10 foto's van Bipasha Basu zonder make-upB staat voor Bollywood, Bengalen en Bipasha! Deze sexy sirene is al in het nieuws vanwege de geweldige prestaties en sensuele looks Bengaals. Kan sissen het scherm met of zonder make-up even goed.

Beelden Van Bipasha Basu zonder make-up

Wij geven u de top 10 foto's van Bipasha Basu zonder make-up.


Typisch Bengali:

Omdat het een Bengali, Bipasha weet hoe een typisch aspect Bengaalse sport. Hier te zien, ze draagt ​​een eenvoudige sari, en verliest lage knot. Bipasha hoeft niet tot deze look schommelen, zelfs voor het doel. Bladeren in plaats van haar mooie ogen en huid Bengaalse het werk doen.

Smile Fiorito:

Bipasha heeft altijd voor de candid shots geweest. Hier ontstaat in een eenvoudige jurk met een bloem die zijn oor siert. Schattige baby in het frame toont alleen zijn liefde voor kinderen. Ze had niets anders om onze aandacht te trekken, maar die glimlach bloem-achtige, dat onze dag maakt nodig. Hoewel ze lijkt moe met wallen onder haar ogen, ze ziet er nog steeds erg leuk en gelukkig.

Liefde in de lucht:

PIF (zoals Bipasha is beter bekend) is gezegend met een natuurlijk stralende huid. Haar grote mooie ogen samen met dikke manen kan elke hoeveelheid make-up moeiteloos vervangen. Wat nog meer? Zijn glimlach kuiltjes, waarschijnlijk het gevolg van het bedrijf ex-vriendje Dino Morea, maakt haar blik nog meer verbazingwekkend.

Zwart is de kleur:

Donkere huidskleur van Bipasha wordt benijd door velen. Je ziet er sexy in deze jurk off shoulder zwarte droeg voor zijn zware trainingssessie. Bip uiteraard houdt de kleur zwart. De glans op haar gezicht niet kan worden geëvenaard door een bedrag van make-up. We geven duimen omhoog voor dit aspect fitness.

Whity wit !:

Onze Bips bom shell kan alles met hetzelfde gemak af te trekken. Ze ziet er prachtig uit in deze witte mouwloze top. En deze enorme kruis zak voegt meer plezier voor de over alle stijl. Wij willen hoe je eruit ziet bij het graven van de truc.

Op vakantie:

Perfect landschappen en prachtige zoek Bipasha, dit is alles wat je nodig hebt voor een geweldig schot en een vakantie. Prachtige kuiltjes glimlach en elegante donkere bril van Bipasha ons vallen voor haar. Wij kunnen niet geloven dat alleen een beetje 'lip kleur kan haar blik spectaculair!

Het meisje band:

We houden allemaal van onze data met onze vrienden van het meisje! Bipasha is helemaal in zijn element in deze. Het lijkt erop dat de dag om Bipasha is alle meisjes sport een eenvoudige jurk en mooie kapsel. We moeten onszelf eens in een tijdje, kunnen we niet.

Zoet en eenvoudig:

Bipasha ziet er super schattig in deze zwarte jurk gebreid met een eenvoudige zoete glimlach. Haarkleur dubbele is niets minder dan een fashion statement. Inderdaad, het is zoet en eenvoudig.

Onderweg:

Onze Hottie Bengalen is altijd on-the-go. Deze toevallige T-stuk te verliezen, denim uitgerust, en een zak om te gaan met het allemaal die het nodig heeft, terwijl het snel. Is er iemand anders die je kunt vertrouwen om dit af vrijetijdskleding met zoveel vertrouwen te trekken? Nou, we kunnen niet denken aan een andere dan onze zeer op Bips dat veel inspanning, kunt u kunt trekken!

Deglam:

Bipasha droeg een no-make-up look in een van zijn recente Bollywood film 'Aakrosh'. Dit totale bedrag aan de-glam avatar van haar maakt ons denken, niet echt make-up ooit nodig!

Dus dames wat dat verdict na het zien van deze foto's van Bipasha Basu zonder make-up? Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha