10 feiten over SMILE10 feiten over SMILE

U weet waarschijnlijk dat glimlachen neemt minder spieren dan fronsen, maar wist u dat zelfs als je op een valse glimlach, je eigenlijk je op te vrolijken? Dit is slechts één van de interessante feiten over glimlachen dat je niet kunt weten, en hier zijn tien redenen waarom u vandaag en elke dag moet lachen:

1. Lachend is universeel

Wereldwijd, knuffels, handdrukken en strikken kan betekenen verschillende dingen in verschillende landen, maar de betekenis van een glimlach is universeel. Waar je ook reist, als je lacht om geluk en vriendelijkheid te brengen.


2. Lachend je eerste gezichtsuitdrukking

Een ander leuk feitje om te lachen, is dat ze in staat waren om te glimlachen, zodra je geboren bent en je niet leren, het is een weerspiegeling dat we vanaf de geboorte. Kinderen aan het lachen in hun slaap, vanaf de geboorte, maar het duurt ongeveer vier tot zes weken voordat je begint te lachen als ze wakker.

3. Glimlachend is echt besmettelijk

Het is niet alleen een mythe, lacht echt vangen. In een studie die werd uitgevoerd in Zweden, vonden de onderzoekers dat mensen vonden het echt moeilijk te fronsen als ze waren op zoek naar andere mensen die glimlachen en kon het niet helpen, maar lachen jezelf.

4. Lachend endorfine

Een ander interessant feit is dat glimlach als je lacht, zelfs als je dwingen je lichaam geeft de 'feel good' hormonen, endorfines, die je in een veel betere stemming en stress.

5. glimlachen maakt je aantrekkelijker make-up

U kunt stoppen besteden al dat geld op make-up, lacht want het is nog altijd beter dan u kijken aantrekkelijker. In een studie, vonden de onderzoekers dat ongeveer 70% van de ondervraagde tieners, vond een meisje met een glimlach aantrekkelijker, een meisje met make-up.

6. Maar, mannen zien er beter uit zonder een glimlach!

Vreemd genoeg tegengestelde punt vijf geldt voor mannen. Een studie uitgevoerd door de American Psychological Association bleek dat vrouwen de voorkeur aan een man uitbroeden een lachend één.

7. Smile; je krijgt promotie

E 'is gebleken dat werkgevers meer kans om werknemers die glimlach veel, in vergelijking met degenen die dat niet doen te bevorderen, maar het is waarschijnlijk een goed idee om te gaan rond grijnzend gek op je hoofd de hele dag.

8. Er zijn negentien verschillende soorten van de glimlach

Een ander interessant feit en fan van het glimlachen is dat onderzoekers negentien verschillende soorten van de glimlach hebben geïdentificeerd. Ze variëren van beleefd, sociale glimlach helemaal tot aan de brede glimlach ongecontroleerd.

9. U kunt een glimlach horen

Lachende resultaten in de toon van je stem bij het praten over de telefoon. Vertegenwoordigers van de klantendienst worden onderwezen om te lachen wanneer ze oproepen, want het maakt hun stemmen klinken meer vriendelijk en behulpzaam.

10. Smile en je zal langer leven

Cheer up, omdat de mensen die vaak lachen langer leven, zo blijkt uit onderzoek. Glimlachen vermindert stress en versterkt het immuunsysteem, en die van ons glimlachen veel, ze leven gemiddeld zeven tot 20 jaar langer, van alle mensen verdrietig en chagrijnig.

Welke andere leuke en interessante feiten over glimlachen weet je dat?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha