eenvoudige föhnen look.

Via pinterest

Hansika Motwani is een actrice bewerkelijk. Ze werkt aan haar optreden vaardigheden en ook zijn lichaam. Het enige ding dat niet aan moeten werken is zijn gezicht. Dit is een geschenk van God!

Nu, wat is uw oordeel over deze foto's van Hansika zonder make-up! Deel uw opmerkingen met ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha