10 Fitness, Beauty en geheime trucs Van Prinses Haya Bint Al HusseinVandaag zullen we praten over fitness en beauty geheimen van een andere koninklijke prinses. Een prinses van de Arabische wereld, dat is echt een schoonheid en ziet er veel jonger dan zijn leeftijd. Met een uitstekend gevoel van dressing en minimale make-up, altijd weet te elegant en mooi uitzien. Ja, we hebben het over de Prinses Haya, echtgenote jonger Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Ze is bekend als Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Haya van Jordanië, een titel ontleend aan haar vader. De Arabische wereld wordt vereerd om elegante dames die niet alleen respectabele positie in de samenleving, maar ook doorgaan met uw adem weg met hun klas, stijlvol uiterlijk te nemen. Prinses Haya Bint Al Hussein heeft nog nooit een fout van schoonheid gemaakt, als het gaat om verkleden en op zoek elegant en chique.

Schoonheid, make-up en Fitness Geheimen van prinses Haya Bint Al Hussein:

Dus, hoe de prinses erin slaagt om zo geweldig uitzien? Hier zijn een aantal van zijn geheimen, verzameld voor jou!


Fitness:

  1. Prinses Haya studeerde in Groot-Brittannië. Hij woonde ook de School for Girls Badminton in Bristol, Bryanston School in Dorset, UK. Paardrijden is haar passie.
  1. Vertegenwoordigen van Jordanië, won de individuele bronzen medaille in de springsport in 1992 Pan Arabische Spelen in Damascus, Syrië. Regelmatig deel aan internationale evenementen, het maken van haar trotse mensen. Vervolgens toont zijn passie voor sport en fitness.
  1. Zo zijn conditie geheim? Sport, natuurlijk! Een sporter moet geschiktheid om te excelleren. Prinses Haya blijft in topvorm door het beoefenen van zijn favoriete sport. Prinses Haya is de voorzitter van de atleten Jordaniërs Internationale Vereniging van Cultuur, die atleten voorziet van prikkels en ondersteuning die ze nodig hebben van sportverenigingen en nationale federaties. Dat is zijn toewijding aan de sport en de sporters.

Gezondheid:

  1. Zoals Prinses Haya is zich bewust van zijn gezondheid blijkt uit haar perfecte huid en figuur. Het is altijd op een dieet en gezond. Je neemt een goede verzorging van zijn gezondheid en vermijd alle dingen die niet goed voor de gezondheid. Ze gelooft in het volgen van een gezonde levensstijl.
  1. Hij moedigde altijd regelmatige check-up, en zei dat de mensen bijzondere aandacht moet besteden aan bloedsuiker, cholesterol en andere factoren die de gezondheid. Een gezonder dieet zou ook de incidentie van hart- en vaatziekten en diabetes te verminderen.

Mode en stijl:

  1. Als het gaat om mode en stijl, heeft Prinses Haya nooit een voet verkeerd. Altijd elegant gekleed, mengt gemakkelijk zijn leeftijd. Zijn stijl is en lof verdient. Na een verblijf van vele jaren in het Verenigd Koninkrijk, kruiden en westerse mode heeft haar sterk beïnvloed. En ze heeft goed genomen.
  1. Bij Royal Ascot, Prinses Haya indruk op iedereen met zijn hoed donker fluweel, die werkte perfect met een blauwe jurk gedetailleerd.
  1. De tweede dag op Royal Ascot, de prinses droeg een geruite kleding voorhoede recht uit het voorjaar van 2013 van Louis Vuitton-show. Meestal Royal Ascot is niet het geval met de laatste trends te identificeren, maar de prinses Haya mislukte dat de conceptie en keek super geweldige jurk van Louis Vuitton. De prinses is op de hoogte van de laatste trends en winkels met de grote namen, is het geen wonder dat ze altijd onberispelijk gekleed is!

Schoonheid en make-up:

  1. Zijn glimlach is haar schoonheid. Haar gezonde voeding draagt ​​bij aan haar schoonheid zeker. Sprekend over haar make-up, is ze net gezien een voor de hand liggende truc. Ze draagt ​​meestal kleuren bijna naakt en puur, die perfect passen zijn bleke huid. Zijn lip kleur is meestal in een diepere schaduw zijn huid, of een heel licht bruin. Al dat haar gezicht hoogtepunten is heel charismatische uitstraling. Dit geeft een nog indrukwekkend bijna natuurlijk.
  1. Moeder van twee kinderen en 40 jaar ... is ook iets duidelijk door zijn verschijning of hoe ze draagt ​​zichzelf? Prinses Haya is echt de koningin van eenvoud en elegantie!

Denk je dat prinses Haya kunt doen met een beetje 'meer make-up? Of denk je dat ze ziet er perfect zoals het is? Gebruik make-up regelmatig? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha