10 fitness tips die uw lichaam en leven kan veranderen10 fitness tips die uw lichaam en leven kan veranderen

Ondanks alle beweringen van de effectiviteit van de super voedingsmiddelen, de nieuwste trends in lichaamsbeweging en voeding pillen, is er geen enkel ding dat je in vorm te krijgen, tenzij je het zelf doen. Krijgen en fit te blijven is echt neer op twee belangrijke dingen: vastberadenheid en variëteit. Eerst moet je de bepaling nodig hebt om uw plannen te doorzien; net te denken over het lopen in plaats van te werken met behulp van de auto is niet van plan om heel ver op de weg naar fitness te krijgen. Ten tweede, u variatie nodig, zowel in uw dieet en lichaamsbeweging regime. Diversiteit is het kruid van het leven, dus lees onze tien ideeën om u te helpen op weg naar fitness:

1. Organiseer uw doelstellingen

Een van de belangrijkste fitness tips is het stellen van doelen. Erg genoeg als je niet beschikt over een kaart, maar als je niet weet waar je naartoe wilt, kan je net zo goed thuis blijven! Stel een aantal realistische en haalbare doelen waartegen je kunt meten de voortgang en het hele proces lijkt veel nuttiger.


2. Volg uw vooruitgang

Houd een dagboek van wat je doet en dan kun je de vooruitgang die je maakt als je gaat controleren. Fit is een veel motivatie, want het is iets anders, en als je gewoon pat jezelf op de rug als je naar het uiteindelijke doel, kan de wachttijd te lang.

3. achten

Een andere belangrijke tip is fitness - denk fit! Denk na over de beslissingen die je elke dag te maken en denkt fit als je ze te maken. Ik moet de trap of de lift? Ik heb om te lopen naar de lunch te krijgen of gaan? Al deze kleine dingen die je kiest om te doen zal u helpen met uw algehele conditie.

4. Eet een gezonde en gevarieerde voeding

Natuurlijk, fitness tips ook een gezond dieet. De meesten van ons niet echt nodig om te horen welke voedingsmiddelen gezond zijn en welke niet. We weten allemaal dat een hamburger en frietjes zijn niet de gezonde optie op het menu, dus kies de salade of fruit, echter, en variëren uw voedsel keuzes om het interessant, maar ook gezond te houden.

5. Going publiek

Nog een goede tip fitness en een prachtige stimulans om het te laten werken is om iedereen te vertellen over uw fitness doelen of om het voor het goede doel te doen. Publiekelijk verkondigd ambitie om een ​​halve marathon lopen en geld in te zamelen voor een goed doel zal ervoor zorgen opstaan ​​in de ochtend met veel 'meer vastberadenheid, dat als je het voor jezelf houden.

6. Werk met vrienden

Werken met vrienden, het kan alleen motiveren, maar ook uw fitness-regime veel plezier te maken! Lichaamsbeweging alleen kan saai zijn en je kunt gemakkelijk afgeleid worden. Werken met vrienden kan brengen een aantal 'van de gezonde concurrentie in het proces, en dat geeft je meer aanmoediging en motivatie om te blijven geven.

7. Experimenteer met uw trainingsprogramma's

Een andere eenvoudige maar effectieve suggestie van fitness, is - om wat variatie in je trainingen te hebben en te experimenteren met verschillende routines. Je nodig hebt om consequent te oefenen, maar dat betekent niet dat het moet hetzelfde elke keer. Verschillende routine wordt toning verschillende delen van het lichaam, teneinde het type routine af en toe een betere totale effect op de fysieke vorm hebben, naast het feit dat minder vervelend.

8. Hydrate

Drinkwater is essentieel voor een gezonde normaal sowieso, maar als je oefent je zweet, dus vergeet niet om veel water te drinken voor je.

9. Houd een eetdagboek

U verdient een traktatie van tijd tot tijd, maar om een ​​dagboek van alles wat je eet en beoordeling aan het einde van elke week te houden. U zult verrast zijn hoeveel u overblijft is sneaky!

10. verblijf gericht op uw doelen

Herinner die doelen die u hebt ingesteld toen je begon op deze? Nou, herinner jezelf van hen wanneer het tijd is om te werken. Denk aan de glorie toen langs de finish en je voelt alsof alles is de moeite waard.

We hopen dat u deze tips nuttig fitness. Voel je vrij om je eigen advies fitness in de commentaren hieronder te delen.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha