10 foto's van Britney Spears zonder make-upActrices en modellen de norm van schoonheid tot een niveau onbereikbaar. Dit komt omdat ze een peloton van hair-stylist, personal trainer, make-up artiesten, fashion consultants en persoonlijke assistenten om hen te helpen. Vele beroemdheden zijn bang door paparazzi wordt geklikt, zonder make-up. Britney Spears is zeker niet een van hen.

Britney Spears zonder make-up

Hier zijn tien foto's van Britney Spears zonder make-up aan te tonen dat ze mooi is, zelfs zonder make-up.


Eenvoudige schoonheid:

Britney werd meteen een succes met haar single chart buster, 'Baby One More Time'. Deze grafiek topping hit was nog maar het begin en het was om te worden gevolgd door een reeks van slagen schroeien. Deze zangeres verwierf bekendheid en populariteit, niet alleen voor zijn liedjes, maar ook vanwege zijn uiterlijk charmant en toegankelijk dat ziet er fantastisch uit, zelfs zonder make-up.

Casuals:

Niet iedereen kan een casual look zo mooi doet Britney trekt. Gefotografeerd in een olijf groen shirt, broek zwarten en een sling bag, deze beroemdheid zag er absoluut mooi, zelfs zonder make-up.

Moe maar leuk:

Een erg moe Britney is gebleken dat u er prachtig uit, zelfs zonder make-up. Het dragen van een leren jas en een groen shirt maat aan de binnenkant, werd dit danser gezien te worden vergezeld van een afvuren positie. Hij was niet naar de camera, maar het is heel duidelijk dat ze geen make-up gehad.

Een directe afbeelding:

Deze foto van Britney Spears zonder make up liet ons precies hoe ze is eigenlijk best. Het beeld had haar het dragen van een coltrui top met bruin haar vastgebonden terug. Hij minimalistische sieraden op.

Schommelen van de echte wereld:

Deze ongelooflijke popzanger heeft een indrukwekkende discografie. Hij heeft zeven albums uitgebracht sinds 1999 en talloze nummer één singles. Zijn eerste album 'Baby op More Time' heeft opgedaan enorme populariteit vanwege zijn eerste single die ging met dezelfde naam. Deze diva weet zeker hoe de scène domineren. Echter, uit het, Britney Spears geen make-up look is net zo goed.

Een dag:

Een drukke dag nodig heeft comfortabele kleding. Britney weet heel goed en daarom gekozen voor een spijkerbroek en een grijze top v-hals dragen. Ze besloot een make-up niet te hebben en droeg een schoon gezicht. Dit resulteerde in een frisse en andere look.

Een heleboel dingen:

Een fles water, een zak op elke schouder en een kartonnen beker; Britney werd gezien vol met gewone dingen, maar één ding dat ontbrak was samengesteld. Ze is een beroemdheid die de moed hebben om te versterken zonder make-up kunt hebben.

Sans make-up:

Britney werd gespot zonder make-up in een zilveren jasje en sport een witte pet en groen. Ze droeg een zilveren ketting en een paar oorbellen, maar haar gezicht was verstoken van make-up.

Pop helemaal:

Britney was een tiener popster en heeft zijn niche gesneden met een kanteling in de richting van meer volwassen songs. Ze heeft zichzelf meerdere malen opnieuw uitgevonden. Twee dingen die gemeenschappelijk waren aan zijn muziek en zijn natuurlijke schoonheid. Zijn leeftijd en de planning kunnen worden weergegeven zijn gevolgen hier, maar zijn natuurlijke gratie is nog steeds intact.

Een Britney Nerdy:

Niet iedereen heeft het recht om te pronken met het gezicht profiel blik nerd met een bril. Britney is zeker niet een van hen. Ze ziet er prachtig uit met een bril, vooral wanneer ze zijn vol met een blik volledig natuurlijk.

Hoop dat je van het uiterlijk zonder make-up Britney. Ga je gang en proberen om zijn eenvoudige mantra stijl volgen! Laat ons weten wat uw antwoorden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha