10 FESTIVAL plezier en gek over de hele wereld die een bezoek waard zijn10 FESTIVAL plezier en gek over de hele wereld die een bezoek waard zijn

En 'zomertijd en dat kan maar een ding betekenen - het festivalseizoen!

Maar in werkelijkheid, het festival seizoen is al in volle gang, en is vanaf het begin van het jaar. Van Samba klopt voor eetbare traktaties, ingekapseld wereld festivals zijn leuk en er is altijd iets te doen in een hoekje van de wereld. Kosmopolitisch en energieke feesten ze bieden een heel andere ervaring en de sfeer om iets anders.

Maar omdat er zo vele festivals die er zijn, hoe vind je de een dat is een beetje 'anders kiezen? Nou, kon je een kijkje op onze lijst van de top 10 leuke en gekke festivals over de hele wereld, dat zijn zeker een bezoekje waard te nemen!


1. Cascamorras - Baza, Spanje

Het is een leuke en gekke festival dat is veel leuker, wat op het eerste klanken.

Alleen beeld de scène: je bent in Granada, Spanje, en wordt u gevraagd aan te gaan in vet, om naspelen de diefstal van een beroemde standbeeld, dat 500 jaar geleden plaatsvond. Het lijkt niet erg grappig, toch? Nou, het is! Nog beter, krijg je om te feesten alsof het 1550 Na U kunt natuurlijk, verwijder het vet vanaf dat punt.

Tenzij je in dat soort dingen. Hey, we je niet te oordelen!

2. Mardi Gras - New Orleans, Amerika

Voor sommigen is de Mardi Gras is een feest om alle feesten eindigen. Iedereen heeft gehoord, iedereen heeft foto's en video's van gezien, en bijna iedereen kent wel iemand die zegt dat ik er was.

Het is op grote schaal gemythologiseerd in de afgelopen jaren en zeker wordt geleverd met een reputatie die eraan voorafgaat. Maar als je wilt feesten in de straten op 4 maart, New Orleans is de stad voor u. Pure escapisme, pure en partijen als geen ander.

Gewoon niet in verlegenheid brengen je te veel, kunt u terecht op het internet. Hey, het gebeurt!

3. Chinees Nieuwjaar

Ja, we vieren het nieuwe jaar. Maar China is niet te vieren in uw appartement met een paar vrienden, een paar cocktails en wat vuurwerk goedkoop. Nee, China is op de juiste manier.

Dit betekent dat de draken, lantaarns, bloemen, vuurwerk duur, drukte, neon verlichting, kleuren en muziek. Het is eigenlijk een carnaval in de straten, en nog beter is dat het plaatsvindt in het voorjaar. Ergo, als het warm is!

Het werd gevierd op 31 december in de kou. Je hebt verkeerd gedaan al die tijd.

4. Dag van de Doden - Mexico

Mexicanen vieren waarschijnlijk meer doden dan de rest van ons. Terwijl we hulde aan de doden, waardoor de bloemen op hun graf een keer per jaar, om een ​​hele Mexicaanse vakantie te besteden met hun geliefden.

In feite, Allerzielen is een nationale feestdag in het land van nacho's. Als we gaan om te vieren, verwacht suiker schedels, goudsbloemen, en een heleboel houten skeletten die jurken dragen.

5. Tomorrowland - Boom, België

Het feit dat een festival daadwerkelijk plaatsvindt in een plaats genaamd Boom moet voldoende zijn voor betast om de reis naar België te maken. Als het niet, Tomorrowland is België's grootste dance festival en verwelkomt meer dan 100.000 partygoes zweterig elke zomer. Het vindt plaats in eind juni, is de ideale plek om uw kicks krijgen in sommige electro zoet.

6. Running Festival Stieren - Pamplona, ​​Spanje

Wees voorzichtig als je naar Pamplona in juli, als de werking van de stieren festival is er een die is gemakkelijk te raken in. Het is eigenlijk een paar stieren opladen door de straten van Pamplona, ​​met deelnemers rennen voor hun leven!

Hoewel de verwondingen niet hier gebeurt, is pure adrenaline en emotie die mensen het hoofd om dit festival voor. Immers, er is echt een betere manier om uw kicks krijgen van wordt achtervolgd door een woedende stier ?!

7. Oktoberfest - Monaco van Beieren, Duitsland

Er is een gerucht dat de Duitse geen gevoel voor humor hebben, maar er is ook een gerucht dat Duitsland weet hoe je op een leuke en gekke festival zet.

Gelukkig zijn de geruchten waar zijn en de viering van Oktoberfest is Duitsland van alle dingen bier. Elk jaar zal groter en beter, met bijna $ 100.000.000 waard bier worden elke dag geserveerd tijdens het festival in 2013. Ongelooflijk. Geen wonder dat iedereen was het hebben van een droogte biertje.

8. Carnaval - Rio De Janeiro, Brazilië

Carnaval is een andere festivals zoals Mardi Gras, waar zijn reputatie hem voorafgaat. We hebben allemaal gehoord van het, en als je het niet hebt, moet je met het programma te krijgen.

Carnaval viert de cultuur van de Braziliaanse. Dit betekent dat de pomp, flair, samba ritmes, kleur en non-stop party! Van parades reuzen voor mooie vrouwen, Carnaval is een droom levensgenieters. Nog beter, strandfeesten. Whoop!

9. Burning Man Festival - Black Rock Desert, Nevada, Verenigde Staten

Burning Man Festival lijkt misschien een beetje 'gek, maar is dat niet het punt van deze lijst ?! Gelukkig, niemand echt per ongeluk verbrand in dit festival dat is eigenlijk een viering van zelfexpressie.

In essentie, het Burning Man festival brengt 48.000 kunstliefhebbers die willen om kunst te maken en zich te uiten samen. Experimenteel, verhelderend en soms gevaarlijk, er letterlijk geen ander feest dat de grenzen duwt op dezelfde manier.

10. Snow & Ice Festival - Harbin, China

Wrap up warm als je gaat om dit als de aanwijzing is grotendeels in de naam: je bent in principe gaat worden omringd door een heleboel 'van ijs en sneeuw!

Snow & Ice Festival in China is echt een feest magisch en charmant dat de plaats verdient hier. Festivalgangers krijgen een rondleiding van een aantal mooie ijssculpturen in temperaturen die dalen tot -15 graden te doen. Zo populair is deze partij die 13 miljoen toeristen ijzige bezocht in 2014.

Als laatste woord dat we moeten zeggen dat terwijl het leuke gedeelte van deze festivals is, goed, leuk, waanzin zou genoeg moeten zijn om je het zekere voor het onzekere zijn. Waar je ook gaat, veel plezier - maar veilig!

Wat is uw favoriete leuke en gekke feesten over de hele wereld?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha