10 foto's van Ayesha Takia zonder make-upVeel vrouwen voelen zich bewust zonder make-up. Make-up is een snelle oplossing voor alle kleine foutjes. Een vleugje foundation kan verbergen puistje merken, terwijl een vleugje kohl kan brengen de schoonheid van uw oog. Voor beroemdheden, die constant onder openbaar toezicht, wordt de truc beschouwd als een must. Zeer weinig onderneming zonder vrees voor kritiek. Sommige actrices zoals Ayesha Takia hebben echter zowel de natuurlijke schoonheid en de moed om hun comfort zone te verlaten en worden gefotografeerd zonder make-up.

Ayesha Takia zonder make-up


Hier zijn tien beelden van Ayesha Takia zonder make-up.

Oranje dit seizoen:

Ayesha ziet er geweldig uit in casuals. Ze werd gespot draagt ​​een oranje top met blauwe jeans zonder make-up. Deze ster ziet er perfect op het scherm en uit het ook.

Een polka dot sjaal:

Een foto van Ayesha Takia met minimale make-up dragen van een roze sweater met een sjaal polka dot zwart-wit versterkt de natuurlijke schoonheid van de actrice. Ze lijkt helemaal comfortabel met de camera en alles geweldig, zelfs zonder make-up.

Eenvoudig en wit:

Een momentopname van Ayesha werd genomen in een witte top met een ketting. Zijn haar was lang en viel op zijn leven en zijn gezicht was bijna bedekt met een make-up. Ayesha is een beroemdheid die de hulp van chemicaliën niet nodig om haar blik mooi.

Rosa Lively:

Ayesha heeft een zeer levendige glimlach die het hele gezicht verlicht. Een close up van haar sportieve haar prachtige glimlach die werd genomen zonder zelfs de afwezigheid van make-up merken. Haar haar viel in krullen meteen naar haar middel en ze droeg een roze top.

Een blik van de klas:

De truc is niet altijd de moeite waard, vooral als je looks die overeenkomen met die van Ayesha Takia. Een foto van haar lopen naar de camera in een gele blazer met een witte top maakt het heel duidelijk dat deze actrice kan er prachtig uit, zelfs zonder make-up.

Film ook:

Ayesha is een actrice die ook kan handelen zonder make-up. Een still uit een film met Ayesha Takia truc bijna afwezig toont de extreme schoonheid van deze actrice. Het beeld is haar opgedirkte in traditionele kleding, maar met weinig make-up op haar gezicht.

Een eenvoudige schoonheid:

Hier is een foto van Ayesha droeg een grijs pak met een sjaal rond haar nek. Haar haar valt in krullen rechten en past perfect. Het ziet er absoluut fantastisch in beeld, hoewel ze sans make-up.

Een uitgebreide nauw:

In dit beeld kunnen we Ayesha zien in een eerste verdieping waar niets meer dan het voorhoofd bedekt met franjes en delen van de hals kan worden gezien. Het beeld wijst op haar bruine ogen en ze ziet er prachtig prachtig, vooral zonder make-up.

Dragen traditionele Indiase:

Ayesha werd gefotografeerd in een witte salwar weg van de camera kijken, sportief zijn grote vriendelijke glimlach. Het zag er glamoureus, zelfs als ze niet droeg geen make-up.

Naar de zee:

Een zeer levendige Ayesha zitten door de zee is genomen. Hij had een heel natuurlijk in het bijzonder voor het dragen van zeer weinig make-up.

Dus wat zeg je na het bekijken van deze foto's van Ayesha Takia zonder make-up? Mooi is het niet? Vertellen ons niet!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha