10 foto's van Avril Lavigne zonder make-up

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 16, 2015 Admin Schoonheid 0 17


Deze helft Canadese, half-Frans meisje maakte de Billboard met zijn debuut album 'Under My Skin ". Avril Lavigne songwriter hield zijn doel om de nummer één op elke Chartbuster zijn en uiteindelijk werd de stem om rekening mee te houden.

Avril Lavigne zonder make-up


Hier zijn enkele van onze favorieten Avril Lavigne, zonder foto.

Geeky jonge:

Kijkend naar dit schot van Avril, zou niemand kunnen denken dat ze nemen de bom het nu is! Geklikt in zijn vroege tienerjaren, werd Avril bekend dat het een slimme meid sinds de kindertijd zijn; Echter, zijn liefde voor muziek is ontstaan ​​uit zijn eeuwig. De grote transformatie is het resultaat van een gebroken hart en verlangen om te begrijpen wat zij de liefde.

Eyewear Magic:

Avril lavgine en zijn liefde voor zijn bril zijn synoniem sinds de kindertijd. Zo niet de kohl, moet ze geen glazen in de mode om haar ogen Accessorize hebben. Sporting een funky brillen uit Mercura NYC, Avril houdt ervan om meer te focussen op de bovenzijde van het gezicht. Voelt zich een weg naar het hart van de vrouw is in zijn mooie ogen.

Surfen:

Surfen is er leuker niet voor Avril van deze, wanneer u van plan bent om bonkers gaan op de surfplank. Sporting een kofferbak tropische onderbroek voor mannen en een sweatshirt met een kap, krijg je helemaal androgyne blik op zijn plaats. Avril houdt ervan om haar wildzang kant te verkennen als ze niet op het podium en blijft haar avontuur.

Beach party:

Een popper oog in beeld Avril werd gespot op het strand pronkt met haar lichaam slank en fit in een broek warm wit versnipperd en schraal tee doorschijnend. De tee speelde een teaser voor zijn tropische print bikini gluren wanneer uitgerekt. Die speelde een charme in dit aspect was zijn blik niet blush make-up en tatoeage sterrenhemel vallende sterren op haar pols en leven.

Winter Uiterlijk:

Het nemen van een wandeling met haar toenmalige vriendje, is Avril Lavigne is geklikt op een heldere zondagochtend in de winter. De bedrukte trui geslepen diamant is uitgegroeid tot een plaats van razende trend zagen we in één. En in feite is het een onderdeel is geworden van de kast voor de vele fans van een meisje die van haar houdt. Hij probeerde de casual look van semi formele broek in het zwart te gaan met een olijf trui en meng bruine en grijze tee hot.

Luchthaven:

Alle messed up met haar mooie haar stroomt wild, Avril werd gespot haasten om zijn vlucht te halen. In een grijs shirt en blauwe spijkerbroek afdrukken Aztec zweet, met zijn tas op maat. Wat deden neem de paparazzi's camera was de zilveren ketting die hing uit zijn zak de verbinding met de riem. Het is gewoon wees zijn zijde rapper of zij moet de trend van de mode hebben gevolgd.

Starry lopen:

Het lopen van de Walk of Fame in Hollywood, mevrouw Lavigne zag hoe zijn hand prenten oomph kunt toevoegen. Hij keek het perfecte meisje mysterieuze in zijn jas aaneengeschakelde zwart gecombineerd met de fles groene laarzen. Als niet voor zijn muziek, zijn blik zeker nodig een gejuich als ze leidt hem weg met een hoop lawaai.

Party Girl:

Eenvoudige en leuke in deze pic, Avril werd gespot partij zonder zijn gebruikelijke glans en kohl. Alleen een glimlach en er was een partij meisje groef van rockende muziek.

Angelic:

Avril Lavigne gepland om te gaan naar de-glam in een van zijn video's. Playing the Angel, zag er prachtig in een blauwe chiffon jurk als zijn gezicht had de serene glimlach en de zachtheid van een bloemblaadje.

Net voor het concert:

Avril houdt angst voor elke enscenering en besluit om te gaan met zijn blik. Geen make-up, losse haren en een egaal grijs t-shirt en comfortabele jeans maken haar er mooi en sensueel. De rock-ster perfect dat haar fans gek met zijn muziek maakt.

Dus wat is uw oordeel over deze beelden Avril Lavigne zonder make-up? Laat een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha