10 foto's van Amrita Rao zonder make-upAmrita Rao is een jonge Indiase Bollywood actrice en model bekend van haar rollen in succesvolle films als Main Hoon Naa en Vivaah. Ze ziet er mooi met of zonder make-up. Hier is een foto collage van Amrita Rao geen truc om dit punt te bewijzen.

Amrita Rao foto's zonder make-up

Amrita ziet eruit als elke andere tiener die een zwart t-shirt zou koppelen met een mooie spijkerbroek. Ze heeft niet aangewezen het haar en opengelaten. Met bijpassende accessoires en zwarte clutch, ze is goed om te gaan voor een diner met vrienden. Velen van ons kunnen verband houden met zijn stijl van kleden.


Mooie Amrita ziet er chic met zijn paar casual jeans met een mooie heldere roze kleur schouderophalen. Het lijkt perfect voor zomers. Zijn kruis lijkzak beige voegt extra glamour quotiënt voor zijn casual kleding algemene en dient ook het doel om noodzakelijke uitgaven, zoals compacte, glans en een parfum te brengen.

Hoeveel actrices bekijk deze mooie met een kohl en een lichte kleur lippenstift? Amrita lijkt eenvoudig maar sexy in één van zijn fotoshoots. Het is een perfect voorbeeld om een ​​foto minimale make-up. Niet veel actrices kunnen zo heet kijken zonder make-up.

Amrita lijkt minder bezorgd over zijn "image actrice." Zijn gezicht "girl next door" maakt het erg populair bij zijn fans, vooral meisjes. Linnen jasje, een grote zonnebril en een stal om zijn nek zijn genoeg om haar blik peppy.

Amrita, een verantwoordelijke burger, was net geklikt na zijn stem te hebben uitgebracht. Ze weet hoe te kleden volgens de gelegenheid. Geen make-up, nagel french, zonnebril en een t-shirt is waardig genoeg om deze dame kijken mooi.

Amrita speelde een kleine stad meisje in productie Rajshri En Sooraj Barjatya geregisseerde film Vivaah. Had minimale make-up en droeg kleren salwar eenvoudig om te kijken als enige meisje van de middenklasse goed geworteld in de cultuur.

Zodra een muze voor MF Hussain, heeft charmante glimlach Amrita miljoenen harten gewonnen. Haar petite cijfer kan wegnemen elk type van kleding. Het dragen van een eenvoudige jurk met bordeaux weinig make-up.

Gespot in een van de nachtclubs van Mumbai, Amrita lijkt simpel met een rood T-shirt Playboy. Ze draagt ​​een zwarte tas en het dragen van de accessoires goed voor een informeel diner, feest met haar vrienden.

Gekleed in een indo-westerse pak, Amrita neemt afstand van de lange rok en witte shirt ook. Om meer etnische kijken, sloeg een stal. Zijn haarlokken zijn gesneden voorkant die een zeer leuke en "look desi" geeft. Raak de microfoon, wat betekent dat deze is ingesteld op een interview vrij te missen.

Deze foto werd genomen toen Amrita Rao bezocht een zeer beroemde tempel, samen met zangeres Shreya Ghosal bekend. Ze draagt ​​een fel gele salwar met de stal op zijn hoofd; Dit maakt het een perfecte reclame voor een "perfecte schoondochter." Al zijn fans willen zijn veel successen en grote films in zijn kitty.

Afbeelding Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha